|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
žeru jak můžu, to mi věř
73 už neni tak hrozně málo, ale do těch 85 okolo kterých bych se chtěl pohybovat je to ještě dost tréninků.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Nehodis zase fotku? |
dobře, zítra po trenálu _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Trošku toho vánočního nakupování v Německu.....
_________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
Tohle je sice hezky, ale nezapomen na tu slibenou fotku po treninku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
fotka nikde  , škoda _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | fotka nikde , škoda |
Vzdyt to je klasika, ted bude delat par dni mrtveho brouka, za tyden sem napise, kolik snedl v noci piskotu, jak mu roste v posilovne sila a jak strasne v pohode a happy se psychicky citi a nejaka slibena fotka, tu vem cert, protoze by na ni stejne bylo videt jen to, ze zadnych 72kg nema. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po leden 02, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
DObré ráno, za prvé se omlouvám za moji neaktivitu na foru, ale strávil jsem krásný týden na chatě (kde je alespoň náznak sněhu a zimy) moje aktivita tam byla snad jen nošení dříví pár kliku a nějaké to břicho. Takže jsem sám zvědav na váhu. Slíbené foto dám dnes taky. Neboť jsem konečně doma. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 02, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | DObré ráno, za prvé se omlouvám za moji neaktivitu na foru, ale strávil jsem krásný týden na chatě (kde je alespoň náznak sněhu a zimy) moje aktivita tam byla snad jen nošení dříví pár kliku a nějaké to břicho. Takže jsem sám zvědav na váhu. Slíbené foto dám dnes taky. Neboť jsem konečně doma. |
A ted zase kecas. Jelikoz jsem se chtel presvedcit, jestli mam pravdu v tom, ze budes delat mrtveho brouka, tak jsem se behem tydne nekolikrat dival do tveho profilu, kdy jsi byl naposledy aktivni a byl jsi tu kazdy den nekolikrat krome vikendu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: út leden 03, 2012 2:16 am Předmět: |
|
|
Draper:  Ty jsi strasna stihacka. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út leden 03, 2012 6:28 am Předmět: |
|
|
Seš si jistej, že ses koukal na mě? Na naší chatě chytíme možná tak rýmu, maximálně Českou televizi, ale internet? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
ondkor

|
Zaslal: út leden 03, 2012 6:49 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | zacinas byt jak nejaky retardovany debil a ne jen anorektik |
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út leden 03, 2012 7:00 am Předmět: |
|
|
kubaz: díky za upozornění
_________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|