|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smoke
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Freimen napsal: | mě to taky přijde divné, opět si vzpomínám na toho borce v teplákách, co říkal, jak má dobré nohy
nicméně kubaz vypadá dobře, já ho v létě měl za tlustého mluvku a vypadá opravdu jako kus tvrdého chlapa, pěkná forma |
Tlusty mluvka byl pro tebe nekdo dal na MT trikrat tolik kolik ty mas v trojboji? Freimeneeeeeeee |
no, uznejme že za to co napsal Freimen není důvod se rozčilovat ani stydět. a dokud kubaz neukáže formu co vyrazí dech, nejde s těmito slovy nic dělat, protože tak to je:-) a "bohužel' F. má v kulturistice něco za sebou, s tím co napsal nic neuděláš. je to názor jako každý jiný.
majesty, ty jsi to shrnul, ale blbě. zastáváš se někoho kdo zastání nepotřebuje a kde k němu není důvod, kubaz svoji nejlepší formu terpve předvede, není to tak? ok, pokroky jsou, ale pokroky tu dělá každý.
a už vůbec nerozumím tomu když se tu hádáš s tím kdo co zvedl a komu co věříš... ty nevěříš nikomu ani průměrný výkon. je to tím že sám je máš podprůměrné?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: |
vidim stejny smysl v tom, kdyz sem nekdo hodi "aktualni formu" stylem ze zvedl 200kg, stejne tak kdyz se ukaze do pulky tela a stejne tak moji fotku ze souteze na finalovem ceste :) pro kazdeho je aktualni forma neco jinyho, tak nebrec ^^ |
Tak to já sem hodím aktuálku z šipkového turnaje z hospody, mám na sobě sice flanelku, ale předloktí mám ležérně poodhalené
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: |
vidim stejny smysl v tom, kdyz sem nekdo hodi "aktualni formu" stylem ze zvedl 200kg, stejne tak kdyz se ukaze do pulky tela a stejne tak moji fotku ze souteze na finalovem ceste :) pro kazdeho je aktualni forma neco jinyho, tak nebrec ^^ |
v tom případě bys měl napsat za jak dlouho jsi tu stěnu vylezl, jak je dlouhá nebo co já vím jak se to v tomto sportu měří... fotka jako každá jiná, ale neukazuje formu. dobrá forma zde znamená rychlý čas, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
Klidně si sem dej fotku ze šipek, mně to je jedno. Nebudu tu brečet jako většina místních, že si sem nedal polonahou fotku a klidně bych se na šipkový turnaj koukl:) Děláte, jak kdyby to bylo Vaše fórum a ten jeden post (kdybyste neměli debilní poznámky) vám tu strašně vadí, protože to není polonahá fotka...poslouchejte se omezenci ^.^'
a byla to obtížnost, takže je to dostačující, vše co jsem k dané fotce řekl a dal :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
Blazne: Fakt jsem něco takového řekl? :) Já pokud vím naopak jsem zastánce toho, že todle fórum je pro každého aktivní člověka, co nějak sportuje. Napovídají tomu jak projekty ronnieho, tak stránky a vše kolem.
Jsem tu hlavně kvůli výživě, protože mně to baví a hodlám se tím i zabývat odborně :)
A pokud je tu pár hnidopichů, co si myslí, že když tu píšou každej den, tak to fórum je jejich, je to jejich věc. Až sem přijde administrator a pošle mně do zadku, pochopím to, ale to je tak asi vše.
Majoritní většina je tu omezená na bouchání čínek, ale jsou tu i ragbisti, fotbalisti, jsem tu já se svým sportem, jsou běžci, plavci ... a ne opravdu mně nezajímá pár vymytých hlav, co maj svoje čínky k onanii a nadávaj na každýho, kdo sem hodí jinou než vyslečenou fotku :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne ne prosinec 04, 2011 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
Hlavně ty argumenty typu "nebreč" ... To je ubohost nad ubohost, jenom kolem sebe kopeš a třeba v mých očích tím docela klesáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
tak to ukončete, budeme promazávat ) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | tak to ukončete, budeme promazávat ) |
Ukoncit klidne, ale promazavat neni potreba ne? :) Vsak je to k veci, zadny OT _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
Moocha: ale jdi ty :) argumentů tam mám dost a "nebreč" je narážka, ne argument. Přijde mi to obravdu jako vzlikot nad tím, co sem si to dovolil sem dát oblečenou fotku :)) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | tak to ukončete, budeme promazávat ) |
a proč? ještě nereagoval Freimen ani kubaz... to pak neni diskuze, když přijdeš za hodinu na forum a neni tu ani tvuj dotaz ani reakce protože přišel jeden člověk co začal být sprostý.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | tak to ukončete, budeme promazávat ) |
Ukoncit klidne, ale promazavat neni potreba ne? :) Vsak je to k veci, zadny OT |
Já nevim, jmenuje se to "aktuální formy" a je tu jedna fotka na tři strany textu... je to něčemu dobrý? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Já nevim, jmenuje se to "aktuální formy" a je tu jedna fotka na tři strany textu... je to něčemu dobrý? |
Tak oddelit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ty jsi ale myslim uplne presne nepochopil, co jsem tim zazracne sestavenym treninkovym planem chtel rict. U kubaze doslo diky tomu, ze je pod vedenim trenera, k vylepseni techniky u nekterych cviku (i kdyz na ukor vah), trener mu udava tempo a jak sam Kubaz nedavno psal, kdykoliv vidi neco ze je neco spatne, tak ho buzeruje a myslim, ze narozdil od nekterych lidi z fora lehce zblblych z nezdraveho mnozstvi teorie nehladaji zazraky ve spravne nastavene intenzite daneho cviku, idealni frekvenci procviceni svalove partie nebo "perfektnim" objemu treninku a podobnych vecech. Tady se proste drzi huba a maka. |
protože všechny teorie za něj má zmaknuté trénér a jemu zbejvá už jenom makat a poslouchat jak pes/hodinky (aby se někdo neurazil) ... tzn. kdyby za něj ještě někdo mohl makat, tak už by to bylo úplně free ,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|