Cesta k metě číslo 75

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta k metě číslo 75
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Emtik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Emtik: Máš poměrně přehnané diktátorské řeči. On nemá problém v jídle a zdá se mi hloupé přehánět "jablko s kapkou medu"...Zkus se na ty jeho jídelníčky podívat...

Tvuj prispevek je jenom utokem na me a jemu nijak nepomuze... ja se mu aspon snazim poradit a trochu ho nakopnout, ale jestli chces flame, tak prosim :

V noci : Tvaroh 250g, 5 chlebů a Cottage Pilos se 3 lžícemi marmelády
Snídaně: 2chleby s medem a Cottage a šunka
Svačina: Milko tvaroh se dvěma houskami
Oběd : sáček rýže a 100g kuřecího masa

tomu rikas nema problem v jidle? 3 jidla za den? OK...odbornice na vyzivu si ty...

prehnany diktatorsky reci... snazim se mu proste rict, ze ta cesta po ktery de, neni ta spravna..a zpusobem aby to pochopil.. jak mu to chces rict? ahoj pavle, nejezdi tolik na tom kole, pak ti nepujde pribirat..a netrenuj moc casto a vic jez ... myslis ze te poslechne? on si do ty hlavy musi nacpat, ze je chlap a ze ma svoji hrdost a silnou vuli, a ze co chce, to dokaze..vidim, ze za 3 mesice neudelal zadnej pokrok, takze musi udelat zmenu ..

travici soustava? tj vtip? vis jak dlouho se prizpusobuje travici soustava?za 3 mesice prizpusobovani by do sebe moh ladovat steaky ve velkym...
Merrao

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybys trochu přemýšlel, začneš pochybovat o tom, že má tři jídla za den. jelikož jeho post byl o půl jedné - tedy zhruba chvíli po obědě.

Nicméně řeči člověka, kterého nezná a nemá co dočinění a ještě k němu přistupuje stylem "vzchop se, jsi baba"...
Přijde mi, že veříš, že ho tímhle spasíš.

Pomůžou mu řeči buď od nejbližších, nebo od těch, kterým alespoň trochu důveřuje. Což Draperovi a dlším pár lidem očividně důvěřoval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Emtik

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flame flame.. mno jo.. jasne ze verim, ze ho tim spasim, jinak bych to prece nepsal :) a tobe snad prijde,ze to neni baba?se koukni na ty jeho kecy..samy vymluvy.. i ty si vic chlap, nez on a dokazes aspon napsat svuj nazor..

jasne, je mozny, ze pak mel naky dalsi jidla, ale i pres to...

prijem<vydej = hubnu
prijem>vydej = tloustnu

a kdovi jestli nelze o tom, co sezere a jak cvici...

nebudu tu delat bordel, jedu se zrelaxovat do bazenu, hoy:)

a ty se vzchop !!! :D
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Emtik napsal:
Pavelito napsal:
......s rotopedem atd. což bych dělal jak se znám

tak tenhle kec... to je vyborna ukazka jak ses beznadejna mekka baba... jak se znam neexistuje, proste si reknu: nebudu to delat ..a delat to nebudu a i ten tvuj styl psani, je jak kdyby to psala naka holka..lidi ti tu skoro nadavaj a ty hazis jenom excuses...misto aby ses nasral a rek: dete do prdele, ja budu makat, uvidite za 2 mesice.. prijdu o 6kg tezsi a dokazu vam, ze nejsem jenom hovno na zabradli

že seš ty línej jít 200m a radši skočíš na bus to je tvoje věc a neser to do mýho logu, dík
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17 leta holka se te tu zastala, tak ti najednou narostly kridla co? Mimochodem Emtik byl taky jeden z tech, co s tebou marne ztraceli cas a jeste ted ztraci, zatim co jini davno pochopili, ze je to zbytecne, a tak se nediv, ze je ted na tebe tvrdej.
Jsem zvedavej, kdo ted po me bude ted tvuj dvorni poradce. I kdyz mozna si rikas, ze uz to nepotrebujes.
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2011 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

určitě potřebuju, kolikrát jsem rád, že mi to v posilovně někdo pochválí nebo naopak mi řekne, že to dělám upolně špatně a poradí jak na to
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PŘeji všem krasne prožití svátků hodně dárků a spousty svaLovych přírůstků nebo naopak úbytek tuků, Pavelito
nestiik

PříspěvekZaslal: pá prosinec 23, 2011 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tobě taky.. a polepši se
Pavelito

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2011 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Meta 75 už se blíží. DNešní váha 72,9. ALe musím poznamenat že vánoce mi moc kvalitní stravy nepřinesly. Majonéza, smažení atd ....cukroví vánočka hromada medu.... čokoláda oříšky. Pak že to nejde ... nabrat. NEjlepší bude nabrat i nějaký ten tuk a pak poradne makat. Teď ještě nemám z čeho růst asi ...
Pavelito

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzbuzení hladem je signálem nedostatku cukru v krvi – je možné doplnit menším množstvím ovesných vloček nebo banánem, ovocnou šťávou, rýžovým nákypem

Celkem zajímavá věc, která mi sedí přímo na mě....už dlouho hledám řešení jak na tohle buzení, kdyby to bylo jednou za noc neřeknu, to bych ještě přežil, ale 3x až 4x buzení s pocitem šíleného hladu (a s tím spojené i přežírání se v noci) , to už mi přijde jako nehoráznost.
Váha sice stoupá jako po másle, ale za jakou cenu - to že jsem potom unavený a všechno mě bolí....
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čéče měl by ses asi trochu chytit za nos ... Jsi v té tvé “nabírací fázi“ a budíš se hladem - chybička se vloudila, nezdá se ti? ... jak bylo řečeno výše, jsi kurva chlap, nebo teda chceš bejt, tak se už doprdele seber a začni podle toho žrát a makat. Na to, že tu pár lidí I na Štědrej den žere“ ke snídani vajíčka “aby náhodou nepřibrali trochu tuku se vyser a pořádně se nadlábni a ono to poroste ;) samozřejmě adekvátně k tomu dávej v tělotrapičství těm svejm svalům řádně “napít“ ;))
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley ja bych ho nechal se tady vzdycky vyblabolit a vubec bych na to nereagoval. Akorat ztracis cas. Treba tu Ameriku jednou objevi sam.
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape je to zoufalost ale, jak dlouho ještě ze zvědavosti budu sledovat jeho log a nechápavě kroutit hlavou nad jeho paličatostí a totální nechutí nechat si od někoho poradit :/

PS.: Pavelito neříkám, že se máš nechutně vyžrat (což by se ti stejně v životě nepovedlo), ale je lepší chlap s trochou toho špeku, než oukropeček, kterýho by sejmula I ta nejhubenější baba....chlap ma bejt chlap a ne 60ti kilová moucha (omlouvám se rachytickejm nagelovanejm teploušům). Nikdo to s tebou nemyslí zle, jen je už kurva na čase chytnout to za pačesy ;)
Pavelito

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žeru jak můžu, to mi věř

73 už neni tak hrozně málo, ale do těch 85 okolo kterých bych se chtěl pohybovat je to ještě dost tréninků....
cocman

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nehodis zase fotku?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta k metě číslo 75 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: