|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KAKAč
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 8:13 am Předmět: |
|
|
ja som už písal do vedľajšej témy o navigáciách, v podstate som riešil či krabičku /ktorú využijem 2 x za rok/, alebo kvalitný mobil /ktorý som musel tak-či tak kúpiť lebo starý sa mi rozbil/.
Namiesto verzie lacnejší mobil + krabička zvíťazila verzia za 302 eur /NOKIA C6-01 s najnovším symbianom + originálny stojan do auta + originálna nabíjačka do auta/ a musím povedať že neľutujem.
Ešte som si chcel vyrobiť nejaký stojan na štvorkolku, kvôli nej som tam mal aj turistické navigácie ale nakoniec som sa na to vykašľal, ale v aute som ju už dosť krát použil, funguje to skvele.
Mne úplne stačí ak ma to hlasovo naviguje a zobrazí mi šípku pre najbližšie odbočenie. Tá šípka je v dostatočnej veľkosti, takže niekto kto namieta menšie písmená oproti "krabičke" to ma až tak netrápi...
Doporučujem nainštalovať SYGIC AURA, ktorá je najnovšia a ktorú zrejme budeš aj nakoniec definitívne používať.
Pre android to má verziu, bola ešte skôr ako pre symbian.
Naposledy upravil KAKAč dne čt prosinec 08, 2011 8:14 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smoke
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | diky za odpoved, dalsi problem s navigaci urcite budu resit do par dnu co mi dorazi galaxy s II takze naviděnou |
ano galaxy s II pouzivam, je to vynikajici mobil, mnohem lepsi nez iphone 4, ale navigovat me nedokazal
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
s androidom nemám žiadne skúsenosti ale bude to podobné ako s ostatnými OS.
Najdôležitejšie je nájsť verziu softu, ktorá na daný telefón funguje a ktorá je správne vyliečená. Potom už iba dohrať odomknuté mapy, nastaviť podrobne telefón, všetky možné funkcie /pripojenia/ ktoré môžu mať na offline navigovanie vplyv, takisto prelúskať všetky možné aj nemožné nastavenia v navigačnom softe a jednoducho to MUSí frčať...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
Proc se mne nekolikrat denne sama od sebe restartuje opera? Ve zprave o chybe to vzdy napise bud PANEL WINDOW a nebo nejakou konkretni navstivenou stranku, kterou mam otevrenou, ale treba s ni vubec nepracuji. Uz me to fakt sere, protoze je to porad dokola. Delalo mne to u stareho notebooku, tad mam par dni novej a je to snad jeste vice. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
Protože začala s verzí 11.60 padat jak hrušky ze stromu. Po několika letech jsem, zatím dočasně, přešel na Chrome a snad s verzí 12 se k Opeře vrátím. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Protože začala s verzí 11.60 padat jak hrušky ze stromu. Po několika letech jsem, zatím dočasně, přešel na Chrome a snad s verzí 12 se k Opeře vrátím. |
Ted behem 10 minut mne spadla asi 8x po sobe, uz na to fatk nemam nervy, protoze kolikrat mam rozepsanej text a vsechno je v prdeli. Ted jsem ti zrovna psal neuspesne 3x PM a pokazdy to spadlo nez jsem to odeslal.
Ted premyslim, jestli IE nebo taky Chrome. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
Chrome _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
Mám ty samé zkušenosti. Paradoxně na stařičkém XP to nepadá vůbec, ale na sedmičkách až moc. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
A je to. Sice jsem byl dlouho zvykly na operu, ale google chrome je celkem podobny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
edit: uz nic, mam to _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem fanda a uživatel opery, ale nechápu, jak tuhle verzi mohli pustit mezi lidi _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
Frozz, jako ono není problém nainstalovat jakoukoli verzi http://oldversion.com/Opera.html :-) 12 snad bude zase v pohodě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st leden 04, 2012 11:09 pm Předmět: |
|
|
Mám tu nějaký přednášky z kterejch se musim nutně učit na páteční zkoušku:) a jsou ve formátu .pptx, všechny ostatní jsou klasický powerpoity, tohle se mi ukazuje taky že je v pp,ale když to v tom otevíram tak se mi nic nezobrazí _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|