Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
YUD

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovnivále, ty seš ještě v dietě, ne? Takže praktikuješ takovýhle brutální carb-upy? Jakým stylem to jedeš? Klidně PM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zkousel sem jet 150g cukru 6dni a sedmej den obzer vsim moznym, ale nici me to :) Ted pojedu neco takoveho 200-700-100-100-100-400-150
YUD

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
tak zkousel sem jet 150g cukru 6dni a sedmej den obzer vsim moznym, ale nici me to :) Ted pojedu neco takoveho 200-700-100-100-100-400-150

Tu první variantu sem zkoušel taky )podobně) s tím, že sem šel s cukrama ještě trochu níž před a po té velké vlně, ale taky mi to moc nebralo.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě teda tyhle věci jako koblihy apod. vůbec neberou Ono totiž drtivá většina dostupná v běžné obchodní síti je jenom ošizená tak, aby to stálo co nejmíň peněz a vyvařil se na tom co největší zisk Takže marmeládu v tom hledáš lupou atd. je na tom nějaká sračkopoleva ze ztuženého tuku atp.

Naposledy upravil Spazik dne pá září 02, 2011 7:04 pm, celkově upraveno 1 krát
blazen

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nic, hovnivál odsuzuje CKD na tatarce a klobásách, ale má svoje vlny na koblihách (né pohoda :) )
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Mě teda tyhle věci jako koblihy apod. vůbec neberou Ono totiž drtivá většina dostupná v běžné obchodní síti je jenom ošizená tak, aby to stálo co nejmíň peněz a vyvařil se na tom co největší zisk Takže marmeládu v tom hledáš lupou atd. je na tom nějaká sračkopoleva ze ztuženého tuku atp.

jj si pomatuju domaci koblihy, cp delavala matka a nebo babicka s dedou delavali, kdyz jsem byl maly, vetrniky a ty byly pekne mokry a tezky ne ty seschlotiny, co jsou dnes
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
no nic, hovnivál odsuzuje CKD na tatarce a klobásách, ale má svoje vlny na koblihách (né pohoda :) )

No, ale pokud jsem pochopil, tak si tohle dá jednou za tejden a to je rozdíl oproti CKD, které jedeš na uzeninách a tatarce celou dobu.

Jestli dáš někdy vlny tak uvidiš. Já je jel cca 2 měsíce. První prasečák jsem si dal po měsicí, ale pak se to zvrtlo a měl jsem ho cca pruměrně za 2-4 týdny, ale taky jsem jel jen na tvarohu, masu,proteinu, bílky + vločky a rýže, žvejkačky a Coca Cola Light nic víc, nic míň. :)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen placas tu nesmysly. Prirovnani k te tvoji ckd na klobasach a tatarce by bylo, kdybych zral jen a pouze ty koblihy. Jenze ja 6 dnu v tydnu dodavam telu kvalitni bilkoviny, tuky a sacharidy a sedmej den, kdy nemam trening mam cheat day. Na klobasove diete se da bezesporu zhubnout. Da se zhubnout na jakemkoliv jidle, klidne i na tech koblihach, nebo treba na zmrzline. Kdyz ma vetsi vydej energie nez prijem. Jenze at clovek zapomene na to, ze bude moct na takove ''diete'' kvalitne a poradne cvicit, tech svalu mu taky moc nezbude coz je logicke, kdyz telo nedostava nic, jen prazdne kcal a nehlede na tu zatez pro telo, kdyz nekdo zere nonstop treba 3 mesice klobasy.
ikski

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lidl 11 korun za kus.. 27G bilkovin asi levnejc ani sehnat nejde pokud nepocitam soju
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2011 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuálně mám závislost na

Ale musím se krotit, protože cukru - byť převážně fruktózy - je tam jako svině
Super jíst s tvarohem (teda vlastně naopak )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Slane i sladke dobroty, ktere me zaujaly Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36
Rychle na stránku:

Přejdi na: