|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | ze sejkru piju, ale uz jsem asi 4-5 sejkru zlikvidoval tim ze jsem v nich zapomel protein nebo gainer pres noc... ten smrad se z toho neda dostat ani vyvarenim..... takze kezdou chvili kupuju novy.... |
to jdeš cvičit a po tréningu se zapomeneš napít proteinu? pravidelně
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | pavel.hladik napsal: | | ze sejkru piju, ale uz jsem asi 4-5 sejkru zlikvidoval tim ze jsem v nich zapomel protein nebo gainer pres noc... ten smrad se z toho neda dostat ani vyvarenim..... takze kezdou chvili kupuju novy.... |
to jdeš cvičit a po tréningu se zapomeneš napít proteinu? pravidelně |
Se stane. Já třeba kolikrát vylezu z fitka, cestou k autu vypiju protein, flašku a bágl hodím do auta, u baráku se mi nechce hrabat v autě a hledat flašku pod sedákem - flaška je na odpis. Nebo jsem mimo domov a mám s sebou láhev proteinu jako svačinu, vypiju a stejný postup - flaška "někde" v autě.
Takže pro to pochopení mám. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
guru mysli... protak vypije, hned nevyplachne a zapomene... taky se mi to kolikrat stalo, ale vymyt to slo jarem... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
no umejt to jde právě úplně jednoduše a vlastně i horkou vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
jasny, ale kdyz michas gainery, protaky s mlikem tak to smrdi i po par hodinach.. proto je nekdy lepsi koupit novej nez se srat s mytim te zumpy :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
Od té doby, co ihned po vypití proťáku z šejkru ho naplním horkou vodou a po nějaké době umyju (příp. hned, když se mi chce), my už nikdy nesmrděl. Holt když tam někdo nechá zbytky třeba den - dva, ať se pak nediví. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
jendou jsem zapomel vymejt shaker pres vikend, mozna i tri dny. Smradek peknej. Pak jsem to ale 2x-3x vzal jarem a bylo po problemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
protein, gainer, piju ale v lete kdyz tam nechas zbytecek na dne a zapomenes to vymejt tak i druhej den je to super smradek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
koubic: no dobre, tak priznam, ze i ta moje originalni nadoba obcas zacne mirne zapachat  ale kdyz se tak deje, tak ji proste vyplachnu varici vodou z konvice a je zase dlouho vonna jak levandule _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne čt leden 12, 2012 10:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
Ja s tim osobne take nemivam zadny problem, kolikrat se stalo, ze jsem zapomel umyt sejkr i nekolik dni, pak jsem ho jednoduse umyl v horke vode s jarem a ten zapach byl fuc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
Jinak mi konecne dorazil balicek od Ronnie a samozrejme jsem hned musel ochutnat tu vychvalovanou Synthu. A musim uznat, ze je to hodne dobrej protein, akorat bych trosicku upravil redeni ve vode a na 2 odmerky pouzival radeji 450 ml, misto 400, tak mi pripadal docela sladkej. Prichut cookies and cream skvela, opravdu chutna po susenkach, i presto, ze jsem ho smichal ve vode, byl kremovy a lahodny. Proteinu davam takovych 9 bodu z 10.
Dale pak sacharidak comress big: osobne pro me je velkym zklamanim, mozna jsem natrefil na blbou prichut (banan), ale ta chut je takova chemicka, trochu nahorkla (vyssi obsah BCAA). Kazopadne se da take v pohode zkonzumovat, ale jak rikam, zadna slava to neni. 4 body z 10.
A na konec vanilkovej MassGain 14. Takovy obycejny gainer, ktery chutove nenadchne, ovsem ani neurazi, chut obstojna, lehce vodovejsi vanilka. Jako doplnei zivin po treningu snad docela dobra volba. 6 bodu z 10.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
Hořká chuť bigu je kvůli glutaminu, ne BCAA. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 5:35 am Předmět: |
|
|
a v čokoládě není po hořké chuti ani stopa... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 4:30 am Předmět: |
|
|
Když byla řeč o tý čokoládě, poradí mi někdo čokoládovej protein, kterej chutná opravdu luxusně čokoládově? Já měl kdysi nějakej vzorek od Scitecu (Whey Delite možná?), udělal jsem to ve vodě a přesto jsem ještě nepil krémovější a celkově chutnější protein. Scitec už ale bohužel nedělá ty příchutě, co jsem já ochutnal a aktuální mi nevyhovují (čokoládu mají jen ve verzi "čokoláda-mocha")... Mimochodem co čokoláda od Extrfitu? Někdo tu pěl ódy na krémovost jejich borůvky, tak co ta čokoláda?
EDIT:tak dělá, jen je to jinej protein... asi mám vítěze, ale stejně, poraďte...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|