|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
... jsi, co jsi.... nebudu tu nadávat jako ty... ale tohle je už trošku moc... nasyp si do pusy semínka a jděte řešit s Merrao, jakej jogurt chutná nejlíp... PROSÍM
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
Redis, moc nechapu, proc najednou vytahujes nekolik dni stary prispevek. Leda ze chces odvratit diskuzi od tve osoby. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
Na kazdej post, kterej byl mirenej na mne jsem odpovedel (narozdil teda od tebe v tuhle chvili). A abych odpovedel teda i tobe ted, tak jsem tu nekolik dni nebyl a koukal sem teda, co ste si tu hezkyho pisali a kdo sem hodil formu :)
A prislo mi to vtipny, protoze clovek, kterej nadava na to jak nekdo neco resi je vlastne clovek, kterej ma trenera, kteryho predpokladam plati a kterej za nej resi vsechny veci ostatni krom zvedani cinek a takovej clovek se mne tu posmiva, ze si ctu o efektivite a trenovani a ze si skladam trenink, nazval bych to pokrytectvi, ale nerad bych urazil tvyho beranka pod kridlama :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
já ti nevim, ale mně spíš přišlo, že Draper tím s nadsázkou myslel teoretiky, co potřebují počítat každé procento (a nemyslím tím teď plány u rutin) intenzity tréninku aby se náhodou nepřetrénovali ale zároveň měli o 0,543 % víc testosteronu atd. atd.
a k tomu, že jsi psal o tom, že je tohle fórum konkrétně pro tebe na prd - ano psal jsi mi to v PM (možná ji mám ještě uloženou), takže tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
blazne, je to mozny, fakt sem se jen ptal, protoze si to nepamatuju a pokud jsem to psal, tak je to ted tak jak pisu:) snad nazor zmenit muzu,)
kdybys vedel, co pise drapper s kubazem za prispevky mozna by sis uvedomil, ze to neni jenom o tom a vedel bys proc sem napsal, co sem napsal a prijde mi to jako velky pokrytectvi hlavne od kubaze teda:)
a co se tyce moji fotky, tak koncim diskuzy o tom, jestli se sem NEPOLONAHA fotka hodi, staci mi kdyz sem Arnie_one na strane 162 postoval fotku jenom predlokti (a to ani nebyla jeho pokud vim).
a ikdybych sem chtel postnout fotku bicaku na x-fotkach ktery sou tady na poslednich par stran maji vsichni cvicenci bicak zatnuty, takze tak. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
freimen -  jestli nekdy pokecame na nejake soutezi jak se zas potkame a mozna se i pozdravime, tak poznas, ze sem vlastne skromnej kluk ale śem tam bohuzel s velkou hubou
smoke - "zavodni" forma ma byt v cervnu a nastesti to uz nejsou jen nejake moje reci , ktere mohu porusit nebo zmenit, protoze me do toho kope trener, proti kteremu nereknu ani slovo ( neberte to doslova )  ale neco k videni uz urcite bude i unor/brezen .. no nebojte informovani budete
redis - nejak ti uniklo ze odjakziva sportovci, co chcou neco delat poradne , nebo i vrcholove, tak maji vzdy trenera, ktery je zkusenostma doslova o 20 let predemnou
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
Je zajimave, ze si tu mudroval, jak clovek ke cviceni nepotrebuje nic znat a jenom makat a jakakoliv otazka na cokoliv pro tebe byla "hroceni" ... a najednou ty potrebujes trenera, abys teda vubec nejak vypadal a mohl soutezit? Vtipne, nicmene pokrytectvi a nic jineho. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
No šak právě o tom mluvím:) To je pro mne pokrytectví ... pokud říkáš, že je to zbytečný nebo že to je hrocení a pak si pořídíš trenéra na to "co pro tebe bylo zbytečný či hrocení" :) Na jedné straně se vysmíváš a na druhé na to máš trenéra.) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | smoke - "zavodni" forma ma byt v cervnu a nastesti to uz nejsou jen nejake moje reci , ktere mohu porusit nebo zmenit, protoze me do toho kope trener, proti kteremu nereknu ani slovo ( neberte to doslova ) ale neco k videni uz urcite bude i unor/brezen .. no nebojte informovani budete |
problem je, že když tu napíšeš cíl, všichni se do tebe strefují celou dobu než to uděláš. někdo řekne blbost, ale lidi zde dokážou vytvořit pořádný tlak nejelpší je nic nic a pak BOOM
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
Aspon mas koule a charakter to priznat, coz se mi libi :) Nicmene tvoje narazky o "nehroceni" uz budu brat vzdy jen s humorem ^.^'
edit. ja koncim .) a chtel sem poprat jeste hodne stesti na soutezich :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
no prave to moje "nereseni" fakt asi chapu jen ja protoze to je asi jen v me hlave, takovy zvlastni pomer nehroceni z jedne strany prokladane z druhe strany hrocenim  nicmene o soutezi nepadlo ani slovo a jestli jste si to vylozili takhle tak vas bohuzel zklamu, pojem "soutezni forma" jsem pouzil pouze jako metaforu  sportu zdar flamewaru end
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|