| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jolik
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:22 pm Předmět: Bench press a dres |
|
|
Jak poznám jaky dres si pořídit,mostovací nebo fury ? Snažím se mostovat ale kde je hranice? zatím jsem někde mezi mostem a rovným benchem.díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
kde chceš soutěžit? ipf? kolik zvedáš kolik vážíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
jolik
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | kde chceš soutěžit? ipf? kolik zvedáš kolik vážíš? | sorry ale to není duležité,ale budu utočít pouze na poslední místa :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
| jolik napsal: | | koubic napsal: | | kde chceš soutěžit? ipf? kolik zvedáš kolik vážíš? | sorry ale to není duležité,ale budu utočít pouze na poslední místa :-) |
nechapu v cem chces poradit?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | nechapu v cem chces poradit? |
Ty ty údaje asi potřebuješ vědět, abys mohl poradit nejlepší variantu dresu, že? Já se jen ptám, protože se v tom vůbec neorinetuju. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
jolik
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
objednávám si zítra dres fury,ale pomalu už si lepším mostování.
|
|
| nahoru |
|
 |
jolik
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
madbal:Ty ty údaje asi potřebuješ vědět, abys mohl poradit nejlepší variantu dresu, že? Já se jen ptám, protože se v tom vůbec neorinetuju. ,,jj,,
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | citace: | | nechapu v cem chces poradit? |
Ty ty údaje asi potřebuješ vědět, abys mohl poradit nejlepší variantu dresu, že? Já se jen ptám, protože se v tom vůbec neorinetuju. |
no ono je to nakonec jedno... v triku to neni, resp. prvne je technika, sila a pak triko a souhra vseho dohromady. takze joliku pouzij co chces...
|
|
| nahoru |
|
 |
jolik
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
koubic: jasně vše jak píšeš až na to že v Triku to je, ve větším triku fury o jedno číslo, zvedám o 32procent víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
| jolik napsal: | | koubic: jasně vše jak píšeš až na to že v Triku to je, ve větším triku fury o jedno číslo, zvedám o 32procent víc. |
slušný... ale v triku to není
edit: nemam slov... tak vidiš pomohlo ti to, ale co chceš víc slyšet?
|
|
| nahoru |
|
 |
jolik
|
Zaslal: ne leden 08, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
oprava 22%,chci 32% no stejně jsem si myslel že je to špatné téma díky,jdu do fury,rozhodně vám pak napíšu jestli to pomohlo. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |