|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Byla to chůze, jenom mi přišlo divný psát "chůze na páse".. To je jak z logu nějakýho důchodce :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
Datum:25.11.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,5kg (↓)
HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE II.
RAMENA
Upažování 5x8 [9kg]
Tlaky s JC vsedě 5x8 [20kg]
BICEPS
Zdvihy EZ 5x5 [40kg]
Protisměrky 5x8 [20kg]
TRICEPS
Úzký benchpress 4x8 [50kg], 1x8 [45kg]
CORE
Kačeří sed-lehy 5x15
Ramena - gutt!
Zdvihy EZ - bolest v zápěstí a protisměrky hodně dobré
Bench - odešel mi spár a já bez jištění jsem si tam udělal dobrou ostudu. Nebudu to moc rozebírat ale zahrnovalo to dlouhé tlačení osy do konstrukce, její nahnutí a následné padání kotoučů doprovázené vulgarizmy
Core - dobré
A aerobku jsem nestihl, za 10 minut mi jede bus, tak pa
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Datum:28.11.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75kg (↓)
NOHY
Dřep 5x5 [90kg]
PRSA
Benchpress 5x8 [65kg]
ZÁDA
MT 1x5 [20kg, 60kg, 80kg]
1x1 [90kg, 100kg, 110kg, 120kg, 130kg, 140kg]
1x1 [150kg] PR
CORE
Kačeří sed-lehy s medicinbalem 5x10
ZÁDA
Hrátky s hrazdou až do závaží [+30kg]
AEROBKA
Běh na pásu 10 minut 10km/h
PR na MT udělal radost, ikdyž mi dost skazil plány. A nikdy jsem nezkoušel zatáhnout víc než 90 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
Si dobrej zabiják  . Mrtvola pěkná a ty shyby taky super (30 kg). _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
Díky, mam z toho radost :). Zkoušel jsem pak zatáhnout 160 a prohl jsem se tak, že jsem cítil lopatky až na zadku.
A na shybech bych dal víc, ale nedělá mi to dobře na spodní záda. Mam řetěz na opasku a na řetězu závaží a hodně mi ten opasek prohne bedra. Nepřijde mi to zdravé, takže už to zkoušet nebudu, leda bych našel jiný způsob, jak na sebe dostat závaží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
Čau, jsem nemocnej, trénink vynechávam.
Dělam v troubě sušený maso a začíná mi z toho odkapávat šťávička, vadí to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
No, měla by se vypařit voda a koření zůstat. Kapala mi šťáva se vším všudy, snížil jsem teplotu a už to nekape :)
A budou fotky, zatím to vypadá
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
Btw to maso se po vysuseni asi hodne zcvrkne co? Prave kvuli tomu bych to nikdy nedelal, abychz mel z 300g flaku masa 3x3cm zcvrklou susinku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
Mělo by být z půl kila masa 100g sušiny (pak to zvážim). A mám to na dvě sváči  ale co si pamatuju, tak se to dlouho žvýká a tak to zasytí, když k tomu budu přikusovat chleba.
Ještě poreferuju, až to bude. Ale chybí mi tam dvě ingredience, tak jsem zvědavej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
Bolku,víc tý štávičky.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
Datum:2.12.2011.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha:76kg (↑)
RAMENA
10 sérií
BICEPS
10 sérií
TRICEPS
5 sérií
Po asi roce trénink doma. A zároveň nejlepší za hoodně dlouhou dobu. Koncentrovanej jsem byl na 100%, žádný hlídání benche spárovi, klábosení, nic. A pauzy mezi sérkama? Kdeže. Pumpa nehorázná, bolest taky. Dneska jsem se fakt cítil, že mam místo rukou kladiva  . Pamatuju si, že s podobným zápalem jsem kdysi trénovával, pokusim se to znova naučit.
A teď když mě omluvíte, si du vzít uplý tričko a valim do hospody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|