|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
=) cvičím v nej fitku, paráda
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 1:52 am Předmět: |
|
|
Nevíte kde je dnes v Brně otevřená nějaká posilovna???
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 8:10 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Nevíte kde je dnes v Brně otevřená nějaká posilovna??? |
Tva nejoblibenejsi posilovna ma dnes do 15h _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jnerez napsal: | | Nevíte kde je dnes v Brně otevřená nějaká posilovna??? |
Tva nejoblibenejsi posilovna ma dnes do 15h |
Jééé ..já zapomněl napsat, že kromě Blue gymu .
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 4:20 pm Předmět: |
|
|
Tak nakonec jsem byl v Best gymu v Žabinách...a velmi příjemné překvapení  .
www.bestgym.cz
PS: Nevíte někdo, jestli je někde otevřeno zítra 1. 1. ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
Rekl bych, ze v Goldu bude otevreno urcite a nejsem si jistej, ale myslim, ze jsem byl loni 1.1 ve Valcu, ale letos nevim, na jejich strankach to nemaji. Jinak cely den maji zitra otevreno v Intru na Husove. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Rekl bych, ze v Goldu bude otevreno urcite a nejsem si jistej, ale myslim, ze jsem byl loni 1.1 ve Valcu, ale letos nevim, na jejich strankach to nemaji. Jinak cely den maji zitra otevreno v Intru na Husove. |
Zajímavý varianty...v ani jednom sem ještě nebyl...
A ty zítra jdeš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
Nejdu, cinku fuj
Valc je asi pro nase ucely nejlepsi - obrovske prostory, vybaveni od Grunu a vseho je tam dostatecne. Tam by si v pohode zacvicilo 100 lidi najednou, ale tam si nejsem jistej, jestli maji otevreno a pokud ano, tak urcite ne od rana. Jinak Intr je jistota, ale to je pro me osobne hrozne fitko. Stroje sice kvaitni, ale nemas tam ani stojan na drepy, mrtvolu tam neni poradne kde cvicit, JR jen do 30kg atd...proste hotelove fitko... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Šel bych zkusit ten Valc někdy po poledni...
Pojď taky, dáš si bench  ... a pak rotoped
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
Nez bench s tebou, tak to si radeji zitra pujdu zaplavat na Prigl  a na rotopedu v zadne verejne posilovne ve svem tempu, na ktere jsem zvykly, jezdit nemuzu, protoze to poceni je tak extremni, ze je to proste neunosne jak pro me, tak pro okoli, takze to muzu jen doma
edit: tak na strankach Valcu je psano, ze svatky obecne 13.00 – 19.45, tak to muzes zkusit a kdyz bude zavreno, Intr. to jisti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Jo koukal sem na ty stránky a asi to prubnu...
No škoda, je smutné, že jsi mě na tom benči tak zatratil  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 1:22 am Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | jnerez napsal: | Tak nakonec jsem byl v Best gymu v Žabinách...a velmi příjemné překvapení .
www.bestgym.cz
|
je to tam dobry, ale jsem vzdycky sam, nikdo tam nechodi... |
To je na tom to nejlepší .
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
docela jste mi udělali chutě s těma Žabinama, mám to po cestě z práce domů, navíc studenstkej vstup za 55, zítra to asi omrknu :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|