UFC 141: Lesnar vs. Overeem *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 141: Lesnar vs. Overeem *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 141: Lesnar vs. Overeem *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Brock Lesnar vs. Alistair Overeem
Brock Lesnar
31%
 31%  [ 15 ]
Alistair Overeem
68%
 68%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 48

Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lesnar druhe kolo GNP, nebo mozna i Sub. Ovar jedine by lucky punch. Nebo jinak: pokud se Reem dostane do defenzivy je v hajzlu. Muze slapat i pet kol a dat to, ale jestli povoli de nohama napred. Brock si slabou chvilku dovolit muze. IMHO bublina splaskne.
Rad dam podpsi vsanc. Podte sraci... :-)
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ondkor

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hammer_Fist napsal:
Lesnar ho chyti do gogoplaty...

to podle mě nehrozí
Cmeni

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to vidím tak, že myslivec bude jednoznačně dominovat v postoji ale ve čtvrtem kole se Alík vzchopí a vyhraje na naskočenej armbar.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ondkor

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mictian

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 10:51 pm    Předmět: Ao vs Lesnar Odpovědět s citátem

Já hlavně nechápu, jak někdo může tipovat submission od Lesnara... :D Co s tim pořád maj ? V každým rozhovoru teď slyšim něco jako "he has improved his submissions skills,bla bla bla... " a k tomu videjko arm trianglu na Carwinovi........ PROBOHA, dyť to je ten nejprimitivnější způsob škrcení z mountu, naprosto základní věc, která vyjde skoro vždy, když vám soupeř pod váma zvedne loket. Naproti tomu AO má většinu vítězství v MMA by submission, ale pořád slyším jen básně na jeho striking :)
Luster

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lesnar by sub je fakt vtip to uz spis Reem a myslim si, ze to neni vubec vylouceny.. (jinak zvazuju, ze bych vsadil naky penize na Lesnara, kdyby naaahodou Reem prohral, abych to ustal a aspon nejak se zahojil))
poklop789

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Lesnar by sub je fakt vtip to uz spis Reem a myslim si, ze to neni vubec vylouceny.. (jinak zvazuju, ze bych vsadil naky penize na Lesnara, kdyby naaahodou Reem prohral, abych to ustal a aspon nejak se zahojil))

Tak tak Na Lesnara 2.20, to je celkem dost. Myslim si ze sance jsou vyrovnany ale jeden z nich odejde dost rozsekanej (Lesnar).
Doufam ze ho Alik zabije a zavre hubu vsem co mu neverili, v cele s Frankem Mirem. Co ten borec vypousti z pusy je neuveritelny Asi nedokaze prekousnout ze kdyz on chtel nabrat svaly tak mu to bylo prd platny a zustal lezet na zemi jak backora, oproti tomu Alikovi to zatim vychazi na jednicku.
Jinak to bude hodne zajimavej zapas, doufam ze to neskonci jak proti Werdumovi, tam sem byl taky natesenej a jak to dopadlo , ale tady je to jeste o level vys.
c87

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sa teda trosku divim jak vsetci verite Lesnarovi, naopak ta kvalita je na tej druhej strane, AO ma dost skusenosti nato aby takyto zapas proste nepustil
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
ja sa teda trosku divim jak vsetci verite Lesnarovi, naopak ta kvalita je na tej druhej strane, AO ma dost skusenosti nato aby takyto zapas proste nepustil

Brock Lesnar 28% [ 6 ]
Alistair Overeem 71% [ 15 ]

neboj, všichni ne =)
Lunreal

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite sazim na Reema. Brock vubec netusi co ma delat, krome frenzy punchu a hromady neuspesnych pokusu o takedown ktery konci tim, ze mu chcipne kardio a pak se vlece po kleci jak zombie. No way he's gonna beat Alistair. A to ze hodne vydrzi? Akorat to znamena ze o to vic dostane tvrdy bití.
marash

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heh, já jsem mma ani bojový sporty obecně nějak nikdy moc nesledoval a vlastně jenom díky týhle sekci na foru jsem zkouknul na YT pár videí a musim se přiznat, že se na tenhle zápas nakonec taky těšim. Jinak Reem se stal okamžitě mým oblíbencem, zatímco Lesnara strašně nesnáším už z dob, kdy jsem jako malej sledoval WWE .
Pecan007

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 1:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si osobně myslím, že vyhraje Brock, že ho dostane na zem a tam si sním poradí :)
Mictian

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 1:17 am    Předmět: Ao vs Lesnar Odpovědět s citátem

Já mám ohledně Alíka jedinou obavu... a to, že na něj Brock vlítne od 1 sekundy jako zběsilej, Reem se schová za dvoják a pak ho Lesnar veme na zem...... Modlim se, aby to takhle neprobíhalo a AO si držel kontrolu, popřípadě aby ten press ala Brock vs Velasquez ustál a pak jel podle sebe.
owar

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AO neni blbej a nenecha se dostat jedinou zalesakovou zbrani na zem a kdyz jo tak se zase zvedne..sila mu taky nechybi, coz bylo videt v nejednom jeho fightu..to, jak si pohazoval s rogersem bylo neuveritelny..ve standupu bude jednoznacne dominovat a zase se ukaze, ze brockovi udery na ksicht nevoni, i kdyz vydrzi jak kun..pokud ho alik neknockne v prvnim kole, tak ho subne v kole druhem..jestli si opravdu nekdo mysli, ze se z brocka stal bjj master, tak je naivni overeem hater AO je na tom overall jednoznacne lip, at uz jsou to zkusenosti, kardio, stand up skill nebo bjj..lesnar je porad ten samej drevak jako byl a tahle priprava, a zapas uz vubec ne, na tom nic nezmeni..smirte se s tim..AO 2nd round by sub (armbar)
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude se to dávat někde online? a v kolik tenhle zápas začíná? (předzápasy vidět nemusím)
A věřím lesnerovi, protože porazil i Johna Cenu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC 141: Lesnar vs. Overeem *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: