|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Emtik

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Robot2037 napsal: | | pozor chlapci, ale ja nejsem vubec nastvany, zde doslo k nejakemu omylu! ja kritiku beru, jsem rad za draperuv nazor. kdybych se zlobil, neposilal bych usmivajici se smajlik. takze klid. |
ale to vime, taky nemluvim o tobe :D ..jen tak obecne _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | Robot2037 napsal: | | pozor chlapci, ale ja nejsem vubec nastvany, zde doslo k nejakemu omylu! ja kritiku beru, jsem rad za draperuv nazor. kdybych se zlobil, neposilal bych usmivajici se smajlik. takze klid. |
ale to vime, taky nemluvim o tobe :D ..jen tak obecne |
Tak, tak :) bylo to všeobecně Emtik to hned pochopil
|
|
| nahoru |
|
 |
Robot2037

|
Zaslal: po prosinec 19, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
no kdyz jsi u toho qoutoval muj prispevek, tak to je pak tezke...
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | koudy, voe, já na tebe furt koukám , ty ramena máš pomalu větší než hlava , fakt bomba |
díky moc, ale zkresluje to možná tak obě dohromady Tím jsem chtěl říct, že mam fakt velkou hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
Ty jo tak predek sem cekal slabsi ale taky dobry...  Mas asi lehky kosti jinak si nedokazu vysvetlit ten pomer vysky ku vaze.. co nohy? mas tam nakou fotku? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
pekny...186/77 je neuveritelny.. jeste ty nohy.. na ty sem zvedavej nejvic.. :D jak vypadaj sprintersky nohy _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
Tiež nechápem aj keď som mal na výšku 183cm / 87kg tak som bol v podstate kosť a koža. Ale inak pekne
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | pekny...186/77 je neuveritelny.. jeste ty nohy.. na ty sem zvedavej nejvic.. :D jak vypadaj sprintersky nohy |
jsou velký :)) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st prosinec 21, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
sprinterske jsou velke, ale moje male :-) nejsem klasicky kratky sprinter, ale ctvrtkar (400m). kdyz si vzpomenu zitra na treninku, tak vam je sem loupnu
|
|
| nahoru |
|
 |
zztop
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 6:59 am Předmět: |
|
|
zztop
Ty jsi dělal ve Fukušimě? To není možné todleto
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
+18kg? nebo jaká změna? Parádní transformace
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
Martas dobry, zztop má asi trocchu předpoklady pro to být Hulkem _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|