|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nestiik

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
4TOM: s tím motýlkem máš pravdu.. je více lepších cviků na prsa než peck-deck.. :) ten tvůj příspěvěk je stejně zbytečný, i když pravdivý :))
edit to pavelito: nevím co to jedeš za trénink, ale bench + motýlek? jestli je to celý tvůj trénink prsou (kdyžtak mě ukamenuj a řekni, že jedeš 2x týdně prsa a ten druhý trénink vypadá jinak), tak sry :) ale tímto moc svalové hmoty nenabereš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
Prsa mám v úmyslu dávat ieden den o víkendu společně s nácvikem dalších cviku pro objem hlavně ty shyby mrtvý tah apod no _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
PŘed tréninkem: 4 chleby máslo marmelada káva s mlékem a cukrem. Pár piskot
Trénink
Benchpress 3x12 - 50kg
2x8 - 55 kg
Mrtvý tah 3x10 - 60kg
Drepy 5x12 - 45 kg
Nácvik shybu
Sikmá laviče 3x15
Zkracovacky 3x20
Po tréninku : gainer mutant 2 neměrky, sumivy kreatin hroznove víno jedna tableta v 200 ml, rozinky cca 50 gramů _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
VOlný den
Naplánovany jídelníček:
Snídaně: dva žitne chleby 40g medu, půl litr mléka, 80g piskot
Svačina: proteinova tyčinka, mléčna rýže
Obed : těstoviny kureci osmahnuté na olivovém oleji obalene v sezamu
Svačina : cottage a 3tousty se sunkou, mléko s cukrem
Večeře : omeleta ze 6 vajec, dva chleby
NA noc: 250 tvaroh a malé balení piskot
V noci: kefir půl litr 4 tousty med / syrečky _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
to urcite znas ten pocit, kdyz clovek prijde nametenej v noci dom, hleda vse co je k mani a je to aspon trochu pozivatelny, jen aby zaplnil tu vypalenou diru v zaludku, a mohl jit v klidu spat _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
ty syrečky jím se sladkým už déle, naučil mě to děda, když jsme na chatě měli už jen romadur a piškoty...tak sme z toho tenkrát udělali cosi....a podivná chuť nás zaujala _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Nový treninkový plán by Draper
A1:
mrtvy tah 6x5-8
bench press 6x5-8
pritahy JR 4x8-10
sikme tlaky JR / sikmy bench na MP / tlaky na stroji 4x8-10
upazovani s JR / predpazovani / pritahy k brade 4x10-12
upazovani s JR v predklonu 4x10-12
bricho 2 cviky
B1:
Drep 5x10-12
leg press 4x10-12
zakopavani 4x10-12
bicepsovy zdvih JR 4x10-12
extenze jednorucky za hlavou 4x10-12
superserie: bicepsovy zdvih na kladce + tricepsove stahovani kladky 4x12 + 4x12
lytka 5 serii
A2:
tlaky JR v leze 5x8-10
pritahy VC v predklonu 5x6-8
tlaky VC v sede / stoje 5x6-8
sikmy bench 4x8-10
stahovani kladky na hrudnik 4x8-12
bricho 2 cviky
B2:
drep 6x5-8
vypady 5x8-12
bicepsovy zdvih VC 6x5-8
francouzsky tlak v leze 6x5-8
lytka 5 serii
Zítra začínám A1........videa těch cviků dám příští týden, tenhle to nebudu díky škole stíhat _________________ Ať to roste
Naposledy upravil Pavelito dne po listopad 28, 2011 6:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 28, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
tohle už vypadá mnohem líp!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
Bude lepší si nechat poradit...sám bych se v tom nejspíš pořád topil..sice bych se cejtil super, ale ty nesmyslně dlouhý treninky by mi asi nárůsty svalů opravdu nepřivedly......a o ty mi jde především..teď mám váhu jakou jsem chtěl mít v létě, ale stejně jsem jak tyč, takže je na čase jít na těch 75 kilo _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
Mozna se nekomu bude zdat, ze je tam toho moc, samozrejme ten pocet serii neni dogma, ale napsal jsem to takto zamerne, protoze Pavel zrejme kratke treninky dostatecne neuspokoji a dopadlo by to tak, ze by po par dnech hledal zase neco noveho. Navic vse pojede od zacatku s lehkou vahou s durazem na precizni techniku a kdyz to bude ok, coz sice nevim, jak zjistime  , tak si prida. Pokud nebude stihat regenerovat, tak samozrejme muze treninkovy objem snizit.
Jinak cvicit to budes bud 2+1 nebo 1+1, ale asi ti bude vice vyhovovat 2+1. Pokud budes unaveny, neni problem dat si den volna navic. V zadnem pripade to necvic 4+1!!!! _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Tak jemu může být nějaký Pavelito ukraden...jakože je :D , že se dělal s treninkem, za to jsem mu hrozně vděčnej a už se těším na první dávky, které začnu polykat zítra dopoledne. konečně mám smysluplný plán, takže paráda _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
pěkně to vypadá, jsem zvědav na výsledky (pokud u toho tréninku vytrváš) _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|