Viscerální tuk - co jíst na jeho snížení?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Viscerální tuk - co jíst na jeho snížení?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Viscerální tuk - co jíst na jeho snížení?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DaveX

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 10:53 pm    Předmět: Viscerální tuk - co jíst na jeho snížení? Odpovědět s citátem

Ahoj, dostal jsem se celkem do rizikové hranice s viscerálním tukem. Řešil někdo tento problém? Zatím se snažím pít pouze vodu a jíst rýžovo-sojové chlebíčky (polystyren, nebo jak to nazvat).

Pokud někdo s tímto máte zkušenosti a úspěšně (efektivně) se vám podařilo hladinu snížit, tak se s tím podělte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zhubni prase... a nebo na to ser jako já
DaveX

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj hubnu, jsem v 5. na výšce a měl jsem trochu stres :) Kofola s tabulkou čokolády večer, přecpávání atd atd. Nahoru to šlo pěkně rychle. Chci se dostat na těch svých 74 Kg. Mám 85 :). Výška 173 cm.
YUD

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrychlit metabolismus.
taylorx

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak se da zrychlit metabolismus?
YUD

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravidelná strava, pohyb. Takže nic světobornýho. Je to furt to samý dokola.
Mablung

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 10:37 pm    Předmět: Re: Viscerální tuk - co jíst na jeho snížení? Odpovědět s citátem

DaveX napsal:
Ahoj, dostal jsem se celkem do rizikové hranice s viscerálním tukem. Řešil někdo tento problém? Zatím se snažím pít pouze vodu a jíst rýžovo-sojové chlebíčky (polystyren, nebo jak to nazvat).

Pokud někdo s tímto máte zkušenosti a úspěšně (efektivně) se vám podařilo hladinu snížit, tak se s tím podělte.

Kup Alli a jsi v pohodě
http://www.alli.cz/How-alli-works/Co-to-je-visceralni-skryty-tuk-a-jak-funguje/

Ne, teď vážně. Co jsem si vypozoroval u sebe (statistická hodnota 0), tak se mi viscerální tuk začal ukládat když jsem výrazně zvýšil objem tučné a bílkovinné stravy a výrazně redukoval sacharidy (přílohy).
Nicméně, pokud odhlédnu od zadání, tipl bych si že nemáš problémy s viscerálním tukem, ale jsi prostě jen tlustý. Pak je řešením pohyb a zdravější strava
DaveX

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablund: no byl jsem na vyšetření a mám je na hodnotě 6, takže nebezpečné. S normálníma tukama v těle taky problém je, ale není tak velký.

Jinak už jsem rozjel aktivitu a jídelníček a vypadá to dobře. Zhubl jsem za týden kolem 2 kg. V pase -3cm, tak uvidíme, jak to půjde dál. V lednu jdu na stroj znovu, tak se uvidí, zdali klesl i tuk viscerální.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DaveX napsal:
Mablund: no byl jsem na vyšetření a mám je na hodnotě 6, takže nebezpečné. S normálníma tukama v těle taky problém je, ale není tak velký.

Jinak už jsem rozjel aktivitu a jídelníček a vypadá to dobře. Zhubl jsem za týden kolem 2 kg. V pase -3cm, tak uvidíme, jak to půjde dál. V lednu jdu na stroj znovu, tak se uvidí, zdali klesl i tuk viscerální.

Jen ze zvědavosti, kdes byl na vyšetření a proč?
DaveX

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
DaveX napsal:

Jen ze zvědavosti, kdes byl na vyšetření a proč?

Byl jsem ve welness centru na tom jejich stroji, co měří tuky v těle apod. Měl jsem to zdarma, tak jsem to chtěl zkusit.

Byla tam hodně příjemná paní, jen pořád doporučuje ten jejich zázračný čaj Herbalife. Dále pak proteiny
herbalife a nějaké vitamíny. Četl jsem o tom rozporuplné reakce na netu, tak jsem si radši koupil protein odtud a vitamíny z lékárny.

Tady jsem se ptal jen ze zvědavosti, zdali se už s tímto problémem někdo setkal.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DaveX napsal:

Byl jsem ve welness centru na tom jejich stroji, co měří tuky v těle apod. Měl jsem to zdarma, tak jsem to chtěl zkusit.

Byla tam hodně příjemná paní, jen pořád doporučuje ten jejich zázračný čaj Herbalife. Dále pak proteiny herbalife a nějaké vitamíny. Četl jsem o tom rozporuplné reakce na netu, tak jsem si radši koupil protein odtud a vitamíny z lékárny.

Tady jsem se ptal jen ze zvědavosti, zdali se už s tímto problémem někdo setkal.

Pokud někdo používá podobné pojmy, v 99 % případů tě chce pumpnout o peníze. Je to absolutně klasická taktika jak za pomoci odborných pojmů zmást kavku.
Kašli na nějaké čajíky či proteiny
. Prostě hubni celkově.
lídacze

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2024 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ptám se kvůli manželovi. Může být příčinou viscerálního tuku andropauza jako píší tady https://www.vitamen.cz/visceralni-tuk/ Že je to prostě přirozené a nejde s tím úplně nic dělat? Nebo se to dá normálně řešit úpravou stravy a cvičením?
Turakam

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2024 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozri, nech fastuje denne 18. a v medzičase dá dve veľké komplexné jedlá bohaté na bielkoviny, po trištvrte roku napíš a nepochybujem, že budeš ty i manžel spoko.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: čt květen 02, 2024 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky si myslim, ze spousta veci se da normalne stravou a pohybem resit, pokud tam neni nejaky vyrazny zdravotni problem. Idealne si najit pohyb takovy, do ktereho se clovek nemusi nutit, bavi ho to, tesi se na to.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2024 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Pozri, nech fastuje denne 18. a v medzičase dá dve veľké komplexné jedlá bohaté na bielkoviny, po trištvrte roku napíš a nepochybujem, že budeš ty i manžel spoko.

Ne každý má na to disciplínu.
Spíše jde skutečně o celkový životní styl. Omezit stres, zajistit si dostatek spánku, zdravě jíst (minimum průmyslově zpracovaných potravin), omezit jednoduché cukry a HÝBAT SE. Při takovémto životním stylu jen absolutní minimum geneticky znevýhodněných lidí je tlustých. Zbytek, když na takový životní styl najede, zhubne do roka a do dne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Viscerální tuk - co jíst na jeho snížení? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: