|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Motivace obrovská.......teším se na zítřek jak malý kluk, dnes jsem necvičil a vyloženě mi to chybí _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 6:35 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Mozna se nekomu bude zdat, ze je tam toho moc, samozrejme ten pocet serii neni dogma, ale napsal jsem to takto zamerne, protoze Pavel zrejme kratke treninky dostatecne neuspokoji a dopadlo by to tak, ze by po par dnech hledal zase neco noveho. Navic vse pojede od zacatku s lehkou vahou s durazem na precizni techniku a kdyz to bude ok, coz sice nevim, jak zjistime , tak si prida. Pokud nebude stihat regenerovat, tak samozrejme muze treninkovy objem snizit.
Jinak cvicit to budes bud 2+1 nebo 1+1, ale asi ti bude vice vyhovovat 2+1. Pokud budes unaveny, neni problem dat si den volna navic. V zadnem pripade to necvic 4+1!!!! |
Tak to budu já. Pro 70kg kluka mně ten objem přijde opravdu velkej. V jeho případě bych buď zredukoval cviky nebo pracovní objem max. na 2 pracovní série a spíš bych se přikláněl k 1+1, záleží na tom, jak moc se v posilce "zničí". _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 7:09 am Předmět: |
|
|
Jeste aby ty ses neozval :). Duvody jsem napsal a nechal bych to tak, jak to je. Predevcirem mne psal PM, jestli muze cvicit drep, bench, mrtvolu 3-4x tydne + samozrejme dalsi cviky, coz je pro nej ultra kravina, tak na ukor toho jsem mu sestavil toto, coz si myslim, ze je rozumnejsi. Predtim cvicil FB skoro kazdy den a neco mu to take prineslo.
A ostatne psal jsem, ze ten pocet serii neni dogma a at si klidne 1-2 serie ubere.
On se musi konecne neceho drzet a musi ho to take bavit, takze uz se v tom nepitvejte. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
Je toho moc, je to zbytečný.... ale u Pavelita je to nutný zlo. Pokud nebude lhát, co se týče stravy, tak by to snad měl utáhnout i v tomhle směru a dva měsíce ho nezabijou a ten tréning je jinej, takže to bude mít výsledky snad - tím spíš, když je furt tak "malej". Ono to půjde...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
Odcvičeno A1, hodím sprchu nebo spíš dlouhou vanu postnu ho a poletim do školy ... p.s. jsem zabit... udržet nůžky dnes na praxi bude složité snad nikoho nestřihnu _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Je toho moc, je to zbytečný.... ale u Pavelita je to nutný zlo. Pokud nebude lhát, co se týče stravy, tak by to snad měl utáhnout i v tomhle směru a dva měsíce ho nezabijou a ten tréning je jinej, takže to bude mít výsledky snad - tím spíš, když je furt tak "malej". Ono to půjde... |
On tam nebude rvat nic na krev, to jsem mu zakazal a bude si pekne trenovat techniku, ve ktere si myslim, ze ma nedostatky a pomalinku vahu pridavat. S rostouci vahou bude snizovat i objem. A take me jde o to, aby uz konecne u nejakeho treninku setrval a myslim si, ze trenink o 12-15 seriich ho bohuzel bavit nebude, i kdyz by treba byl v jeho pripade efektivnejsi. Tohle zase neni zadne strasne volume, ma tam tahy 1x tydne a drepy 2x z toho jednou lehce.
Jeste ma nekdo neco? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 3:35 pm Předmět: |
|
|
Pripadna modifikace tady. U nekterych cviku jsem ubral pocet serii, at uz si vybere, co pojede. Ale myslim, ze jedna serie sem, jedna serie tam rozdil neudela.
A1:
mrtvy tah 5x5-8
bench press 5x5-8
pritahy JR 4x8-10
sikme tlaky JR / sikmy bench na MP / tlaky na stroji 4x8-10
upazovani s JR / predpazovani / pritahy k brade 3x10-12
upazovani s JR v predklonu 3x10-12
bricho 2 cviky
B1:
Drep 4x10-12
leg press 4x10-12
zakopavani 4x10-12
bicepsovy zdvih JR 4x10-12
extenze jednorucky za hlavou 4x10-12
superserie: bicepsovy zdvih na kladce + tricepsove stahovani kladky 3x12 + 3x12
lytka 5 serii
A2:
tlaky JR v leze 4x8-10
pritahy VC v predklonu 4x6-8
tlaky VC v sede / stoje 4x6-8
sikmy bench 4x8-10
stahovani kladky na hrudnik 4x8-12
bricho 2 cviky
B2:
drep 5x5-8
vypady 4x8-12
bicepsovy zdvih VC 5x5-8
francouzsky tlak v leze 5x5-8
lytka 5 serii _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jeste aby ty ses neozval :). Duvody jsem napsal a nechal bych to tak, jak to je. Predevcirem mne psal PM, jestli muze cvicit drep, bench, mrtvolu 3-4x tydne + samozrejme dalsi cviky, coz je pro nej ultra kravina, tak na ukor toho jsem mu sestavil toto, coz si myslim, ze je rozumnejsi. Predtim cvicil FB skoro kazdy den a neco mu to take prineslo.
A ostatne psal jsem, ze ten pocet serii neni dogma a at si klidne 1-2 serie ubere.
On se musi konecne neceho drzet a musi ho to take bavit, takze uz se v tom nepitvejte. |
Však já už mlčím, jenom jsem prostě línej a dál bez komentáře... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
včerejší trenink:
A1
mrtvé tahy : 6x6 (tyč a desítky) takže 40kg
benchpress: 6x8 také 40kg
přítahy jednoručky: 4x10 - 20kg
šikmý multipress : 4x8 - 45kg
přítahy k bradě: 4x10 - akorát s vahou to je složitější, ta činka je stará a jsou to jen takové kotouče..
upažování s jednoručkami: 4x10 - 6kg ....tady cítím, že bude největší
problém, neboť jsem tohle vůbec necvičil a těžší činku bych nedal...
břicho jsem nestíhal,pospíchal jsem do školy, což bylo pro mě, který potřeboval denně udělat milion zkracovaček celkem stresující... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
Dnešní trénink nestíhám, proto mám dotaz jestli si dát volný den nebo si k večeru jentak doma protáhnout, dát si třeba 200 kliků a k tomu to břicho, které jsem včera nestihl.
Strava
V noci : Tvaroh 250g, 5 chlebů a Cottage Pilos se 3 lžícemi marmelády
Snídaně: 2chleby s medem a Cottage a šunka
Svačina: Milko tvaroh se dvěma houskami
Oběd : sáček rýže a 100g kuřecího masa _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
Dej si volno, jednou se to neposere. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Proc by ses vecer protahoval? Setri si energii na dalsi trenink, maximalne si dej to bricho, co jsi vcera nestihl, zadny kliky ani drepy netreba, soustred se jen na to, co mas v treninkovem planu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem doma..........dám tedy břicho a potom pořádnej kus žvance
zkracovačky 5x20
přítahy kolen 5x20
když vidím zítra ten dřep....no ufff _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 9:09 am Předmět: |
|
|
Tak se hlásím ze šatny našeho gymu po druhém tréninku s gainerem v ruce a pár piskotama a musím říct že tenhle trénink nebude mým oblíbeným :) nohy bolí a to mě čeká sedm hodin stání v kadeřnictví. Ale pocitově jsem spokojen. TRénink není tak dlouhý a i na sobe po té včerejší pauze cítím že nejedu až do dna ale že mám ještě energii. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 6:41 am Předmět: |
|
|
1.prosinec
Trenink
Drep 4x10
leg press 4x10 - 25kg kotouče
zakopavani 4x10 - 20kg
zdvih jednoruček 4x10 - 9kg
extenze jednorucky za hlavou 4x10
EZ činka + tricepsove stahovani kladky - 7,5kg (poprvé, kdy jsem na triceps necvičil jen kliky nebo bradla a EZ činku jsem dal proto, že máme takovou kladku na které bych to nemohl provést v superseriich, snad to nevadí) 3x12
lýtka- 5x12 ale váhu nevím je to takový divný stroj :D Nebo spíš krám...vyfotím dnes při tréninku A2 _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|