Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... jsi, co jsi.... nebudu tu nadávat jako ty... ale tohle je už trošku moc... nasyp si do pusy semínka a jděte řešit s Merrao, jakej jogurt chutná nejlíp... PROSÍM
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redis, moc nechapu, proc najednou vytahujes nekolik dni stary prispevek. Leda ze chces odvratit diskuzi od tve osoby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kazdej post, kterej byl mirenej na mne jsem odpovedel (narozdil teda od tebe v tuhle chvili). A abych odpovedel teda i tobe ted, tak jsem tu nekolik dni nebyl a koukal sem teda, co ste si tu hezkyho pisali a kdo sem hodil formu :)

A prislo mi to vtipny, protoze clovek, kterej nadava na to jak nekdo neco resi je vlastne clovek, kterej ma trenera, kteryho predpokladam plati a kterej za nej resi vsechny veci ostatni krom zvedani cinek a takovej clovek se mne tu posmiva, ze si ctu o efektivite a trenovani a ze si skladam trenink, nazval bych to pokrytectvi, ale nerad bych urazil tvyho beranka pod kridlama :)
blazen

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já ti nevim, ale mně spíš přišlo, že Draper tím s nadsázkou myslel teoretiky, co potřebují počítat každé procento (a nemyslím tím teď plány u rutin) intenzity tréninku aby se náhodou nepřetrénovali ale zároveň měli o 0,543 % víc testosteronu atd. atd.

a k tomu, že jsi psal o tom, že je tohle fórum konkrétně pro tebe na prd - ano psal jsi mi to v PM (možná ji mám ještě uloženou), takže tak...
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazne, je to mozny, fakt sem se jen ptal, protoze si to nepamatuju a pokud jsem to psal, tak je to ted tak jak pisu:) snad nazor zmenit muzu,)
kdybys vedel, co pise drapper s kubazem za prispevky mozna by sis uvedomil, ze to neni jenom o tom a vedel bys proc sem napsal, co sem napsal a prijde mi to jako velky pokrytectvi hlavne od kubaze teda:)

a co se tyce moji fotky, tak koncim diskuzy o tom, jestli se sem NEPOLONAHA fotka hodi, staci mi kdyz sem Arnie_one na strane 162 postoval fotku jenom predlokti (a to ani nebyla jeho pokud vim).
a ikdybych sem chtel postnout fotku bicaku na x-fotkach ktery sou tady na poslednich par stran maji vsichni cvicenci bicak zatnuty, takze tak.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freimen - jestli nekdy pokecame na nejake soutezi jak se zas potkame a mozna se i pozdravime, tak poznas, ze sem vlastne skromnej kluk ale śem tam bohuzel s velkou hubou

smoke - "zavodni" forma ma byt v cervnu a nastesti to uz nejsou jen nejake moje reci , ktere mohu porusit nebo zmenit, protoze me do toho kope trener, proti kteremu nereknu ani slovo ( neberte to doslova ) ale neco k videni uz urcite bude i unor/brezen .. no nebojte informovani budete

redis - nejak ti uniklo ze odjakziva sportovci, co chcou neco delat poradne , nebo i vrcholove, tak maji vzdy trenera, ktery je zkusenostma doslova o 20 let predemnou
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je zajimave, ze si tu mudroval, jak clovek ke cviceni nepotrebuje nic znat a jenom makat a jakakoliv otazka na cokoliv pro tebe byla "hroceni" ... a najednou ty potrebujes trenera, abys teda vubec nejak vypadal a mohl soutezit? Vtipne, nicmene pokrytectvi a nic jineho.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tys to pouze pojal z druheho konce,, ja si trenera najal prave proto, abych to nemusel hrotit a veskere planovani, fazovani treninku, urcovani vah bylo na nej takze ja nic nehrotim , to at delaji ostatni za me
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No šak právě o tom mluvím:) To je pro mne pokrytectví ... pokud říkáš, že je to zbytečný nebo že to je hrocení a pak si pořídíš trenéra na to "co pro tebe bylo zbytečný či hrocení" :) Na jedné straně se vysmíváš a na druhé na to máš trenéra.)
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj mam i horsi vlastnosti ale pokud moje pokrytectvi dosahlo do takove faze, kdy sem si najal spickoveho trenera a behem mesice a tydne sla forma o tridu vys,,, tak prosim
smoke

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
smoke - "zavodni" forma ma byt v cervnu a nastesti to uz nejsou jen nejake moje reci , ktere mohu porusit nebo zmenit, protoze me do toho kope trener, proti kteremu nereknu ani slovo ( neberte to doslova ) ale neco k videni uz urcite bude i unor/brezen .. no nebojte informovani budete

problem je, že když tu napíšeš cíl, všichni se do tebe strefují celou dobu než to uděláš. někdo řekne blbost, ale lidi zde dokážou vytvořit pořádný tlak nejelpší je nic nic a pak BOOM
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o to se prave snazim ale vic uz nepovim
smoke

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne tak nedělej a řekni
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
...

Aspon mas koule a charakter to priznat, coz se mi libi :) Nicmene tvoje narazky o "nehroceni" uz budu brat vzdy jen s humorem ^.^'

edit. ja koncim .) a chtel sem poprat jeste hodne stesti na soutezich :)
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no prave to moje "nereseni" fakt asi chapu jen ja protoze to je asi jen v me hlave, takovy zvlastni pomer nehroceni z jedne strany prokladane z druhe strany hrocenim nicmene o soutezi nepadlo ani slovo a jestli jste si to vylozili takhle tak vas bohuzel zklamu, pojem "soutezni forma" jsem pouzil pouze jako metaforu sportu zdar flamewaru end

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: