Inac zabudli sme aj na Conana :). To je tiez podla komixu a myslim ze prvy diel by sa mal umiestnint hodne vysoko na rebricku komix-based-filmov.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Komixy o Conanovi začali vychádzať až po knihách o Conanovi, ktorých doteraz vychádzajú ročne desiatky a sám ich mám načítaných možne aj stovku, vrátane kompletu pôvodného od Howarda (ktoré fakt stoja za to!)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Oni tam napcali i Scotta Adkinse což je super, nebude cypovina. Naopak to bude přínosné, po zhlédnutí filmu vám z toho testosteronu narostou chlupy i na chlupech
Warrior - super film, doporučuju, dokázal vtáhnout diváka do děje, docela emotivní = 9/10.
Teď se chystám na The Woman a 96 hodin.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
kurva kluci, ten komiks je tolik let legendární, neznat ho je malá ostuda! jinak Expendables loool tak to bude jízda :-D
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Na toho warriora se musim podivat, kdyz to ma na csfd 91%....
Jinak kdyz uz tu byla rec o komiksovych filmech, tak jsem nikdy nepochopil, co se na tom nekomu libi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Warrior - super film, doporučuju, dokázal vtáhnout diváka do děje, docela emotivní = 9/10.
Teď se chystám na The Woman a 96 hodin.
ty MMA nesleduješ, že ne?
Proto by mě zajímalo, jestli se ti teda chce, co ti na tom filmu vadilo/chybělo - 9/10 není 10/10.
MMA nesleduju, a nechce se mi - mám na to svůj názor. -1 bod, protože bych uvítal více treninkových scén. Když už tam byly vidět ukázky obou, tak v hrozném stylu, kdy jsem nevěděl, kam dřív koukat - takové ty pohybující se čtverce, jestli víš, co myslím. Toť asi vše, trochu toho klišé tam musí být snad vždy , to mi nevadilo.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru