|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st leden 11, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
Hele asi takhle. V nejhorším případě. Když už se ti bude zdát moc lehký. Stačí si vzít kotníkové závaží a dát ho na ruce. Sice tím nezvíšíš sílu úchopu a bude to dost nekomfortní. Ale alespoň se dá posouvat i třeba jenom o 1 kilo.
Já sám jsem to tak dělával . Měl jsem doma malé jednoručky 2x10 kg. A tím že jsem si navlékl 2,5 kilové závaží hned zdvihal 12,5kg. I tak jsou teď činky v koutě...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: st leden 11, 2012 3:13 pm Předmět: |
|
|
Být tebou, koupim 28kg....se silou, vytrvalostí a všim ostatnim seš na tom perfektně, takže 24kg by bylo málo....ale být tebou počítám s tim, že budeš zanedlouho kupovat další a to je 32kg
Jinak už se dělaj ktb až do 48kg, ale to už pro normální lidi není :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st leden 11, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
ja mam kettlebelly 18kg a 12kg ... ten 18ti kilovej pouzivam na swingy, pritahy k brade, bicaky a krouzeni kolem tela... 12ku mam hlavne na ramena .... kupovat na zacatek hned 24+ mi prijde jako pytlovina ... :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st leden 11, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
Grimley: zas vychazim s toho ze swingy s 22 kg jednoruckou mi prijdou lehke a chci ho hlavne na swingy a prave nechci koupit 18 kg a pak az si na nej zvyknu tak nemit kde pridat
mozna si jeste v nekterem z obchodu domluvim, jestli bych si mohl dane vahy tak nejak trosku porovnat, protoze jsem nemel zatim zadny v ruce jeste
A kdyz prinejhorsim bude moc tezky, tak s nim budu jezdit mrtvoly a za par let ho vyhrabu na swingy
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st leden 11, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Já mám 24g kettlebell a na swingy je pro mě ideální (pavouk 190cm/90kg).
Když jsem ho držel poprvý v ruce, tak mi přišel šíleně těžkej, a říkal jsem si, že jsem měl radši vzít lehčí, tak bacha ať zbytečně nekoupíš moc lehkej... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
NlKO
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
mam doma nejaky no-namy 12,20,32 - cvicil jsem s tim v offseason pres leto, urdzel jsem si silu, krasne jsem si zacvicil a jeste dost zhubnul... v kombinaci s TRX a hrazdou si muzes celkem solidne zacvicit i doma, kdybys nestihal treninky v posilce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
pekny, s tim se da vystacit opravdu dost dlouho, taky budu muset casem zainvestovat do dalsich)
btw seva, uz si neco poridil? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Jeste ne, ale blizi se mi narozeniny :-), takze toho vyuziju a pak dam vedet, ted mam myslenky vsude jinde, akorat u cviceni ne. Takze by stejne nebylo moc casu na nej.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Kettlebells (kov) | SedcoKovové činky kettlebells tvaru koule s držadlem pro rozvoj síly. 4 kg až 32 kg. 2176 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|