Cesta k metě číslo 75

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta k metě číslo 75
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych se chtěl optat Drapera můžu dát i místo té VC někdy multipress ne?
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.prosinec

Na dnes jsem si připravil toto:

tlaky JR v leze 4x10 - 20kg

pritahy VC v predklonu 4x8 - váhu uvidím, podle toho abych správně uchopil techniku

tlaky VC ve stoje 4x8

sikmy bench 4x8 alespoň 45kg bych dát měl

stahovani kladky na hrudnik 4x8 25kg

zkracovačky, šikmá lavice
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nezapomen, ze jsi slibil, ze brzy dodas videa. Jde hlavne o tu techniku pritahu a mrtvych tahu a i dalsi cviky jako treba drepy a ty tlaky JR by me take zajimaly. Nemusis je postovat verejne, staci do PM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.prosince

před treninkem : Káva a pár rozinek

na začátek strečink plus nácvik shybů....jde to čím dál tím lépe
trénink B2 (jediná váha, kterou mohu napsat je na dřepy 35kg, jinak to bylo na starších činkách, kde bych váhu hledal marně, u nich se řídím barvou...)

po treninku : 2 odměrky Mutant massu ....hodinu poté Kuřecí 150g, kukuřice, 2 celozrnné bulky (neboť rýže byla značně cítit...) kukuřice, rajčátka

hodnocení: tréninky jsou parádní, forma vzrůstá. potěšilo mě též, že starší pán....kterého jsem v posilovně potkával, když jsem začínal mě dnes viděl a povídal, že je prý vidět velká změna, a že je super jak začínám už mít postavu....

ostatní: noční buzení už je rutina, ale začínám odbourávat velké porce...stačí mi 20-40 piškot, mléko a je vyřešeno.....budím se asi 3x....a vždy do sebe hodím pár piškot zapiji mlékem a zase na nějakou tu hodinku usnu. bylo by lepší spát celou noc....ale ještě jsem se k tomu nedopracoval. snad časem
Pavelito

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DNes měl být odpočinek ale měl jsem hromadu čásu tak jsem se sbalil a dal jsem si trénink jako dřív tzn. Třihodinovku. Zajímalo mě jak si s tím poradím. A musím říct. Bez problémů. Teď to jen dohnat v kaloriích, ale psychicky mi to neuvěřitelně pomohlo ale teď dám do pondělí naber hmoty
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
DNes měl být odpočinek ale měl jsem hromadu čásu tak jsem se sbalil a dal jsem si trénink jako dřív tzn. Třihodinovku. Zajímalo mě jak si s tím poradím. A musím říct. Bez problémů. Teď to jen dohnat v kaloriích, ale psychicky mi to neuvěřitelně pomohlo ale teď dám do pondělí naber hmoty

Jakou trihodinovku, co to zase ma byt? Proc ti teda skladam nejaky treninkovy plan, kdyz si stejne delas co chces?
Reiben

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky nějak nechápu tenhle přístup ...
cipinek

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pavelito napsal:

Jakou trihodinovku, co to zase ma byt? Proc ti teda skladam nejaky treninkovy plan, kdyz si stejne delas co chces?

ten chlapec potřebuje otcovský přístup a to ty máš Karle, to ty máš!!!
nestiik

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©®

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pavelito napsal:

Protože jsi hňup Já to sleduju celé od začátku a vysral bych se na to už před sto lety asi, protože nerad plýtvám zbytečně energií. Ale zajímá mě, kolik času a pokusů ještě tady majstr dostane
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediná věc, kterou tady napíšu. Ten kluk měl 100kg, na 185 cm. Takže endomorf. A teďkom se tady takhle trápí s nabíráním.
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® napsal:

Protože jsi hňup Já to sleduju celé od začátku a vysral bych se na to už před sto lety asi, protože nerad plýtvám zbytečně energií. Ale zajímá mě, kolik času a pokusů ještě tady majstr dostane

Bohuzel jsem. Asi mne ho vzdy bylo lito, tak jsem se mu snazil pomoct. Sice jsem ted jeste zadne vysvetleni nedostal, ale predpokladam, ze to budou kecy typu chtel jsem si to jen zkusit bla bla bla.... , takze ted uz opravdu koncim a predavam stafetu dal
Sonnyx

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen trošku OT...
Děkuju Drapere, že jsi mu sepsal ten trénink, aspoň budu mít co jet, až skončím s fullbody. ,)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

komu není rady...
Merrao

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito, vím že ti tu píše už hodně lidí. Nebudu tě přímo kritizovat, nicméně ven si to k srdci.

Ano, přibírání ti asi jde, podle toho co říkáš.
Uvědom si ale, že stejně jako tlustý člověk by pro nejlepší efektivitu měl být na sebe přísný (ohledně stravy = vydržet nehřešit tabulkou čokolády, ohledně cvičení = nebýt lenivý),
ty bys na sebe měl být přísný ohledně cvičení a stravy též. Ale pravým opakem.
Cvičit bys neměl MOC, jen optimálně a stravovat by ses měl, abys uživil své tělo (Sama dobře vím, jak hubené tělo reaguje na JEDEN JEDINÝ den malého přísunu živin a velký stres.)

Tvoji tříhodinovku (ve snaze přibírání) přirovnávám k noční tabulce čokolády (ve snaze hubnutí).

Řekneš si "Já to doženu kaloriemi."
Nevěřím a můj názor je, že zbytečně zahltíš tělo činností navíc.

A příště, až se budeš dvě hodiny nudit, zkus si vzít do ruky něco, co je tvým druhotným koníčkem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: