si to pust znova, je to na první pohled vidět. Smajlik patřil editorovi videa, kterj ho tim zničil, ne boxerovi.
ty vole mas pravdu, teraz som si to pustil , siel som bez zvuku, a zameral som sa vyslovene na jeho pohyby. narazam na ten uvod v satni. to video je miestami, nie cele, ale miestami fakt zrychlene. vidno to najkrajsie na pohybe jeho tela. medzi seriami ked neboxuje je pekne vidiet ako sa zrychlene pohybuje :D
Hoši utřete si monitory. Je to zrychlený celý. Ikdyž pravda, dokoukal jsem to asi do půlky a pak to zavřel. Ztráta času Lapy zrychlený, zápasy taky, tam je to úplně vidět na divácích. Dál nevim.
tyy znáš toho autora osobně, že s tím máš takovej nepřekonatelnej problém? to je až hnus, že ti to tak vadí. Měl bys bejt rád, že to zkoukneš rychlejc a máš víc času na život, když už něco.
tyy znáš toho autora osobně, že s tím máš takovej nepřekonatelnej problém? to je až hnus, že ti to tak vadí. Měl bys bejt rád, že to zkoukneš rychlejc a máš víc času na život, když už něco.
nepoznam, nevadi mi to, v zasade mi je to ukradnute, len som si to doteraz nevsimol, tak ma to prekvapilo
nepoznam, nevadi mi to, v zasade mi je to ukradnute, len som si to doteraz nevsimol, tak ma to prekvapilo
co to je za otázku? je mi to ukradený, však jsem psal že jsem to ani nedokoukal. Ty by ses díval na zrychlený sprinty, fotbal apod? To video je k hovnu, toť vše a p řekvapilo mi že si toho nikdo nevšiml.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru