| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
confiG
|
Zaslal: po leden 09, 2012 7:19 pm Předmět: Jaky trénink shybů |
|
|
Dobrý den,
chtěk bych se zeptat, jakou formu treninku shybů byste mi doporučili. Mám doma věž (hrazda, bradla, kliky a bříško) a chtěl bych docílit zmohutnění paží. Nepotřebuju být kulturista, ale cílem je, abych se v létě nemusel stydět za ty svoje sušenky co mi čouhaj z ramen + lepší záběr do hole. Zajímalo by mě jak se stavíte k tréninku, že když jdu kolem párkrát denně tak udělám své max. Nebo je lepší naplánovat si nějaký plán se sériemi? Děkuji předem za všechny rady.
Je mi 23
Aktivně: běh, florbal pravidelně (tréninky a zápasy) + co se nachomítne
Postava sportovní po vánocích
186cm/84,6kg
P.S. Momentálně se měsíčním tréninkem (3× týdně) snažím dostat na 20 opakování + max shybů několikrát ve volných dnech.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 09, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju měnit šiřku úchopu sérii od série. Dál je skvělá kombinace cvičit shyby a kliky na střídačku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: po leden 09, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
lepší záběr do hole je co prosimtě
když si to naplánuješ na jeden zátah všechno na trénink jeden krát denně, budeš mít aspon zahraty klouby atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 09, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po leden 09, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
hehe taky me hned napadlo do francouzske hole.. ale pak jsem si precetl jeho prispevek do konce a pise ze hraje florbal tak proto... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 09, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Je to tak, omlouvám se za nejapné vtipy _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
confiG
|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
Jo za nesrovnalost se omlouvam, vtipek moc vydarenej  Je to samozrejmne do florbalove hole pri strele. Takze si myslite ze toje jedno jestli nekolikrat denne max nebo planovany trenink se seriemi? :) Jinak bohuzel pozici moc menit nemuzu. Co muzu je max jedna sirka klasicky na siri ramen, siroky uchop (ten je mi jeste vzdalen) a kladivovy uchop na ramena.
Plus bych se chtěl ještě zeptat na názor ohledně volných dnů na regen, třeba 2 dny cvičit a jeden den pauzy je ok? nebo jinak? :) Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:40 am Předmět: |
|
|
hodne dobry treninky na hrazde dela skupina ktera si rika Barstarzz..najdes to normalne na youtubu. Jedu podle nich a ze svejch puvodnich 9 pritahu mam maximalku 45 . Takhle to jeud ja :
den 1 :
5 sets/max 90 sec odpocinek mezi seriema - sirokej uchop
den2 :
1 pritah pockat 2 vteriny / 2 pritahy pockat 2vteriny / 3 pritahy pockat 2 vteriny .. dokavad zlavned plnej pocet - sirokej uchop
den3 :
3 sets sirokej uchop / 3 sets nejuzsi / 3sets nejsirsi x3... opakovani tak abys zvladnul 3x3 cviky 60 sec prestavka mezi seriema
den4 :
to sami jako den 3 ale maximalni pocet opakovani
den5 :
opakovani dne kterej byl pro tebe nejtezsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Ocelák
|
Zaslal: po leden 16, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
prime: ty uděáš 45 shybů?  jak dlouho si na to trénoval?
ten trénink co jsi psal...mezi jednotlivými dny (např mezi 1. a 2 dnem) je nějaký den odpočinku? Jestli ne, jaký to může mít efekt cvičit 5dní v kuse shyby v poměrně velké intenzitě?
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: po leden 16, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
ja delam shyby kazdy den, 45 je zatim muj max...a jedu podle tohohle planu kterej sem psal. hrazdu mam asi pul roku a tenhle treninku jedu cca 4 mesice
|
|
| nahoru |
|
 |
Ocelák
|
Zaslal: po leden 16, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | ja delam shyby kazdy den, 45 je zatim muj max...a jedu podle tohohle planu kterej sem psal. hrazdu mam asi pul roku a tenhle treninku jedu cca 4 mesice |
a cvičíš to cíleně pro nějaký sport (šplh, horolez. ) nebo jen tak?
45 shybů pokud je nešviháš je obdivuhodný výkon!!
jaký princip z toho tréninku ti myslíš nejvíce pomohl?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po leden 16, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
Jeden shyb tady na foru udělá snad každej.
Takže shybovat a za půl roku se to projeví. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |