|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
RED RIDING HOOD
cervena karkulka trosku jinak
trosku jako kletba bratri grimmu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | | Pavelcb napsal: | | HRANAŘI - 3/4 filmu docela dobrý..konec rychlej..žádnej zázrak. Tak 55 % |
csfd.cz - 22%
FDb.cz - 60%
iDNES.cz - 10 %
docela rozdilna hodnoceni ... ja si to asi necham ujit ... |
koukal jsem ted na hodnocení některých na csfd. Není to žádná bomba..ale na jednu dvě hvezdičky to určitě není. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/233126-cesta/
Cesta...hlavní role Viggo Mortensen
Prvně jsem četla knihu (za 5h přečtené, takže nic dlouhého) a prý z filmu nebudu zklamána...už ho mám stažený, neviděla jsem ale těším se:D Jen mě trochu trknul ten dabing malého kluka...
Mimochodem kniha je dobrá :) Stejně se na to většina lidí podívá :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Jojo The road mě bavil. Možná tím že jako fanda série Fallout se mi zmalouvalo to postapokalyptické prostředí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
Jasné, u mňa nápodobne, ale je to celkovo dosť depresívny film + ten hnedošedý filter, v ktorom je to celé snímané. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
Watchmen (Stážci)
Superhrdinové trochu (nebo spíš hodně) netradičně. Líbilo velice, 9/10. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
Na pokraji smrti 2
- Super film doporučuji 10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Watchmen je hodně dobrej film, pro komiksáře povinnost, je to takový trochu jiný.
Cestu jsem viděl, ale podruhý bych už nemusel, ty poapokalyptický filmy mě nějak moc neberou až na Resident Evil, ale to kvůli Mile
Teď jsem viděl Drive a je to dobrej film, můžu doporučit
Jinak ještě můžu doporučit Mr. Nobody http://www.csfd.cz/film/237198-pan-nikdo/ je to taková romantika dalo by se říct, ale má to parádní kameru hudbu a je lepší to vidět 2x, napoprvé to člověk moc nechápe a říká si co to je za psycho _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Správci osudu
U mě propadák, musel jsem to dokoukan nadvakát a to ještě s velkym sebezapřením. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Watchmen (Stážci)
Superhrdinové trochu (nebo spíš hodně) netradičně. Líbilo velice, 9/10. |
Jeden z mojich top 5 filmov vôbec! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Správci osudu
U mě propadák, musel jsem to dokoukan nadvakát a to ještě s velkym sebezapřením. |
:D teenky + 20ky ho žerou teda... mě se taky líbil
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Správci osudu: 5/10
Cesta 8,5/10
Watchmen 2/10
Drive 7,5/10
Mr. Nobody 7,5/10
Cesta je u mě jasnej vítěz. Watchmeni nedokoukatelná hovadina. Pochopiteně jde vždycky o subjektivní pohled.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/234462-warrior/
11 z 10
Silnej příběh, konec mě překvapil, emotivně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Watchmen (Stážci)
Superhrdinové trochu (nebo spíš hodně) netradičně. Líbilo velice, 9/10. |
Jeden z mojich top 5 filmov vôbec! |
doporučuju komiks, jde dohledat na nějakých serverech na stáhnutí a ještě depresivnější než film _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|