|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prinz Eugen

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | Adame si k sežrání |
ty teď určitě taky.. mňam vole
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 3:31 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Kubaz : pěkný, nic přehnanýho tak akorát, možná trochu zapracovat na břichu, ale to je detail. |
Vzhledem k tomu, jaky byl Kubaz jeste nedavno prasatko, tak pokrok obrovskej a myslim, ze ma momentalne pekne naslapnuto a ze pokud se neco neposere, tak z toho bude paradni forma. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
To sem asi nedavas kvuli hodnoceni formy ze? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To sem asi nedavas kvuli hodnoceni formy ze? |
"forma" pro mne neni jenom telo ,) tj. mozna ten rozdil mezi posilkou a jinejma sportama .) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
hodláš sem házet formu oblečenej i dál? já jen, abych věděl, že když má prasopes poslední příspěvěk, tak to nemám číst...
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To sem asi nedavas kvuli hodnoceni formy ze? |
To je fotka pro zhodnocení formy bicepsu, stejně jinej sval necvičí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:04 pm Předmět: |
|
|
Tys tomu dal korunu ^.^'
btw. guru a tobe se omlouvam, ze tve choutky bohuzel me fotky nesplnuji, holt si slintajici smajly setri na nekoho jinyho ,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
slintajici smajky si šetřím pro tenhle topic, kde očekávám aspoň fotky do půl těla od ženskejch nebo chlapů, který ukážou víc, než jen jeden biceps a předloktí... to je taky myslím smysl tohodle topicu.... ale tvoje fotka se sem taky určo hodí, třeba do tvýho logu, jestli ho tu máš
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | mě to taky přijde divné, opět si vzpomínám na toho borce v teplákách, co říkal, jak má dobré nohy
nicméně kubaz vypadá dobře, já ho v létě měl za tlustého mluvku a vypadá opravdu jako kus tvrdého chlapa, pěkná forma |
Tlusty mluvka byl pro tebe nekdo dal na MT trikrat tolik kolik ty mas v trojboji? Freimeneeeeeeee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
Tak mluvka Jakub je, to se mu vzit nemuze  a ze mel jeste pred nedavnem pomer tuk / svaly trochu jinde nez ma ted, to je pravda taky ne? Takze myslim, ze neni duvod se rozcilovat :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Freimen napsal: | mě to taky přijde divné, opět si vzpomínám na toho borce v teplákách, co říkal, jak má dobré nohy
nicméně kubaz vypadá dobře, já ho v létě měl za tlustého mluvku a vypadá opravdu jako kus tvrdého chlapa, pěkná forma |
Tlusty mluvka byl pro tebe nekdo dal na MT trikrat tolik kolik ty mas v trojboji? Freimeneeeeeeee |
prosímtě, já si myslím, že kubaz sám dobře ví, na co jsem tím narážel a jistě můj kompliment na jeho formu přijme
od Tebe se ale skutečně vyprošuji tento tón, pokud už se chceš cpát jiným do diskuse, tak si nejprve zjisti, o co se jednalo (k tématu) a dále nějaká čísla (k tvým rádoby vtipným poznámkám), rozhodně si nemyslím, že s mým trojbojem 120 + 175 + 160 při 75 - 77 kg při standardním kulturistickém tréninku by mi tu měl někdo tvé postavy psát "Freimeneeeeeeee", uklidni se, ano
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Freimen napsal: | mě to taky přijde divné, opět si vzpomínám na toho borce v teplákách, co říkal, jak má dobré nohy
Tlusty mluvka byl pro tebe nekdo dal na MT trikrat tolik kolik ty mas v trojboji? Freimeneeeeeeee |
Majesty, už jsi zatáhl těch 400kg jako tvuj vzor Pudzian, jak jsi sliboval?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
vidim stejny smysl v tom, kdyz sem nekdo hodi "aktualni formu" stylem ze zvedl 200kg, stejne tak kdyz se ukaze do pulky tela a stejne tak moji fotku ze souteze na finalovem ceste :) pro kazdeho je aktualni forma neco jinyho, tak nebrec ^^ _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|