|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
nosíš uplá trička?:D to abych to tu přestal číst, abych omylem neviděl fotku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
Datum:5.12.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76,6kg (↑)
HOBBY TRÉNINK PRO KRÁSNÁ RAMENA A RUCE II.
NOHY
Dřep 4x8, 1x10 [80kg]
Zakopávání vleže 5x8 [30kg]
Předkopávání vsedě 4x8,1x15 [40kg]
Legpress 1x5 [20kg, 60kg, 100kg, 130kg, 160kg, 200kg]
5x15 [200kg]
ZÁDA
Shyby 5x8
Šel jsem do posilky nachcípanej a s pocitem na blití. Dal jsem si premiéru předkopů, příště přidam opáčka, z legpressu mam radost a dřepy byly vydřený. Shyby radost. Víc jsem toho nestihl a nebyla ani energie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Datum:7.12.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:76,6kg (↑)
Nachcípanej, nic nebylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
Datum:9.12.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:75,9kg (↓)
Nemoc se zhoršila. Snad to do pondělí vyležim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Datum:12.12.2011.........................................................................................Volno......................................................................................Váha:75,8kg (↓)
Nevyležel. Snad to do středy vyležim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Datum:14.12.2011.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:76kg (↑)
PRSA
Tlaky JC na rovné lavici 5x10 [20kg], 3x8 [24kg]
ZÁDA
Přítahy JC 5x10 [24kg]
BŘICHO
10 sérií, 2 cviky
RAMENA
Upažování
1x5 [6kg, 7kg, 9kg, 10kg, 12kg]
5x5 [10kg]
NOHY
Front squat 1x5 [20kg, 30kg, 40kg, 50kg, 55kg]
5x3 [60kg]
Dokonalej trénink! Jel jsem podle pocitu a nešetřil se, takže v rozložení cviků a partií nehledejte žádný hlubší smysl :)
Tlaky na rovné - premiéra, čekal jsem, že dám víc ale slabá ramena mi to nedovolila
Přítahy JC - další premiéra, moc zábavný cvik
Upažování - trapas, trénink techniky
FSQ - dokonalost! Taky jsem je zkoušel poprvé. Přišlo mi to spíš jako cvik na ramena (křížový úchop), ale to se podá, každopádně ho zařazuji do tréninku a už se ho nepustím!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
| citace: | RAMENA
Upažování
1x5 [6kg, 7kg, 9kg, 10kg, 12kg]
5x5 [10kg] |
Tohle je podle me naprosta kravina cvicit upazovani 5x5 s 10-12kg JR zvlast, kdyz pises, ze trenujes techniku. To pak ta technika musi vypadat.... Sam to jezdim max s 10kg jednoruckama a je to az az na spravne zapojeni ramen. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
Já ti nevim, ty 4 opáčka, když jsem se maximálně koncentroval, vypadaly slušně. Páté stálo vždycky za prd. Ramena jsou největší slabina, kazí mi bench a tlaky na prsa. Takže na nich makám co to jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
5 opacek na upazovani, to je nejaka silovka? :-)
Na tvem miste bych si vzal polovinu a radeji to cvicil v rozsahu 8-12 i vice pekne to paleni. U tehle cviku podle me nema smysl chodit nize na ukor vahy a nasledne i techniky. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
Radši se neptej, já ani pořádně nevím, proč jsem to dělal  šlo mi prostě o to, zvedat alespoň nějakou chlapáckou váhu a provést to co s co nejlepší technikou.
Příště zkusím tvůj rozsah opáček, dík :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
Pamatuju si, jak jsem tenhle cvik jezdíval s 5kg ve škole a zlepšil se na 7kg a 10kg postupně... musíš fakt zkoušet mít dobrou techniku. Loktama nahoru, malíček nad palcem a soustředit se i na negativku. Dělej to ve stoje, nebo v sedě.... ale opáčka 10-15 určo, možná i víc
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
Dík, tak to dělám. Uberu váhu a přidám opáčka.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak píše Dave.
U upažování a podobných izolovaných a doplňkových cviků jsou lepší vyšší počty op. Sice jsem v jiným topicu psal, že si myslím, že pro nácvik techniky je lepší nižší počet op. s lehčí váhou ve více sériích, ale to bylo myšleno hlavně na dynamické cviky. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:42 pm Předmět: |
|
|
A já to četl  myslim že to bylo někde u videa Pyra Dimase, ne? Přesně z toho jsem dneska vycházel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|