|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 2:33 pm Předmět: |
|
|
Ac nerad, tak to udelam, protoze uz me tyhle kecy se*ou a zvlast od nekterych, kteri me bud nevideli a nebo videli jen jednou v zivote, kdy jsem mel zase uplne jiny pomer tuk / svaly. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 2:52 pm Předmět: |
|
|
To jsem na drapera teď po těch maratonech na kole zvědavej, řekl bych i víc než na sebe :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
Behem dneska nebo max zitra to bude. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Behem dneska nebo max zitra to bude. |
=) sorry že sem tě naštval, ale třeba to pak podle fotek uvidíš sám
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Draper napsal: | | Behem dneska nebo max zitra to bude. |
=) sorry že sem tě naštval, ale třeba to pak podle fotek uvidíš sám |
Nasralo me tu vic lidi, takze v poho :-)
Jeste pro ujasneni. Vazim 98kg / 189cm (tzn o 10kg mene nez Numbersix), jsem vysekanejsi nez on to ano, ale mam podstatne mensi svalove objemy. Je na tom jeste nekomu neco nejasneho? Sympatictejsi je mne na pohled ovsem jeho forma nez ta ma vysekana.
Fotky dodam jak jsem slibil a uz prosimvas dost teorii a spekulaci nebo si dam self-ban jako kdysi nekteri a budu mit pokoj _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
Drapere, takže vypadáš trochu Jako jay Cutler, žejo? Akorát objemy máš trochu menší, ale zato jsi vyrýsovanější. A máš lepší účes, žejo? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Drapere, takže vypadáš trochu Jako jay Cutler, žejo? Akorát objemy máš trochu menší, ale zato jsi vyrýsovanější. A máš lepší účes, žejo? |
Tenhle vtip jsem zrovna od tebe teda moc nepobral _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
To je zase téma _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Draper napsal: |
Tenhle vtip jsem zrovna od tebe teda moc nepobral |
Asi zrovna nemám den. Chtěl jsem tě překvapit něčím netradičním, když jsi se tu tak hezky rozepsal ať tě přestanou otravovat s posuzováním tvé formy. No a dotaz na neobvyklý počet sérií v tréninku nebo nezvykle velké množství aerobky v logu už mi přišel neoriginální a nudný |
Kdyby ju posuzovali na zaklade nejake opodstatnene skutecnosti jako treba te fotky, tak to beru, ale pokud ji posuzuji jen na zaklade fotek starych nebo jakychsi domnenek a teorii, tak to sorry, ale to se hajit budu.
mimochodem strasne me zdrzujete, mel jsem do vecera neco dodelat a musim se tu s*at s timhle _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
To: NumberSix
Skvělá postava!! trochu oleje a budeš vypadat jak Crixus: the champion of Capua!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|