|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jetam

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
chci trošku máknout, mám pár kg dole pod normální váhou
186/86kg
(kvalita fotky nic moc)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nestiik

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 6:07 pm Předmět: |
|
|
Luxusní forma, pěkně vynikají ty trapézy
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | Luxusní forma, pěkně vynikají ty trapézy |
Postava sportovní, ale prosím tě řekni mě co je na tom tak luxusního.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
chlapci u nás
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Roin napsal: | | Luxusní forma, pěkně vynikají ty trapézy |
Postava sportovní, ale prosím tě řekni mě co je na tom tak luxusního. |
To jsem cekal, ze se Rosta ozve
No ale mas pravdu, take me napadlo se zeptat. Jde o to, z jakeho pohledu se na to clovek diva. Z hlediska kulturistiky to ma samozrejme do luxusu na kilometry daleko, ale pokud si sunda tricko nekde na koupalisti, tak z pohledu bezneho cloveka to luxusni postava byt muze. Ty ale budes oponovat tim, ze jsme na foru o kulturistice, tudiz slovo luxusni je zde asi vazne prehnane. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Rostislaw napsal: | | Roin napsal: | | Luxusní forma, pěkně vynikají ty trapézy |
Postava sportovní, ale prosím tě řekni mě co je na tom tak luxusního. |
To jsem cekal, ze se Rosta ozve
No ale mas pravdu, take me napadlo se zeptat. Jde o to, z jakeho pohledu se na to clovek diva. Z hlediska kulturistiky to ma samozrejme do luxusu na kilometry daleko, ale pokud si sunda tricko nekde na koupalisti, tak z pohledu bezneho cloveka to luxusni postava byt muze. Ty ale budes oponovat tim, ze jsme na foru o kulturistice, tudiz slovo luxusni je zde asi vazne prehnane. |
Nechtěl jsem reagovat, ale na to slovo luxusní jsem musel. Budu sem muset asi hodit taky nějakpou aktuálku, abych nebyl jenom za bručouna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Vsak ja jsem s tebou vicemene souhlasil, ze slovo luxusni je prehnane. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
šup sem s ní =) mě teda bručouni nevaděj, když je názor adekvátní a tady k tomu slovo "luxusní" určitě byl
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
Koukám naněj z pohledu, že on není žádnej kulturista ale obyčenej člověk kterej cvičí. To samý když vidím kulturistu tak naněj zase budu koukat jako na kulturistu a né jako na obyčejného člověka
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | chlapci u nás
............ |
Ten pan napravo dole velmi dobre, i vsichni ostatni na fotce samozrejme
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
Vetsina z nas tady nedelaji kulturistiku soutezne a mnoho z nich ma postavu lepsi, takze tady to slovo luxusni opravdu nebylo uplne na miste, coz ale nic nemeni na tom, ze ma postavu slusnou a rozhodne se za ni nemusi stydet. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil tucet dne ne prosinec 11, 2011 11:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
12 - paráda
Tohle bych už jako luxus označil. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Vetsina z nas tady nedelaji kulturistiku soutezne a mnoho z nich ma postavu lepsi, takze tady to slovo luxusni opravdu nebylo uplne na miste, coz ale nic nemeni na tom, ze ma postavu slusnou a rozhodne se za ni nemusi stydet. |
A budete to tady resit pet stranek?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|