|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 2:31 pm Předmět: |
|
|
29/11
bench press
60kg x 10
70kg x 10,10,10,10,10
-dnes se mne konecne povedlo dat 10ky se 70kg, ovsem samozrejme totalne na krev. Rameno dnes ale docela dobre, lepsi nez v predchozich trenincich. Po 3. serii jsem si 5kg pridal, ale prislo mne, jak kdybych si tam nalozil 50kg a 75kg jsem dal 7x totalne na nadoraz, takze jsem zase shodil na 70kg.Nevim, jestli mne to jen nesedlo technicky nebo jestli se opravdu blbych 5kg takto projevi. Priste ale zkusim pridat znovu.
mrtvy tah
150kg x 10,10,10,10,10,10
-jak jsem avizoval minule, tahy ted jezdim porad tezke, takze pro zmenu dnes lehce. Naprosta parada, sedlo to krasne a bylo to tak akorat prijemne tezke. Priste zase 5x5x180kg a nesmi to byt ultra na krev!
military press
57,5kg x 8,8,8,8,8
-neco malo jsem prihodil, prvni 3 serie tlak, posledni 2 uz ke konci opet push press a na krev, ale prijemne.
bicepsovy zdvih VC
47,5kg x 8
50kg x 8,8,8,8,8
-jel jsem to dnes s velkou osou a uplne neco jineho v pozitivnim slova smyslu, tech 50kg bylo dokonce lehky
uzky bench press
70kg x 8,8,8,8,8,10
-minule tech 70kg bylo tezky jak prase, takze jsem to nechal, jel jsem to se Zlutym a prekvapive docela lehke
pritahy VC
90kg x 10
95kg x 8,8,8,8,10
-zada luxusne prociteny, tenhle cvik me vazne bavi
tlaky JR v leze
30kg x 8,8,7,7,7
-tak jsem opet pridal, krome prvni serie vse nadoraz, ale sila by byla, jen opet a to pos*any pravy predlokti najednou vyplivne a hrozi, ze si to pustim na hubu
superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 12,12,12,12,12 + 10kg x 12,12,12,12,12
-tohle dnes sedlo naprosto luxusne, u tehle doplnku se lehke vahy vyplati
svicka (mirne naklonena lavicka)
15,15,15,15,15
pritahy nohou v sede
17,17,17,17,17
-novinka a krasne jsem z toho citil bricho
mohamedany ve stoje
20kg x 20
25kg x 20,20,20,20
-bricho dnes sedlo celkove moc pekne
veslo
20 minut (5290m, 239W, 1:53:6/500m, odpor 4) - PR
20 minut (5230m, 232W, 1:54:7/500m, odpor 4)
20 minut (5130m, 219W, 1:57:0/500m, odpor 4)
-strasne se mne do toho dnes nechtelo a pritom jsem strasne chtel :) Vsude zlepseni, v prvni 20 minutovce vylepseny PR o 20m, blbych 10m chybelo do 5300. Uvadim hodnotu presne v case 20:00, kdybych pocital jeste tech cca 5-7 sekund, co pak bezi po doveslovani a s tim i metry, tak je to nejakych 5315-5320, ale to se asi nepocita. Nejvetsi krize byla ze zacatku prvni 20ti minutovky, tam chvili trva nez se sladim s veslem, coz asi taky trochu ubira na vysledku a pak v posledni 20i minutovce poslednich par minut, ale nebylo to fyzicka krize, ba naopak tady to ke konci zacalo jit lepe a lepe i kdyz jsem uz byl total KO, ale byl to spis problem s tim, ze mne uz tak strasne mrtvela lava noha od prdele az dolu, ze jsem myslel, ze kvuli tomu budu muset prestat a nachvili si stoupnout, ale dojel jsem to. Jinak absolutne bez komentare, tohle mistni neveslari nemuzou pochopit
edit: pro Kida: ja vim, ze jsem vcera neco psal ohledne tech trati, ale dej mi cas
-opet nevyspalej, navic jsem rano musel brzo vstavat a neco si zarizovat atd, takze se mne pak jit do posilovny vubec nechtelo, ale to bylo jen v hlave. Trenink byl celkem slusny na to, ze mam posledni dobou mensi krizi a ztratu motivace, ale opet jsem nekde pridal a vsechny cviky dnes sedly vyborne, jeste by chtelo, aby me to trochu vic bavilo. Ovsem kompenzace opet byla u vesla, to jsem si uzil maximalne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne út listopad 29, 2011 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
B-Rabbit
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 29/11
bench press
60kg x 10
70kg x 10,10,10,10,10
-dnes se mne konecne povedlo dat 10ky se 70kg, ovsem samozrejme totalne na krev. Rameno dnes ale docela dobre, lepsi nez v predchozich trenincich. Po 3. serii jsem si 5kg pridal, ale prislo mne, jak kdybych si tam nalozil 50kg a 75kg jsem dal 7x totalne na nadoraz, takze jsem zase shodil na 70kg.Nevim, jestli mne to jen nesedlo technicky nebo jestli se opravdu blbych 5kg takto projevi. Priste ale zkusim pridat znovu.
mrtvy tah
150kg x 10,10,10,10,10,10
-jak jsem avizoval minule, tahy ted jezdim porad tezke, takze pro zmenu dnes lehce. Naprosta parada, sedlo to krasne a bylo to tak akorat prijemne tezke. Priste zase 5x5x180kg a nesmi to byt ultra na krev!
military press
57,5kg x 8,8,8,8,8
-neco malo jsem prihodil, prvni 3 serie tlak, posledni 2 uz ke konci opet push press a na krev, ale prijemne.
bicepsovy zdvih VC
47,5kg x 8
50kg x 8,8,8,8,8
-jel jsem to dnes s velkou osou a uplne neco jineho v pozitivnim slova smyslu, tech 50kg bylo dokonce lehky
uzky bench press
70kg x 8,8,8,8,8,10
-minule tech 70kg bylo tezky jak prase, takze jsem to nechal, jel jsem to se Zlutym a prekvapive docela lehke
pritahy VC
90kg x 10
95kg x 8,8,8,8,10
-zada luxusne prociteny, tenhle cvik me vazne bavi
tlaky JR v leze
30kg x 8,8,7,7,7
-tak jsem opet pridal, krome prvni serie vse nadoraz, ale sila by byla, jen opet a to pos*any pravy predlokti najednou vyplivne a hrozi, ze si to pustim na hubu
superserie: upazovani s JR + predpazovani s JR
10kg x 12,12,12,12,12 + 10kg x 12,12,12,12,12
-tohle dnes sedlo naprosto luxusne, u tehle doplnku se lehke vahy vyplati
svicka (mirne naklonena lavicka)
15,15,15,15,15
pritahy nohou v sede
17,17,17,17,17
-novinka a krasne jsem z toho citil bricho
mohamedany ve stoje
20kg x 20
25kg x 20,20,20,20
-bricho dnes sedlo celkove moc pekne
veslo
20 minut (5290m, 239W, 1:53:6/500m) - PR
20 minut (5230m, 232W, 1:54:7/500m)
20 minut (5130m, 219W, 1:57:0/500m)
-strasne se mne do toho dnes nechtelo a pritom jsem strasne chtel :) Vsude zlepseni, v prvni 20 minutovce vylepseny PR o 20m, blbych 10m chybelo do 5300. Uvadim hodnotu presne v case 20:00, kdybych pocital jeste tech cca 5-7 sekund, co pak bezi po doveslovani a s tim i metry, tak je to nejakych 5315-5320, ale to se asi nepocita. Nejvetsi krize byla ze zacatku prvni 20ti minutovky, tam chvili trva nez se sladim s veslem, coz asi taky trochu ubira na vysledku a pak v posledni 20i minutovce poslednich par minut, ale nebylo to fyzicka krize, ba naopak tady to ke konci zacalo jit lepe a lepe i kdyz jsem uz byl total KO, ale byl to spis problem s tim, ze mne uz tak strasne mrtvela lava noha od prdele az dolu, ze jsem myslel, ze kvuli tomu budu muset prestat a nachvili si stoupnout, ale dojel jsem to. Jinak absolutne bez komentare, tohle mistni neveslari nemuzou pochopit
edit: pro Kida: ja vim, ze jsem vcera neco psal ohledne tech trati, ale dej mi cas
-opet nevyspalej, navic jsem rano musel brzo vstavat a neco si zarizovat atd, takze se mne pak jit do posilovny vubec nechtelo, ale to bylo jen v hlave. Trenink byl celkem slusny na to, ze mam posledni dobou mensi krizi a ztratu motivace, ale opet jsem nekde pridal a vsechny cviky dnes sedly vyborne, jeste by chtelo, aby me to trochu vic bavilo. Ovsem kompenzace opet byla u vesla, to jsem si uzil maximalne. |
Na tvůj log se snad minimálně jednou podíval snad každej co alespoň trochu sleduje to dění tady, ale teprve dnes jsem zjistil, že jsi z Brna.. Moc lidí co by holdovalo Conceptům tu ale není, takže v tomto směru jsme toková miniaturní uzavřená společnost!:-)
Takže jsem se chtěl optat jestli na ně chodíš jen jako doplněk k posce, nebo aj normálně jako samostatnou jednotku? Jde mi o to, že pokud by jsi měl zájem, tak v rámci VUT jsou k dispozici speciální hodiny i pro "volně" příchozí ( cca 50,- vstup) a je tam celkem 8 těchto trenažérů..navíc to vedou povětšinou i veslaři, takže ti jsou schopni poradit aj ohledně techniky a pod..!;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
Cau,
veslo beru vicemene jako aerobku a takove to poradne "dorazeni se" a "zmasakrovani se" :) po silovem treninku, protoze ten mne jaksi neuspokoji, ale zaroven me to veslovani hodne bavi, protoze v tom vidim veliky potencial co se fyzicke kondice, sily a celkove trenovanosti tyka a vubec bych se nebranil tomu, venovat se tomu i trochu seriozneji nez si jen tak "jezdit" v posilovne a cumet u toho na sebe do zrcadla :-)
Najdu nekde nejake blizsi informace ohldene tech hodin v ramci VUT? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
Cau Drapere!
Nerozumim tvemu benci. Neboj nebudu ti radit:-) Kolik mas nejvetsi max? Je jedno pri jake vaze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
| smoke napsal: | Cau Drapere!
Nerozumim tvemu benci. Neboj nebudu ti radit:-) Kolik mas nejvetsi max? Je jedno pri jake vaze. |
pročti si log a pochopíš _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
http://www.cesa.vutbr.cz/ tady někde by to mělo být, ale najdi si to sám :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
| smoke napsal: | Cau Drapere!
Nerozumim tvemu benci. Neboj nebudu ti radit:-) Kolik mas nejvetsi max? Je jedno pri jake vaze. |
Tlakove cviky obecne u me slabota, maxko jsem mel kdysi nasypanych 145kg, ted se soustredim hodne na kardio, protoze me bavi vic nez cinky, jsem take po pauze a po zraneni ramene, ale na rameno se moc vymlouvat nechci, proste tlakove cviky jsou ma slabina a kdykoliv zhubnu, tak je to na nich znat nejvice. Ale nijak me to nesere, alespon ne ted, protoze me to cviceni proste tolik nebavi a cvicim jen abych si udrzel ty zbytky, co jsem jeste nespalil kazdodennim kardiem nalacno a taky rad uvidim nektere lidi v posilovne.
Pavel: Ses zblaznil ne, komu by se to chtelo cist?
Wojtkingson: diky!! edit: tady to je http://www.cesa.vutbr.cz/sport/68-veslarske-trenazery-indoor-rowing _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne út listopad 29, 2011 7:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
tak měla by to být bible pro všechny _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | tak měla by to být bible pro všechny |
A tak vznikají nové sekty
Drejprdnáš...:
Drejprde náš na legpressích....
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | tak měla by to být bible pro všechny |
vsichni vi ze to existuje ale vsichni se toho boji:-))))
|
|
| nahoru |
|
 |
BackyW
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Drapere , Drapere..ty by si potřeboval naliskat po té dýni
Musím to rozepisovat, ne že.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
| BackyW napsal: | Drapere , Drapere..ty by si potřeboval naliskat po té dýni
Musím to rozepisovat, ne že. |
Moskyto, prosimte, bez si hnetat prsa a me si nevsimej, bud tak hodny. Uz jsem te o to zadal a myslim ze ne jednou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
BackyW
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
No vážně ale! Proč píšeš ty mě nějaký kokotiny, to ti leze už na mozek to cvičení nebo co? Ve svém logu vystupuješ jako sportovčík a v tom mojím jako přihlouplé mačonge no tak se nediv že bych ti pak jednu plácnul po piči....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
Pokud ten tvuj post byl reakce na muj vcerejsi v tvem logu, tak ok to beru, ale pokud to melo byt zase jedno z tvych kazani, co a jak delam, jakym zpusobem cvicim, co je a co neni pro me zdrave, ze na to ci ono jednou doplatim a podobne, tak na tu opravdu nejsem zvedavej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|