|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prinz Eugen

|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
trenuju na kokot kdyz to tak reknu. fotka je z konce leta kdy jsem jel 5x5 a šerm jen tak basebolkou doma (to zni divne ale je tezsi nez meč) než jsem si pak na motorce znásilnil pravý rameno (viz video a ta držka tam) což me zase odrovnalo na dva měsíce na pouhý přítahy v předklonu doma. jako mám to tělo t motorky tak dojebany že darmo mluvit. dobrej trénink je taky neustálý ale neustály nošení mimina :-) takže trénuju spíš nárazově a s tím že jsem chronickej ektomorf a víc než natural 80 kg dámjen s přežíráním na což už fakt nemám sem se smířil :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
atletskf
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
hh a ja myslel, že tj fake acc nějakej :D
parádní... emh... víc než parádní forma!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
172 cm 82kg.
To je fakt bomba!
|
|
| nahoru |
|
 |
atletskf
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | 172 cm 82kg.
To je fakt bomba! |
dakujem :) na fotke mam 71,5 kg len
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
Hezký. Můžu se zeptat, máš těch 80kg ve stejné kvalitě jako těch 71? To už by mohlo vypadat hooodně slušně. Aktuální fotka by nebyla? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
atletskf
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Hezký. Můžu se zeptat, máš těch 80kg ve stejné kvalitě jako těch 71? To už by mohlo vypadat hooodně slušně. Aktuální fotka by nebyla? :) | fuu no aktualnu nemam teraz naberam takze kvalita taka nieje. ale mam tu fotku zhruba 80 kg som tam mal . maria pridala nedavno fotku. styri chrbaty su odfotene ja som ten nalavo dole
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
Kubaz : pěkný, nic přehnanýho tak akorát, možná trochu zapracovat na břichu, ale to je detail.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
to vecko tam uz je,este stiahnut ten spek (som v rovnakej faze  ) a bude to _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 10:59 am Předmět: |
|
|
Kubaz : pořádnej chlap !!! _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|