|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morico

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
Takže i po minulým lehoučkým tréninku jsem to břicho zase krapet cítil, tak jsem se rozhod, že nemá cenu to uspěchat a dam pauzu ještě tenhle týden. Sice to chce docela vůli, protože mi vlastně nic neni a rád bych už zase trénoval, ale na druhou stranu, ona mi jedna 14ti denní pauza za rok jenom prospěje. Na konci týdne dam zase asi jeden zkušební trénink, abych zjistil jestli už to drží a příští týden už snad toho beara. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 9:53 pm Předmět: |
|
|
Další stručnej zápis do logu: tenhle tejden určitě cvičit nejdu ... bolest se přestěhovala kamsi do pravýho třísla, takže DOUFAM, že jsem si fakt neuhnal nějakou kýlu, no nebudu sejčkařit, počkam a uvidí se, každopádně příští tejden začnu cvičit vršek, protože už mi to leze krkem... vymyslim něco, kde snad dostatečně vyřadim ty třísla/břicho ... vidim to na bench, shyby, tlaky v sedě, bradla, trx .. atd. spodek zatim vyřadim úplně a počkam co to bude dělat. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:14 pm Předmět: |
|
|
však si to choď dať pozrieť nejakému športovému lekárovi a pod. nie? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 7:25 am Předmět: |
|
|
Přeju, ať se dáš brzo do kupy
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
Turakam , jo už jsem se taky jenom tak předběžně pro jistotu pokouknul po sportovním lékaři, ale jak píše grogy (díky grogy :), taky myslim, že to snad tak daleko nedojde, myslim, že jsem to prostě nějak přetížil/natáh/natrh nebo co a zdá se, že klid to dává do kupy, jak píše spekoun (díky špekoune :) ... příští týden lehce vršek, možná zkusim plavání a uvidí se ... ale už teď si dělam tabulku na nový PR v deadliftu :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
Tříselní kýlu bys asi poznal, než me ju říznuly, tak se me vyvalova boule, streva ktery se tlacili ven pres prasklou pobřišnici. Prostě bolelo by to při chůzy a dělala by se ti boule nad trislem (jak se tlaci ty streva ven)
Ja si to vzdy rukou musel zatlacit zpet a pri chuzi sem to musel držet nic příjemnýho a ku.va to bolelo.
PS: jo praskla me u MT :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | Tříselní kýlu bys asi poznal, než me ju říznuly, tak se me vyvalova boule, streva ktery se tlacili ven pres prasklou pobřišnici. Prostě bolelo by to při chůzy a dělala by se ti boule nad trislem (jak se tlaci ty streva ven)
Ja si to vzdy rukou musel zatlacit zpet a pri chuzi sem to musel držet nic příjemnýho a ku.va to bolelo.
PS: jo praskla me u MT :) |
No já to při chůzi taky mírně cítim, ale nic významnýho a nic se nevyvaluje, takže snad ok, bude to pravděpodobně něco tříselnýho, ale kýla snad teda asi ne. Uvidí se. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
5. prosince 2011 - Pondělí
Warm-Up:
◇ všechno možný protahování s bandama
◇ krátký statický a dynamický strečink
Bench Press :
☞ 5x20kg
☞ 5x45kg
☞ 5x65kg
☞ 5x85kg
☞ 5x85kg
☞ 5x75kg
☞ 5x75kg
☞ 5x75kg
☞ 5x75kg
☞ 5x75kg
☞ 5x75kg
☞ 5x75kg
☞ 5x75kg
Shyby s bandem :
☞ 5x + green-medium
☞ 5x + purple-small
☞ 5x + purple-small
☞ 5x + green-medium
☞ 5x + green-medium
☞ 5x + green-medium
☞ 5x + green-medium
☞ 5x + green-medium
☞ 5x + green-medium
☞ 5x + green-medium
☞ 5x + green-medium
Biceps s VČ :
☞ 8x20kg
☞ 5x30kg
☞ 5x40kg
☞ 5x45kg
☞ 5x45kg
Tricepsové extenze s VČ za hlavou ve stoje :
☞ 12x20kg
☞ 12x20kg
☞ 12x20kg
☞ 12x20kg
☞ 10x20kg
I'm back, vol.2 ... trénink v bear stylu, ovšem všechno značně podseknutý, takovej rozjezd ... břichotříslonoha zatim drží, bolest úplně pryč, jen velmi zřídkakdy to tam mírně zatahá ... nicméně spodek zatim cvičit nebudu vůbec, minimálně tenhle tejden ne a uvidim, co to to bude dělat ...
Strečing _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 2:36 pm Předmět: |
|
|
7. prosince 2011 - Středa
Warm-Up:
Tlaky v sedě s tlustou osou :
☞ 5x30kg
☞ 5x45kg
☞ 5x50kg
☞ 5x65kg
☞ 5x65kg
☞ 5x55kg
☞ 5x55kg
☞ 5x55kg
☞ 5x55kg
☞ 5x55kg
☞ 5x55kg
Krčení s VČ - trhový úchop :
☞ 5x40kg
☞ 5x60kg
☞ 5x80kg
☞ 5x80kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
☞ 5x70kg
Přítahy VČ k bradě :
☞ 12x25kg
☞ 12x25kg
☞ 12x25kg
☞ 12x25kg
Strečing _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
9. prosince 2011 - Pátek
Warm-Up:
Kliky na bradlech :
☞ 5x + green-medium band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
☞ 5x + purple-small band
TRX Back Rows (z lehu) :
☞ 5x + 10kg kotouč
☞ 5x + 10kg kotouč
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
☞ 5x
Biceps s VČ :
☞ 5x20kg
☞ 5x40kg
☞ 5x45kg
☞ 5x50kg
☞ 5x50kg
☞ 8x50kg - mírný cheating
První recovery tejden za mnou, všechno zatim drží v pohodě. Musim dodat, že teda na to že jsem lej s lehkýma váhama, tak mam celej hořejšek rozsekanej jako už dlouho ne :) ... Příští tejden přitvrdim na hořejšku a přidam lehce spodek a břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
12. prosince 2011 - Pondělí
Warm-Up:
◇ švihadlo
Band "slingshot" Benchpress : purple-small
☞ 5x65kg
☞ 5x80kg
☞ 3x95kg
☞ 5x117.5kg
☞ 5x117.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
☞ 5x102.5kg
- vše dost easy, což mi po pauze dost příjemně překvapilo
Pendlay Rows :
☞ 5x60kg
☞ 5x70kg
☞ 3x85kg
☞ 5x105kg
☞ 5x105kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
☞ 5x90kg
- taky to nebylo nejtěžší, ale nějak nemam ještě při těch pokrčených noho jistotu, že se do toho můžu opřít na plno, tak jsem zatim dal s rezervou
Biceps s VČ + Tricepsové extenze s VČ za hlavou ve stoje :
☞ 15x20kg + 15x20kg
☞ 15x20kg + 15x20kg
☞ 15x20kg + 15x20kg
☞ 15x20kg + 15x20kg
☞ 15x20kg + 15x20kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|