PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
ze sejkru piju, ale uz jsem asi 4-5 sejkru zlikvidoval tim ze jsem v nich zapomel protein nebo gainer pres noc... ten smrad se z toho neda dostat ani vyvarenim..... takze kezdou chvili kupuju novy....

to jdeš cvičit a po tréningu se zapomeneš napít proteinu? pravidelně
Bombay

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
pavel.hladik napsal:
ze sejkru piju, ale uz jsem asi 4-5 sejkru zlikvidoval tim ze jsem v nich zapomel protein nebo gainer pres noc... ten smrad se z toho neda dostat ani vyvarenim..... takze kezdou chvili kupuju novy....

to jdeš cvičit a po tréningu se zapomeneš napít proteinu? pravidelně

Se stane. Já třeba kolikrát vylezu z fitka, cestou k autu vypiju protein, flašku a bágl hodím do auta, u baráku se mi nechce hrabat v autě a hledat flašku pod sedákem - flaška je na odpis. Nebo jsem mimo domov a mám s sebou láhev proteinu jako svačinu, vypiju a stejný postup - flaška "někde" v autě.
Takže pro to pochopení mám.
magion

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru mysli... protak vypije, hned nevyplachne a zapomene... taky se mi to kolikrat stalo, ale vymyt to slo jarem...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no umejt to jde právě úplně jednoduše a vlastně i horkou vodou
magion

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasny, ale kdyz michas gainery, protaky s mlikem tak to smrdi i po par hodinach.. proto je nekdy lepsi koupit novej nez se srat s mytim te zumpy :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od té doby, co ihned po vypití proťáku z šejkru ho naplním horkou vodou a po nějaké době umyju (příp. hned, když se mi chce), my už nikdy nesmrděl. Holt když tam někdo nechá zbytky třeba den - dva, ať se pak nediví.
jir.ka

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jendou jsem zapomel vymejt shaker pres vikend, mozna i tri dny. Smradek peknej. Pak jsem to ale 2x-3x vzal jarem a bylo po problemu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
koubic

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsem vam smrdi jen Frozzovi ne a Luster to ma jiny
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protein, gainer, piju ale v lete kdyz tam nechas zbytecek na dne a zapomenes to vymejt tak i druhej den je to super smradek...
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic: no dobre, tak priznam, ze i ta moje originalni nadoba obcas zacne mirne zapachat ale kdyz se tak deje, tak ji proste vyplachnu varici vodou z konvice a je zase dlouho vonna jak levandule

Naposledy upravil Luster dne čt leden 12, 2012 10:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Azzamat1

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja s tim osobne take nemivam zadny problem, kolikrat se stalo, ze jsem zapomel umyt sejkr i nekolik dni, pak jsem ho jednoduse umyl v horke vode s jarem a ten zapach byl fuc.
Azzamat1

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak mi konecne dorazil balicek od Ronnie a samozrejme jsem hned musel ochutnat tu vychvalovanou Synthu. A musim uznat, ze je to hodne dobrej protein, akorat bych trosicku upravil redeni ve vode a na 2 odmerky pouzival radeji 450 ml, misto 400, tak mi pripadal docela sladkej. Prichut cookies and cream skvela, opravdu chutna po susenkach, i presto, ze jsem ho smichal ve vode, byl kremovy a lahodny. Proteinu davam takovych 9 bodu z 10.
Dale pak sacharidak comress big: osobne pro me je velkym zklamanim, mozna jsem natrefil na blbou prichut (banan), ale ta chut je takova chemicka, trochu nahorkla (vyssi obsah BCAA). Kazopadne se da take v pohode zkonzumovat, ale jak rikam, zadna slava to neni. 4 body z 10.
A na konec vanilkovej MassGain 14. Takovy obycejny gainer, ktery chutove nenadchne, ovsem ani neurazi, chut obstojna, lehce vodovejsi vanilka. Jako doplnei zivin po treningu snad docela dobra volba. 6 bodu z 10.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hořká chuť bigu je kvůli glutaminu, ne BCAA.
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a v čokoládě není po hořké chuti ani stopa...
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 4:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když byla řeč o tý čokoládě, poradí mi někdo čokoládovej protein, kterej chutná opravdu luxusně čokoládově? Já měl kdysi nějakej vzorek od Scitecu (Whey Delite možná?), udělal jsem to ve vodě a přesto jsem ještě nepil krémovější a celkově chutnější protein. Scitec už ale bohužel nedělá ty příchutě, co jsem já ochutnal a aktuální mi nevyhovují (čokoládu mají jen ve verzi "čokoláda-mocha")... Mimochodem co čokoláda od Extrfitu? Někdo tu pěl ódy na krémovost jejich borůvky, tak co ta čokoláda?
EDIT:tak dělá, jen je to jinej protein... asi mám vítěze, ale stejně, poraďte...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: