docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1  Úvodní stránka -> Začátečníci -> docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 3:35 pm    Předmět: docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1 Odpovědět s citátem

Ahoj. Jmenuji se John a chtěl bych nabrat kvalitní "plážovou" svalovou hmotu. Prostě aby ze mě byl takovej kun*olap. O sílu mi nejde. Naopak, jelikož mám nejhorší kloubní onemocnění, jakí kdy lidstvo poznalo, tak nejlépe nabírat hmotu za použití co nejnižších vah superperfektní technikou, než nějaké čítingové mrskání tělem pro dosažení maximálníh vah za účelem být king posilovny.

Měřím 183cm a váha 72Kg vyrýsovaná + nyní cca 8Kg tuku k tomu = 80Kg.

Můj problém před nastávajícím objemem souvisí s mým somatotypem: Jsem mix ektomorfa + endomorfa. Z obojího mám jen ty negativa: z ekto mám slabou kostřičku, šlašky, malý podíl silových vláken, malý růst masa a z endo extrémní zatučnení i při velmi luxusním jídelníčku v objemu, kdy musí být přeci jenom trochu větší příjem aby to rostlo (20Kg tuku za 3 měsíce není problém!) z božského mezomorfa mám ho*no!

U objemu jsou doporučovaný 2 varianty:

pro ektomorfa: hodně žrát vysoce kvalitní jídla, větší množství kvalitních sachrů (než ostatní somatotypy), absolutně vynechat aero trénink i všechno co může ubírat energii (výlety, hodiny chození) a maximálně polehávat a odpočívat, po tréninku pořádný gainér,

pro endomorfa: i do objemového tréninku zařazovat aero (max však 45-60minut) hlídat si sacharidy apod,

jenže já jsem mix tědlech dvou a když pojedu podle 1. varianty pro ekto, tak naberu 5Kg masa a 20Kg špeku! a po objemu dám rýsovačku a shodím 20Kg špeku a 5Kg masa!...

když pojedu pro endomorfa (pro kterého není přibírání váhy problém a aerem navíc zkvalitnujě hmotu a redukuje tuky které přibírá s masem) tak tím aerem absolutně zabiju i nabírání masa, díky mojí ektomorfní složce (což se u čistého endomorfa nestane protože přibírá dobře, ale to já nejsem!)

takže když to shrnu: pokud do objemu aero nezařadím, přiberu spousty tuku - při jeho následném pálení přijdu o všechny svaly (ekto je maj hned pryč při nasazení aera)

pokud pojedu k objemu i aero, nepřiberu ani tuk, ani svaly, protože ektomorf když jede aero tak prostě nepřibírá (i bez aera hodně obtížně)

takže vaše rady a postřehy k nejhoršímu mixu somatotypu planety?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 3:50 pm    Předmět: Re: docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1 Odpovědět s citátem

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mýlíš se, ektomorf o své svaly opravdu nepříjde, když si dá 2x týdně aero. Myslím si, že to hrotíš až moc. Jez kvalitně, cvič důsledně a aerobky se fakt neboj, pokud nebude 4x týdně po dobu 60 minut.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2guruhonza: predbehl si me, neco podobneho sem mu sem chtel hodit
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Mýlíš se, ektomorf o své svaly opravdu nepříjde, když si dá 2x týdně aero. Myslím si, že to hrotíš až moc. Jez kvalitně, cvič důsledně a aerobky se fakt neboj, pokud nebude 4x týdně po dobu 60 minut.

Ja myslim, ze ani 4x tydne aerobky, pokud si bude hlidat intenzitu, se nejak moc bat nemusi, obzvlaste pokud nema fyzicky narocnou praci. Spousta lidi fyzicky maka, pak chodi cvicit a vysledky maji. Aerobka a ztrata svalu je zbytecna panika. Stacit ti bude klidne i 2-3x tydne 45-60 minut mimo treninkove dny nebo si klidne dej pul hodiny po kazdem treninku v rozumne intenzite.

V tvem pripade je to predevsim o perfektni strave pripadne i suplementaci, spravnem treninku a regeneraci.
ondkor

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc to řešíš
Jarack

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si z Vás ňákej vošoust (ten samej, co spamoval už přes den) dělá prdel chlapci..
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ondkor napsal:
moc to řešíš

no tak jasný, že třeba mezomorf, kterej cvičí lážo plážo - občas místo tréninku ožíračka, žere co dům dal, ale přesto roste jako z vody to řešit nemusí...

ale člověk s blbou genetikou musí KU*VA řešit jídelníček, KU*VA řešit trénink a dodržovat to nejlépe na 120% aby se aspoň z 50% přiblížil tomu 1. případu..

takže je nutné to řešit
ondkor

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

r@mbo napsal:
ondkor napsal:
moc to řešíš

no tak jasný, že třeba mezomorf, kterej cvičí lážo plážo - občas místo tréninku ožíračka, žere co dům dal, ale přesto roste jako z vody to řešit nemusí...

ale člověk s blbou genetikou musí KU*VA řešit jídelníček, KU*VA řešit trénink a dodržovat to nejlépe na 120% aby se aspoň z 50% přiblížil tomu 1. případu..

takže je nutné to řešit

já neříkám at to neřešíš ale prostě zvič kvalitně jez klidně si dej dvakrát týdně aerobku a nevymlouvej se na samotyp
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jen že jsem jezdil jedno léto na kole a z 82Kg jsem byl na 68Kg/183cm - ani gram tuku/ani gram masa - cvičil jsem 3x týdně a žral cca 200g bílkovin denně - šlo mně ale dolů VŠE

tak se aera bojím no

a pak jsem jel objem cíleně bez aera a přibral jsem za jedno jaro 25Kg - byl bych ale radši, kdyby v tom bylo víc jak 5Kg čistého masa

takže i objemu bez aera moc šancí nedávám
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičo bez aera = tlustý prase
cvičo s aerem = kostra před chcípnutím

bohužel chci bejt to třetí - plážový kun*olap

jsem bejk a mám extrémní - řekl bych až nadpřirozenou vůli, odhodlání zvítězit a vytřít podlahu s matkou přírodou, která se mnou vyjebala!, umím do toho dát celý srdíčko a vypustit v gymu duši, jít přes práh bolesti, kdy už běžný člověk omdlívá... udělal bych pro svůj sen cokoliv, ale nevím co je to správné!? co mám do*rdele dělat?
Petey

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mas si sam dat ban a utekaj spamovat do prdele
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik ti je? Máš nějaký fotky při vyšší a nižší tělesný váze?
r@mbo

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Kolik ti je? Máš nějaký fotky při vyšší a nižší tělesný váze?

28

fotky mám! jak 68 tak i tu po 2 měsíčním tukovým objemu, kdy jsem dřel jako kůň pod dohledem placenýho trenéra.. hned je najdu
ondkor

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

r@mbo napsal:
co mám do*rdele dělat?

Přestat fetovat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - docela velkej problém.. více se dočtete na str. 1 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: