|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
p.Burns

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Je to asi jako flasa vina za 39kc a za 139 kc...
Pak sou tady taky za 399...
zalezi co chces, co vyuzijes a co uz je tak torsku zbytecny...
Do PM ti poslu par info o proteinech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
--
edit, viz pravidla fóra
edit: konecne, uz jsem si rikal, ze mne to projde _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne so prosinec 17, 2011 7:36 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
Clanky už jsem nějaky přečet..stačilo by mi to řict ve větě jestli je to prostě shit a nic z toho a nebo je to stejny jako cokoliv jinyho..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | Clanky už jsem nějaky přečet..stačilo by mi to řict ve větě jestli je to prostě shit a nic z toho a nebo je to stejny jako cokoliv jinyho.. |
Neni to kvalitni protein. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 12:31 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Woko_O napsal: | | Clanky už jsem nějaky přečet..stačilo by mi to řict ve větě jestli je to prostě shit a nic z toho a nebo je to stejny jako cokoliv jinyho.. |
Neni to kvalitni protein. | dobře.. Co je teda doporučeno jak chutově tak kvalitativně? Nikdy sem se tomuhle moc nevěnoval,nikdy sem to nepil.. Rád bych si k tomu koupil i "maltu" a míchal to po treninku.. Něco za rozumnou cenu. Díky..
třeba toto: https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html?r=rf2 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 12:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 7:59 am Předmět: |
|
|
Ten Combat jako viceslozkovy protein urcite, chut + kvalita, osobne jsem s nim velmi spokojenej. Pharma Blend v nedavnych testech na obsah bilkovin sice prosel, ale tesne, protoze odychylka tam byla celkem dost. Slozenim celkem ujde, forma zpracovani bilkoviny taky ok, akorat ten sojovy izolat by tam nemusel byt, ale to je detail. Firma PHD Nutrition na me sice po par "prehmatech" v minulosti prestala pusobit az tak seriozne ,ale povazoval bych ji ve srovnani s jinyma, co tu na trhu jsou, za jeste celkem ok. Je to takovy lepsi anglicky Nutrend jak nedavno nekdo trefne rekl :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | lookzoR napsal: | | Aminogram teda moc extra dobrý nemá, možná lehký nadprůměr u syrovátkových (jednosložkových) proteinů, ale stejně, nic moc. |
To pises predpokladam od FA, protoze Combat je viceslozkovy a z Americkejch, co tu jsou, podle me jeden z nejkvalitnejsich. |
Ano, FA jednosložkovy whey.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
Draper prosímtě ty jsi psal, že hlavně u proteinů dbáš na chuť, tak která příchuť je u Combatu podle tebe nej. teď ho chci zkusit objednat a byl bych rád za tip. Banán nebo čoko-arašida,... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpovědi..Jediny z čeho mám strach je ten že ten protein neznám.. A je toho 1800g. Já si to koupim,zjistim že mi vůbec nechutná a co pak? :D
Ale když zase řikáte že je dobrej.. Jinak dá se taky míchat s maltodextrinem nebo glukopurem hned po treninku nebo bych to měl vynechat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
Aha..takže jelikož je Combat vícesložkový protein tak je to nevhodný..to abych ty penize sral.. :D když mám mít protein jako "svačinku" mezi jídly a pak ještě jeden na potréninkový nápoj.. Musel bych udělat nějakej kompromis v podobě gaineru a to nevim nevim..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | Aha..takže jelikož je Combat vícesložkový protein tak je to nevhodný..to abych ty penize sral.. :D když mám mít protein jako "svačinku" mezi jídly a pak ještě jeden na potréninkový nápoj.. Musel bych udělat nějakej kompromis v podobě gaineru a to nevim nevim.. |
Neřeš, neznamená, že je vícesložkovej, že je automaticky špatnej. Taky obsahuje rychlé složky, takže ho klidně pořiď. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|