|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
duosecond

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:11 pm Předmět: Zaostávající ruce (split?) |
|
|
Čau, je mi 16 let mám 177 cm a 85 kilo . Všechny partie jsou v pohodě kromě rukou..nevím proč,ale všechny partie makam stejně naplno. Bicák s tricákem jsem spíš cvičil nějaký 1 vicekloubovy cvik 4serie stredni objem s vysokou intenzitou.Prostě full body , korte doplnkove cviky, ... myslíte , že by mohl pomoct nějaký split kde bych mel více cviku (procvičit poradne , ale 1 za tyden) nebo neco v tom smyslu ? Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:20 pm Předmět: Re: Zaostávající ruce (split?) |
|
|
počet cviků nech, zaměř se na kvalitu a zvyš objem.... - biceps
bench press zkus jezdit užším úchopem... to by mělo na triceps stačit
a zas =) docela by mě zajímala fotka... jako hnidopich bych totiž rád viděl 177/85/16 let formu, která není sádlová a jsou tam poznat zaostávající ruce...
edit 4Moocha: rád se budu divit =)
Naposledy upravil guruhonza dne po prosinec 05, 2011 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
No jedině , že bych nahradil rovný bench tím s uzkým uchopem ...podle toho plánu co teď jedu. Jo a fotku hodím jen co se mi nabijou posrané baterky do ještě posranějšího foťáku :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
no to jo , ale když se podivám třeba na nohy nebo celkově na ostatní partie tak to je celkem mazec podle mě :-D... musím hodit fotku , protože takhle to nejde soudit ... zítra odpoledne tu bude
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
Gurek má tradičně problém, že náctiletí mají lepší objemy.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Gurek má tradičně problém, že náctiletí mají lepší objemy. |
Radši mu poraď =)
Jinak lepší objemy než gurek má asi každej, takže tohle gurka netrápí :D radši
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Gurek má tradičně problém, že náctiletí mají lepší objemy. |
Myslím že Gurek má jen zkušenost, že lidé se nejsou schopni kriticky ohodnotit. Tudíž stejné hlášky má kluk s vymakanou postavou a kluk který v životě necvičil nic jiného než bench a bicepsový zdvih (a jeho postava podle toho vypadá)
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 10:13 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Primitiv napsal: | | Gurek má tradičně problém, že náctiletí mají lepší objemy. |
Radši mu poraď =)
Jinak lepší objemy než gurek má asi každej, takže tohle gurka netrápí :D radši |
Dám na tebe. Přece tu jsme od toho, abychom si pomáhali.
Dřív jsem tvrdil, že ruce neni potřeba cvičit a že je to pro buzny (mimochodem, připadal jsem si u toho strašně tvrdě). Teď je ale vidět, že jsem to flákal. Mám 41cm v obvodu (což, podle mě, neni nějak hrozně málo) ale stejně si zbytek těla vyloženě žádá, aby ruce povyrostly.
Poslední dva týdny jsem se do toho dal a kůže na rukou začala okamžitě praskat. A to jen díky jednomu cviku na biceps týdně + dvěma na triceps. Jo a ještě musim dodat, že v průběhu týdne jsem ještě oba svaly napumpoval 20+ opakováníma.
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
tak nemuzu odeslat foto , protože nemám eště 10 příspěvků :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
| duosecond napsal: | | tak nemuzu odeslat foto , protože nemám eště 10 příspěvků :-D |
Klidně je naházej sem po jednom písmenu. To nikomu vadit nebude. Hlavně ne do deseti témat naráz, to naopak rádi nemáme :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duosecond

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|