Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fuk, proste mu nesedi ten mozaikovej styl vypraveni... za to, ze vyzdvihl Nolana a jeho veledilo mu rad odpustim..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Lunreal napsal:
Ma jen takovej ten mladistvej vkus na filmy s "cool" fasadou, ale bez duse

To je klidně možný, ale neřekl bych podívám se i na hlubší filmy, ale např. Sin City mě právě přijde dle tvýho hodnocení film s cool fasadou a bez duše. Asi mě nějak Quentinův styl nesedl...
Už podruhý ti říkám, že Sin city není Tarantinův film. Je to film Millera a Rodrigueze. Miller je autor komixové předlohy.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj četl sem poprvé, viděl sem na csfd, že tam je napsanej, jak to reříroval,nebo ne, nevím. Ale stále platí, že za 1. nesedí mě asi Quentinův styl a za 2. nelíbil se mě Sin City, nebo líbil, ale rozhodně bych ho nedával tak vysoko jako csfd.
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A videli jste mozaikovej crash? - http://www.csfd.cz/film/134171-crash/ tenhle film si me podmanil, vryl pod kuzi a ke konci jsem mel pocit ze bych se na to dokazal divat dalsi hodiny...
mandor

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak hlavně je Sin City vyvzdorovanám dítětem Rodrigueze, který ho (ano ve spolupráci s ostatními) udělal jako poctu Millerovým comixům, Miller si ostatně střihl spolurežiséra.

Jinak řečeno, pokud někdo soudí Tarantina podle Sin City, není to ani tak o vkusu jako o neznalosti.

EDIT: jo tak vidím, že tu byli rychlejší jedinci
Bombay

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pulp fiction je lehké po 10 min zavrhnout. Na celkové posouzení se musíš ale podívat na celý film. Je to mix příběhů s různým dějem.

Samozřejmě sednout ti to nemusí.
secret78

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Komu sa páčila Ocelová Pěst nech si pozrie Robot Jox. http://www.csfd.cz/film/3350-robot-jox-zapas-robotu/
Tiež je to tematika zápasu robotov
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Pulp fiction je lehké po 10 min zavrhnout. Na celkové posouzení se musíš ale podívat na celý film. Je to mix příběhů s různým dějem.

Samozřejmě sednout ti to nemusí.

jj v budocnu tomu plánuju dát ještě jednu šanci, ale jak říkám nějak mě to nebralo. A když sme u těch filmů s vysokým hodnocením, tak podobně mě nebral Kmotr 2 a 3 a že to má kurevsky vysoký hodnocení
Turakam

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bastardi pre mňa jeden z naj filmov vôbec, to Quentin trafil neskutočne, herci (oscar pasoval ako dávno nie), epizódne úlohy, dialógy, štylizácia, hudba, pozerateľné však jedine v orig. znení, bo tá zmes rečí to je raj pre uši, je to jeho majstrovská verzia alternatívnych dejín, ako aj pocta kinematografii tých rokov vôbec.

Sin City, tam je, ako aj Daymoon písal, Tarantino len hosťujúcim režisérom kamarádovi Robertovi pre určitú scénu, to však nemení nič na tom, že s filmu som bol svojho času parádne unesený, mám ho origo dvd a neraz si to pustím, perfektný Rourke, Wilis, Owen a Britany (R.I.P) ale hlavne Jesica
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Bastardi pre mňa jeden z naj filmov vôbec, to Quentin trafil neskutočne, herci (oscar pasoval ako dávno nie), epizódne úlohy, dialógy, štylizácia, hudba, pozerateľné však jedine v orig. znení, bo tá zmes rečí to je raj pre uši, je to jeho majstrovská verzia alternatívnych dejín, ako aj pocta kinematografii tých rokov vôbec.

Sin City, tam je, ako aj Daymoon písal, Tarantino len hosťujúcim režisérom kamarádovi Robertovi pre určitú scénu, to však nemení nič na tom, že s filmu som bol svojho času parádne unesený, mám ho origo dvd a neraz si to pustím, perfektný Rourke, Wilis, Owen a Britany (R.I.P) ale hlavne Jesica

napsal si to parádně... Bastardi sice nejsou v mojí topce, ale jinak souhlas vlastně úplně se vším
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky souhlasim, bastardi jsou uzasnej film! Pittova postava a Hans Lando, ti mi utkveli v pameti asi nejvic.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Old man dies. Little girl lives. Fair trade.

Sin City je parádní film, nafilmování, to jak se děj potkává, příběh není nijak hlubokej...

Pokud chcete mozaiku koukněte se na: http://www.csfd.cz/film/237198-pan-nikdo/

První zhlídnutí se to moc nedá chápat v průběhu, až na konci to člověk pochopí. Ale pak se na to dá koukat víckrát, protože si to člověk začne dávat dohromady
jari

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pan Nikdo mě moc nezaujal, asi jsem od toho hodně čekal. Námět považuju za super nápad ale chtělo to lepšího režiséra, třeba zrovna zmiňovanej Nolan.

Z mozaikových filmů, moje top:
Crash
21 gramů
Láska je kurva
Magnolia
Babel

Uplně nejvíc, pokud to jde nazvat mozaikou Memento
jari

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Taky souhlasim, bastardi jsou uzasnej film! Pittova postava a Hans Lando, ti mi utkveli v pameti asi nejvic.

Prostě majstrštyk

koukám ale jedině v originále!!
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Memento asi mozaikou nazvat nelze. Z těch co si vypsal je u mě nejlepší Magnolia. Pokud se dá nazvat mozaikovým filmem American beauty, tak je asi číslo jedna ona..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: