|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nestiik

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
Věřím, že na tom třeba není 100% po psychické stránce, nechci ho podceňovat to vůbec ne, osobně ho neznám, takže nevím, ale připadá mi to tak.
Jinak už jsme mu dali na výběr, buď ať poslechne rady nebo ať si jede to svoje a nikdo mu do toho kecat nebude. Vybral si to první, ale očividně ho nezajímá, že někteří lidi zde na fóru si kvůli němu lámou hlavu a vymýšlí tréninky, radí mu apod.
to pavelito: buď dělej co tě baví, ale nebudeš mít výsledky - nebo se řiď draperovým tréninkem pořádně žer a uvidíš změny. Podle mě se moc hlídáš a moc o sebe dbáš a to už mi připadá, že je spíše na škodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
17.12. Váha : 72
TRénink stále podle Drapera
Jedu ho 3dny trénink a jeden odpočinek.
Zlepšení zatím jen na drep 45a na bench 60 už dám 6-7x sám .
JInak se mi daří dobře, držím pusu a makam. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
draper ti tu psal ze to v zadnem pripade nemas cvicit 3+1, tohle uz je fakt na odstrel
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | draper ti tu psal ze to v zadnem pripade nemas cvicit 3+1, tohle uz je fakt na odstrel |
proč myslíš, že to tam asi napsal :D mě už nějakou dobu přijde, že z toho má jednu srandu a vlastně mu od tý doby, kdy si falešně přidával kila, nevěřím VŮBEC NIC
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
Jj bud je to cele jeden velkej vtip a nebo je to opravdu psychous. Spis bych se ale priklonil k tomu druhemu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
On by potřeboval někoho kdo by na něj v běžném životě stále dohlížel, vedl ho v tréninku, stravě.. pak by měl výsledky. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
mam jen takovej dotaz.. ty lidi co maj anorexii, kdyz hubnou a sou jako kost.. tak se sobe libej? kdyz jim okoli rika, ze sou hubeny, ze by meli dostat pres hubu a zacit zrat, tak si myslej, ze sou tlusty?ja to vubec nechapu, jak je to vubec mozny tohle.. takova kost a kuze a dava si 3 hodinovy treninky... ja mam 90kg, snazim se nabirat a cestu z prace ( 200m ) jezdim busem,abych usetril energii :D
chlape vzchop se a zacni normalne cvicit a normalne zrat.. tobe stacej i 3 treninky tydne , po,st,pa, zakladni cviky ( zadny koncentrovany zdvihy na biceps) bench,drep,mt, pritahy vc v predklonu,shyby... apod. a hlavne udelat neco s tim jidlem... vecer to proste priprav na dalsi den a kdyz budes vedet, ze nebudes mit cas zrat, tak si udelej nakej mix do lahve.. ja kdysi delal mix :
gainer
2 banany
mliko
3 vajicka
tvaroh
vse rozmixovat a nalejt do lahve, a kdyz na me jenom malilinko prisel hlad, tak sem se nachlastal a bylo to OK.. nerikam,ze ti to nahradi jidlo, ale je to dobra nouzovka.
Hlavne tyvole zacni makat, ptz tohle je tragedie..z vlastni zkusenosti vim, ze to de... z 58 kg na 90kg .. trvalo mi to 6-7 let , ale za tu dobu mi to dalo vic, nez jen maso navic, dalo mi to spoustu znalosti, silnou vuli, disciplinu, vic si verim a vim, ze kdyz si clovek da cil a pude za nim, at to trva rok nebo 30 let, tak ho proste dosahne.. _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
nabírám...sice pomalu, ale nabírám....je taky jiný nabírat "normálně" a po anorexii...jak mi bylo řečeno i u doktorky žaludek se bude roztahovat, takže budu mít kolikrát pocit, že jsem přežranej ale budu mít hlad....což bych vám nikomu nepřál zažít...dennodenně toho do sebe sypu moc a moc. teď i konečně tuky..plnotučné mléko vyřadilo nízkotučné, polotučný tvaroh nahradil ten nízkotučný....cukry ve formě medeu, marmelády i kvalitní čokolády (88% belgická, které jsem dostal k narozeninám teď u mě vede)
s tím že 200m jezdíš busem, to je pěkný, ale já takovej nikdy nebudu, rád se pohybuju, vždycky jsem rád běhal atd což jsem teď omezil
trenink jezdím 3 plus 1 protože mi to tak vyhovuje....fyzicky i psychicky jsem pak v pohodě, a myslím si, že když mi někdo řekne, že to určitě nemám jezdit takhle a podle něj je blbost to brát jako dogma.....každému sedí něco jiného....
treninky jak mi je připravil Draper jsou ok, baví mě a cejtím se i dostatečně procvičenej, což je u mě dulezity....
stravu mám pořešenou, žeru jak můžu každé 2-3 hodiny a to i přes noc i když to není příjemný kolikrát tak jsem si zvykl a čím přibývá kil tím je lepší i regenerace apod. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:23 pm Předmět: |
|
|
Az na to, Pavle, ze tady ty kecy ti uz uveri snad jen nejvetsi hlupak a najivka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
tak to už je na každym jak si to veme....
a stejně tak je to každýmu jedno přece...dneska si všichni všímají jen sebe, málo lidí zajímá někdo jiný...
trenink 3 plus 1 mi sedí a nemám potřebu potom cvičit doma nebo vlíst na aerobku, proto mi přijde lepší 3 treninky za sebou než abych dával 2 s rotopedem atd. což bych dělal jak se znám _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:36 pm Předmět: |
|
|
roztahovani zaludku netrva 3 mesice, to trva max mesic...i to je moc.. sou jenom kecy..
3+1 vyhovuje... rad beham ... odtucnene,plnotucne,polotucny tvaroh, to sou debility ktery vubec neres, proste zer jako zvire, cukr ve forme medu,marmelady,cokolady.. -.-
je pravda,ze kazdymu sedi neco jinyho, ale v tvym pripade nejde ani tolik o trenink,ale spis o to zradlo .. jinak nevim co ti draper udelal za trenink,ale pochybuju, ze to byl trenink 6x tejdne.. pro anorektika co si da k snidani ctvrtku jablka s kapkou medu...
pres noc zrat nemusis, pred spanim tam hod tvaroh ( jestli ho dokazes teda snist celej.. ) normalne se vychrapej a pak se rano nazer..
a pribirani hmotnosti nema vliv na regeneraci..
hlavne.. ZER !! ja te mit na starosti, tak zazijes takovy peklo.. ze mi za rok budes o 15kg tezsi dekovat.. :D
je to tragicky...hlavne ty tvoje vymluvy.. holt kdyz clovek chce, hleda cestu, kdyz nechce, hleda vymluvu.. beznadejnej pripad _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:38 pm Předmět: |
|
|
Ruku na srdce, Pavle, ty ten rotoped nedavas? A opavdu vazis 72kg? Chces aby ti lide verili? Dej fotky a navic jsi slibil videa techniky cviku. Jenze misto toho nam tu pises, jak ti chutna tvaroh z Lidlu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | ......s rotopedem atd. což bych dělal jak se znám |
tak tenhle kec... to je vyborna ukazka jak ses beznadejna mekka baba... jak se znam neexistuje, proste si reknu: nebudu to delat ..a delat to nebudu a i ten tvuj styl psani, je jak kdyby to psala naka holka..lidi ti tu skoro nadavaj a ty hazis jenom excuses...misto aby ses nasral a rek: dete do prdele, ja budu makat, uvidite za 2 mesice.. prijdu o 6kg tezsi a dokazu vam, ze nejsem jenom hovno na zabradli _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
Emtik: Máš poměrně přehnané diktátorské řeči. On nemá problém v jídle a zdá se mi hloupé přehánět "jablko s kapkou medu"...Zkus se na ty jeho jídelníčky podívat...zase nemůže jíst k prasknutí.
Ano, může jíst energeticky velice vydatně ale také to musí zvládat jeho trávicí soustava.
Jeho problém je ve cvičení. Nicméně, pokud přibírá, pomalu, tak uvidíme za rok, pár let, jak bude vypadat.
Další problém a větší je ten, do kterého může v podstatě kecat Draper.
Protože pokud vím, Pavelito udělal věc stylu : potřebuji pomoc - já ti pomůžu, dělej tohle - tak jo moc dík ja si to udělám jak chci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|