|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 07, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Robi tu niekto so Sony Vegas? |
Ano, co potřebuješ? Ale nevím, jestli poradím, jsem takovej amatér :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: so leden 07, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
vysledna kvalita vide (render as...) je vzdy na hovno,aj ked je nastavena ako najvyssia (best quality) :) a spracovavane je v HD,tak neviem preco to robi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 07, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | vysledna kvalita vide (render as...) je vzdy na hovno,aj ked je nastavena ako najvyssia (best quality) :) a spracovavane je v HD,tak neviem preco to robi |
V tomhle ukládám já každé moje video, a jsem teda spokojenej, i když by mohl být samozřejmě kvalitnější výstup:
Save as type: Windows media video V11 (*.wmv)
Template: 8Mbps HD 1080-30p Video
případně v "custom" si s tím můžeš pohrát podle libosti. A výsledný soubor ani není tak velký (oproti AVI např.)
Ale je pravda, že renderování a práce s výslednou kvalitou je docela věda a sám tomu moc nerozumím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so leden 07, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
Jakej tam pouzivas kodek pro vystup ? A jakej je bitrate, one- nebo two-pass ?
A jakej format ma vstupni video ? Kodek, rozliseni, 25p nebo 50i ?
edit: to Frozz: na 30p bacha, to je NTSC standard (cili napr. USA), v Evrope je PAL - 25p (nebo 50i) ... obecne i kdyz se nastavi spatne tohle pri vstupu vs. vystupu tak to muze delat hnusny artefakty i pri vysoky kvalite kodovani.
edit 2: mas spravne nastaveny parametry projektu ? pokud se jedna o editaci nakyho videa z kamery... _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Dík za radu.
Až si objednám další měsíc novou kamerku a budu si dělat nějaké video, tak ti napíšu aby si mi poradil jak to nejlépe zrenderovat do výstupního formátu, díky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo náhodou jak natiskknout na arch A4, který je rozdělen na 8 samolepících etiket ( 2 sloupce po 4 etiketách o rozměru 105x70 mm ) etiketu tak, abych když si ve wordu vytvořím návrh, abych ji nemusel vkoprovávat 8x na stranu ? Ne, že bych byl tak líný, ale část etikety je pevná grafika a část údajů jde přepisovat a při překopírovávání se mi to rozhodí tak, že každá etiketa je sice minimálně, ale přece jen origijál:o) ( což nechci ).
Nevíte jak nastavit, aby se ta etiketa " naklonovala " do 2 sloupců po 4 ks ? Asi to píšu nesrozumitelně?
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: po leden 09, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Co udelat ve Wordu jednu velkou etiketu pres celou A4 a vytisknout ji 8x s nastavenim "8 pages per Sheet" v predvolbach tisku (tj. v nastaveni tiskarny). _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 09, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě že to jde a mnoha různými způsoby, ale bez věštecký koule se těžko radí, když nevíme jak to tam máš naformátovaný, jaký máš na to programy atd.
Jak se ti to při ctrl+c ctrl+v může rozhodit? To máš nějak blbě vytvořený, máš to přece jen nějakou tabulku + obrázek ne?
Naposledy upravil Spazik dne po leden 09, 2012 9:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po leden 09, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
DL dej tu nejakou vseobecnou narychlo splacanou sablonu (a nekde ji nahrej), a pak nejlepe nejaky obrazkovy navod jak to teda presne chces a treba se nekdo najde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 10, 2012 6:31 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Samozřejmě že to jde a mnoha různými způsoby, ale bez věštecký koule se těžko radí, když nevíme jak to tam máš naformátovaný, jaký máš na to programy atd.
Jak se ti to při ctrl+c ctrl+v může rozhodit? To máš nějak blbě vytvořený, máš to přece jen nějakou tabulku + obrázek ne? |
No vidíš, jednoduché a nenapadlo mě to. Do tabulky to musím dát
Zkusím to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út leden 10, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
Jakýho poštovního klienta používáte? Chtěl bych něco spolehlivýho, zadarmo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út leden 10, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Jakýho poštovního klienta používáte? Chtěl bych něco spolehlivýho, zadarmo |
V linuxu Zimbru, grátis pro Windows není nic lepšího jak Windows Live Mail. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st leden 11, 2012 9:48 am Předmět: |
|
|
Nějaký prověřený (nezavirovaný) zdroj na stažení následujícího programu?
Jedná se o program na překopání formátu filmů. Mamina má set-top-box umožňující přehrání filmů v MPEG2/4.
Já mám vše v .avi.
A potřebuju to překopat. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|