_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mám rád oba, ale Bones je skvělej =) Takovej supertalent má šanci za pár let předstihnout Lamdersona Silvu.... Bones něco vymyslí =)
ako je to pravdepodobné, ale proste sa mi páči, ako to Dragon zobral vážne, prekopal celý svoj tréningový režim, najal si toľkých expertov etc. fakt cítiť, že chce vyhrať! Verím, že to bude zatiaľ Bonesov najväčší test.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
No na divaky uz Machida vyhral, to me teda prekvapilo takova averze vuci Jonesovi. Jinak me jeste zaujala prostredni ring girls...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Brittney Palmer se vrátila (možná i kvůli tomu, že D. Cerrone je teď dost úspěšnej) ...
Jinak bučeli kvůli tomu, že měl Jones před pár dny na hlavě čepici NY Rangers :D Jinej důvod snad prej nebyl
Pěkné. Hlavně mě, nejen o Vánocích, potěší, když fighter projeví zájem co se stalo se soupeřem jak to udělal tenhle borec. Je to takové sportovní a lidské. Asi jsem opravdu pravdoláskař
Necháme to raději spát, bojové sporty jsou to jediné proč sem ještě chodím a kde se lidi moc nehádají. Kažodpádně díky za tip na zajímavý zápas a stránky.
A když už jsem tu, tak: Pěkné a klidné svátky všem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru