_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Proč se to jmenuje počátek to nevím ale je mi jasné, že je to v podstatě to samé jak ten starý film akorát v modernějším kabátku. Jinak originál to nepřekoná ani náhodou to je mi jasné.
Proč se to jmenuje počátek to nevím ale je mi jasné, že je to v podstatě to samé jak ten starý film akorát v modernějším kabátku. Jinak originál to nepřekoná ani náhodou to je mi jasné.
Keď to uvidíš - objasní sa Ti aj ten názov, nebudem tu spoilovať.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ty jsi ten film viděl? Líbil se ti? Když jsem se díval na hodnocení tak teda nic moc. Prostě průměr. Ale já mám takové filmy moc rád.
http://www.csfd.cz/film/252839-vec-pocatek/
Videl nedávno, dalo sa, také slušné 6/10, ono niekedy ma iritovala kval. dig, efektov, bo v pôvodnej veci boli taká surovejšie, hutnejšie - darmo ručná piplačka niekedy spraví viac ako sebelepší komp.
"Conor Bless"
Keď to uvidíš - objasní sa Ti aj ten názov, nebudem tu spoilovať.
Tak to není ani spoil. ja sem to teda nevidel, ale myslim si a je to logicky, ze to je o te puvodni norske vyprave, z ktere prezije jen ten pes a to uz je zacatek The Thing.
Dobrej tip. Vcera jsem na to dokoukal a docela dobry thriller, ani minutu jsem se nenudil.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
V posledních dnech jsem viděl dva filmy, o kterých se tu už psalo: Zrození planety opic a Warrior. Oba filmy naprostá špička ve svých kategoriích, ale vůbec nechápu ty vysoký hodnocení na csfd. Zase takový zázraky to nejsou.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru