|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
Pobavilo:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BackyW
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pokud ten tvuj post byl reakce na muj vcerejsi v tvem logu, tak ok to beru, ale pokud to melo byt zase jedno z tvych kazani, co a jak delam, jakym zpusobem cvicim, co je a co neni pro me zdrave, ze na to ci ono jednou doplatim a podobne, tak na tu opravdu nejsem zvedavej. |
Pak je vše v pořádku.
Mimochodem kdyby tě to aspoň trošku zajímalo tak co se týče tvojeho cvičení : Docela dost by si mě zajímal / vážně / kdyby si tenhle přístup k tréninku zuročil nějak opravdově. V nějaké vytrvalostní soutěži, určitě víš co myslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Nekdy si rikam, ze bych si to tu chtel vect jako treba muj oblibenej Petr616 a jeho RANDOM MOD log. Ten nikoho nezajima, za cely rok ho nikdo krome jeho samotnyho neotevre ´ (a nebo mozna nekdo jo, kdyz se preklikne  ), takze Petr ani nemusi nikomu neustale neco vysvetlovat, v necem se obhajovat a ma pokoj  Kdezto ja si jdu dopoledne zacvicit a do vecera tu mam popsanejch 10 stranek a porad musim na neco reagovat. Neni to lehky byt celebrita
BackyW: vytrvalostni soutez. Cyklistika v terenu nevim, jak moc by byl zahul pro koleno, beh vubec, nejake triatlony a podobne, tam vsude potrebuji nohy funkcni na beh, plavani taky asi ne, tak leda uplatnit to veslo jinak me nic nenapada. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
můžeš dělat nějakej sport, kterej nikdo nezná, žejo :D to by se chtělo dělat každýmu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
30/11 AEROBKA
kolo
60 minut (43,40km 43,40km/h, celkem 45 minut na max zatez) - PR
60 minut (42,64km 42,64km/h, celkem 56 minut na max zatez)
-jsem mrtvej a dal to nema cenu nijak komentovat, protoze to, jake je to peklo a chvilema obrovske sebezapreni, abych drzel tempo, stejne nejde nijak popsat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | můžeš dělat nějakej sport, kterej nikdo nezná, žejo :D to by se chtělo dělat každýmu |
Však to on už dělá.
Triatlon na aerobních mašinkách. Veslo + rotoped + pás. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
1/12 ZADA, BRICHO, AEROBKA
stahovani kladky na hrudnik
50kg x 15
55kg x 12
60kg x 12
65kg x 10
70kg x 8
60kg x 15
-pekny pumping
pritahy VC
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8
110kg x 5
110kg x 5
110kg x 6
100kg x 10
-tenhle cvik mne opravdu sedi a sila zde klesla jen minimalne. U vsech serii krasne napumpovany zada. Jel bych to do nekonecna, ale nechci, aby se mne ten objem treninku zase vymknul kontrole
mrtvy tah
170kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
180kg x 5
160kg x 10
-nechapu, ze se mne mnohem lepe taha po pritazich, kde take zatizim spodni zada nez treba po benchu, jako v minulych trenincich. Dnes 5x5x180kg mnohem lehci a jistejsi nez minule a predminule, kdy jsem s tim opravdu bojoval a bylo to totalne na krev. Dnes me srala jen kriva osa a v kombinaci s krivym mnou samotnym  , to trochu ujizdelo na jednu staranu
pritahy JR
30kg x 12
35kg x 10
37,5kg x 10
40kg x 10
40kg x 10
40kg x 10
30kg x 15
-uplne na hovno :) Jak jsem kdysi tenhle cvik povazoval za nejlepsi cvik co se napumpovani latu tyka, tak ted vubec nemuzu chytit techniku ani u tech lehkych vah.
pritahy kladky v leze na siroko
60kg x 12
70kg x 12
75kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
70kg x 15
-predchozi cvik me nasral, tady jsem si spravil naladu, ale nejak me ten trenik prestaval bavit a uz jsem se videl na vesle :)
pritahy nohou v sede
15
15
15
15
15
predklony na stroji
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
50kg x 20
mohamedany ve stoje
20kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
-bricho trochu ojebany, uz me to fakt nebavilo
veslo
20 minut (5320m, 244W, 1:52:8/500m, odpor 4) - PR!!!
20 minut (5270m, 236W, 1:54:0/500m, odpor 4)
20 minut (5160m, 223W, 1:56:2/500m, odpor 4)
-veslo bez komentare
-po ceste do posilovny me napadlo, ze bych mohl zase najet na split, protoze ten me vzdy bavil vic, jenze mne nedoslo, ze bych asi musel chodit do posilovny casteji nez 3x tydne a to jaksi ne  , takze split asi nejlepsi napad nebude, ale jeste uvidime. Kazdopadne prvni 3 cviky dnes parada a az do pritahu JR me to hodne bavilo, pak me to najednou bavit prestalo a uz jsem to dojel spise s mirne nasranym vyrazem ve tvari  Pak veslo, tam jako vzdy totalni spravovacka nalady a navic jsem si prekonal PR o 30m. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
nevím, jestli brečet, nebo se radovat.. ale drejpr je zpátky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 2:45 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | nevím, jestli brečet, nebo se radovat.. ale drejpr je zpátky :D |
guru, prosimte, jak jsi na to zase prisel? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
-nechapu, ze se mne mnohem lepe taha po pritazich, kde take zatizim spodni zada nez treba po benchu, jako v minulych trenincich. Dnes 5x5x180kg mnohem lehci a jistejsi nez minule a predminule, kdy jsem s tim opravdu bojoval a bylo to totalne na krev. Dnes me srala jen kriva osa a v kombinaci s krivym mnou samotnym , to trochu ujizdelo na jednu staranu
|
Já házel MT vždy na začátek tréninku abych měl sílu a přítahy po nich stály za hovno. Tak asi po tvém vzoru pořadí přehodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
Pokud jedu pritahy hned po mrtvole, tak musim snizit vahu tak o 20% a i tak nemam techniku, pokud to cvicim v opacnem poradi, tak se to na mrtvole vubec nijak negativne neprojevi a skoro bych dal i ruku do ohne za to, ze to ma spise pozitivni vliv. Viz. predchozi split, ktery jsem jel poslednich nekolik mesicu, kdy jsem to tak cvicil pokazde a to same dnes. Tech 180kg bylo mnohem lehci nez minule a predminule, kdy jsem predtim jel jen bench a navic s lehkou vahou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
2/12
bench press
75kg x 8
80kg x 6,6,6,6,6,5
60kg x 20
-jelikoz rameno boli cimdalmene, tak jsem si dnes poradne nalozil a to hned na 80kg  . Sice tezke, ale slo to pekne, u posledni serie jsem se nechal jistit Pomanem, ale nejak mne ta cinka ujizdela na jednu stranu a rameno bolelo, takze jen 5 opakovani.
mrtvy tah
150kg x 10,10,10,10,10,10
-mrtvoly byly vcera, takze jsem si nebyl jisty, jestlli je to nejlepsi napad je davat dnes znovu, ale tusil jsem, ze pokud je pojedu lehce, tak to bude ok a navic zada stejne po vcerejsku neboli. Jeli jsme to ve trojci ja Poman a Zlutej (btw Poman je vetsi magor nez ja, protoze je jel uz treti den po sobe a to si rika fyzioterapeut  ). Zlutej teda vahove nic moc oproti me a Pomanovi, no ale on byl vzdycky slabsi  Kazdopadne sedlo to pekne, tezke tak akorat, jen u nekterych serii / opakovani jsem mel pocit, ze to jedu nakrivo v tom smyslu, ze mam jednu lopatku vyse, coz bude asi jednak moji skoliozou  , jednak stridavym uchopem a take tim, ze jsme to cvicili s nejkrivejsi osou. Kdyz jsem se na to ale soustredil, tak to bylo ok.
military press
60kg x 6,6,6,6,6,6
-od minule jsem prihodil, ale tezky jak prase. V sede je to mnohem lehci, jenze si kvuli ramenu tu cinku ze zeme nenadhodim
bicepsovy zdvih VC
50kg x 8,8,8,8,8,8
-gut
uzky bench press
70kg x 9,8,8,8,8,8
-opet se Zlutym a o neco tezsi nez minule, posledni 2 serie do selhani
pritahy VC
90kg x 10,10,10,10,10
-opet luxus i presto, ze jsem to cvicil vcera
sikmy bench na MP
60kg x 10,10,10,10,10
-dlouho jsem to necvicil, ted hlavne kvuli ramenu, ale zkusil jsem. 60kg uplne v pohode a bezbolestne, pridal jsem 10kg a udelal 5 opakovani, protoze s kazdym dalsim uz to v horni fazi nechutne bralo rameno. I tak ale tech 60kg moc prijemne.
upazovani s JR
10kg x 12,12,12,12,12 + 7,5kg x 12,12,12,12,12
-po delsi dobe shazovacka a sedlo to naprosto vyborne
superserie: bicepsovy zdvih JR v sede + extezne JR ve stoje
17,5kg x 10,10,10,10,10 + 25kg x 12,12,12,12,12
-paradni pumping, do extenzi jsem se moc poustet nemel, protoze tenhle cvik mne stejne jako franc. tlak nici loket. Bolest velika, coz jsem cekal, no ale dojel jsem to s touhle lehkou vahou. Doufam, ze to nebude jako pred par mesici, kdyz jsem tenhle cvik cvicil naposled a pak jsem si skoro ctvrt roku nezabenchoval.
veslo
20 minut (5340m, 246W, 1:52:5/500m, odpor 4) - PR
20 minut (5270m, 236W, 1:54:0/500m, odpor 4)
20 minut (5190m, 226W, 1:55:7/500m, odpor 4)
-prvni cast opet PR, tentokrat zlepesni o 20m, i kdyz po tech 20 minutach jsem myslel, ze regulerne vrhnu a silne jsem zvazoval, ze dnes 20 minut bude dostacujicich, no ale to bych asi nebyl ja, kdybych dal jen 20 minut :), takze jsem se vzchopil a pustil se do druhe 20ti minutovky, ta byla opravdu asi nejkrizovejsi, hlavne prvni polovina, opravdu hnus, ale dal jsem alespon to co vcera, pak treti 20ti minutovka, tam uz to nebylo tak stresujici, protoze vzdy jedu tak, abych dojel, i kdyz 5100 by melo byt povinne. Musim se ale priznat, ze jsem po 13 minutach musel na minutku zastavit, protoze jsem mel totalne mrtvou nohu od prdele az dolu a uz jsem ji prakticky necitil a nevydrzel bych tam. Jinak dalsi problem je puchyr mezi pulkama, coz je taky znacne neprijemne, ale kdybych se na to mel vykaslat kvuli tomu, tak by to byla jen vymluva proto, protoze se mne nechce, takze na nejakej puchejr z vysoka kaslu. Jinak vsechny 3 casti opravdu neskutecne vrazedny a po skonceni jsem to vzdy peknou chvili rozdychaval  , ale parada.
-dnesni trenink byl naprosto neplanovany a rozhodl jsem se az rano, ze pujdu. Dnes musim rict, ze me to bavilo od zacatku az do konce (od pauzy asi zatim nejlepsi trenink), zadna nuda a vsechny cviky sedly a uzil jsem si je, takze spokojenost. I kdyz jako prekonani krize to zatim neberu, spise jen svetla chvilka v mem zivote :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Zlutej teda vahove nic moc oproti me a Pomanovi, no ale on byl vzdycky slabsi |
Taky jste to ťukali od země a já jel s pokládáním, křiváci . Ale to nic nemění na tom, že jsem tam byl stejně nejslabší Na shyby jste ale jít nechtěli to bych vás porazil i když udělám maximálně 8 opakování
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
3/12 AEROBKA
kolo
60 minut (43,72km 43,72km/h, celkem 46 minut na max zatez) - PR
60 minut (42,54km 42,54km/h, celkem 58 minut na max zatez)
-po vcerejsku a predvcerejsku silene rozbitej, ani jsem to necekal, v nohach nezvykla svalovka, coz asi bude veslem, protoze jsem je u toho zapojoval opravdu hodne. Dnes se mne tedy na kolo vubec nechtelo, kopl jsem do sebe na lacno nejake ty nakopavace, pul hodiny pockal a sel na to. Zacatky jako vzdy hrozny, ale rychle jsem se do toho dostal a uz pred polovinou prvni casti jsem vedel, ze mam najeto na BIG PR, ale to jen za predpokladu, ze do toho dam uplne vse, takze nastalo totalni vypnuti mysli a soustredil jsem se jen na tempo. Od poloviny az do konce jsem rychlost drzel mezi 43 a 44 km/h nekdy i pres 44, coz se mne snad jeste nikdy nedarilo, opravdu jsem do toho dal vse, co jsem dnes mohl a za odmenu z toho bylo vylepseny PR o 30m. Po teto hodinovce jsem byl totalne vyrizenej, takze cca 5 minut odpocinek a dal jsem druhou s tim, ze ta uz nebude tak stresujici a pojedu proste tak, abych dojel, ovsem tech 42km by melo padnout. Celkove dnes o 3 minuty delsi cas na max zatez a i presto PR. Jeste ted se klepu a ve me to doslova hori a jestli se z toho do vecera vzpomatuju, tak budu stastnej
-zitra se mozna na fitko vykaslu, protoze mam dost prace, kterou musim do pondeli dodelat a taky by neskodilo predchozi 2 treninky trochu zregenerovat. Jeste ale uvidime, jak budu dnes stihat a jak se budu zitra citit.
edit: uz se na to chci vy*rat, protoze mne to evidentne bere silu v posilovne a asi i proto je to ted takova otrava, ale tohle je porad nejak silnejsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
4/12
bench press
80kg x 6,6,6,6,6,6,6,6
60kg x 20
-rameno je ok, uz ho necitim prakticky vubec a muzu se do toho trochu vic oprit. Dnes stejna vaha jako predevcirem, ale podstatne vic na jistou a pridal jsem jeste 2 serie. Sedlo to vyborne. Snad se casem zase na 5x5x100kg dostanu.
mrtvy tah
170kg x 5
180kg x 5,5,5,5,5,5
150kg x 15
-dnes v planu tezsi DL, vaha 180kg jako minule pro 5ky, tezke to bylo, ale zvladnutelne, jen mne porad prisla jedna strana tezsi nez druha. Minule me nasral Poman s tema jeho 15x150kg, tak jsem si tu posledni serii musel dat taky, prece nebude lepsi nez ja
military press
60kg x 6,6,6,6,6,6,6
-docela tezke, ale zalezelo jak ktera serie sedla.
bicepsovy zdvih VC
50kg x 8,8,8,8,8,8
-super, opet s velkou osou a cvici se to s ni mnohem lepe
uzky bench press
70kg x 8,8,8,8,8,8
-gut, posledni 2 serie na krev. Prvni 2 serie, ktere sem ani nepisu, byly s 60kg v domneni, ze tam mam 70 a mel jsem strasnou radost, jak je to lehke, tak jsem 10kg pridal domnivajice se, ze tam je uz 80 a ono to bylo teprve 70
pritahy VC
100kg x 8,8,8,8,8
-celkem na hovno, tvrda osa, protoze jedinou rovnou mekkou mel Bazzy a taky nebyly zadny 15ky kotouce, tak jsem tam jebl 4 dvacitky Citil jsem to, ale nebylo to uplne idelani technicky.
pritahy JR k pasu
30kg x 12
32,5kg x 10
35kg x 10
37,5kg x 10,10,10,10,15
-ty pritahy me trochu nastvaly a jelikoz jsou zada ma nejoblibenejsi partie, tak jsem si musel dat jeste neco. Posledne mne to technicy vubec nesedlo, dnes jsem to poprve jel ne na lavicce, ale rukou jsem se opiral o stojan na jednorucky. Zacal jsem s lehkou vahou s durazem na techniku a opravdu luxus, takhle mne to uz dlouho nesedlo.
sikmy bench na MP
60kg x 10
65kg x 10
70kg x 8,8
65kg x 10,10,10
-minule me to na 70kg vubec nepustilo kvuli ramenu, dnes uplne v pohode, jen to bylo tezky jak prase, ale za to me rameno nemuze :)
upazovani s JR (shazovacka)
10kg x 12,12,12,12,12 + 7,5kg x 12,12,12,12,15
superserie: bicepsovy zdvih JR + extenze JR za hlavou
17,5kg x 10,10,10,10,10 + 25kg x 12,12,12,12,12
gut, extenzi jsem zkusil druhou serii s 27,5kama, ale ku*evsky to bralo loket, tak jsem nechal 25 a je zajimave, ze tam to bolelo o hodne mene
pritahy nohou v sede
-20,20,20,20,20,20,20,20,20,20
luxusni cvik, drive jsem ho kvuli kolenu nemohl moc cvicit, ale ted to jde a bere to krasne
mohamedany ve stoje
25kg x 15,15,15,15,15
-taky celkem gut, ale uz rychlovka
veslo
30 minut (7913m, 238W, 1:53:7/500m, odpor 4) PR
30 minut (7751m, 224W, 1:56:1/500m, odpor 4)
-dnes mne to trochu zkazil zacatek, kdy jsem asi mirne ztratil nez jsem se do toho dostal, takze to na PR pro 20 minut moc nevypadalo, takze jsem se rozhodl, ze zkusim 30minutovku (v lepsim pripade dve 30 minutovky:) ). Pro tenhle casovy usek je to PR, protoze 7900 jsem jeste nikdy neprekonal, takze spokojenost. Druhou cast jsem uz jel opet tak, abych dojel, po 20 minutach jsem opet musel na minutku zastavit a zvednout se, protoze nohy opet skoro mrtvy a neskutecne bolela prdel, ale to jsou detaily.
-vynikajci trenink _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|