|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petr616
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
Granat jsem mel, byl to prvni nakopavac/spalovac co jsem mel a musim rict ze pecka, ale jenom na zacatku, ale to je asi u vseho stejny..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
Luster: To znam, měl jsem jenom jeden nakopávač, nějaký coffeinum. Na baru mi řekla pani, že jestli nepiju kafe (což nepiju), tak mě to nakope nehorázně. Efekt? Zalehlo mi levé ucho a víc nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
Tak parada.. ja mam denne skoro 2-3 kavy :D. Ale chci neco v kapslych.... to NO Explode od BSN co mam uz nemuzu citit. Spalovacu je dost od MuscleTech, Lipo 6 nebo jak a dalsi. Uvidim kdyz to ze zacatku faka a pak uz moc ne da se zvysit davka nebo dat nachvili pauzu... divim se, ze to neni jak napr. Nitrix rozdelene dle hmotnosti... prece jen mam 105 kg :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Mam len taky dotaz. Istu dobu som pouzival "spalovac" MaxLean Daytime a teda ze by som chudol povedat nemozem, ale vdaka nemu som mal vacsiu vydrz, napr som odbehol 2x viac kilometrov bez unavy ako bez neho. (samozrejme potom to malo svoje dosledky, takze som s tym rychlo prestal)
hladam ale nejaky podobny ktory by mi bol schopny aj rano nalacno len s BCAA udrzat cvicit s rovnakou, alebo podobnou intenzitou ako ked idem poobede.
Samozrejme chcem platit za placebo, ale aspon sa spytam ci mate niekto s niektorym z volne dostupnych na CR trhu taku skusenost, lebo predpokladam ze ECA nie je idealna volba a ani ho nemam kde zohnat.
Ano odporuca sa pouzit viacero a vyskusat, ale chcem pouzit len jeden na posledny mesiac vln.
Diky za odpoved.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 14, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
Zkoušel někdy někdo přípravky s chromem?
Pokud ano, bodlo mu to nějak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 14, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
ano - chromium pikolinát. K ničemu. Dobré bylo DHEA, než ho zakázali. Prodává se ještě třeba smilax ? Ten měl své opodstatnění. Diosgenin - při vysokém dávkování jakés takés výsledky ( možná placebo ). yohimbin - výborný. HMB - nanic, karnitin - jen se potíš a myslíš si, že spaluješ:ox, glutamin - výborná věc, kreatin monohydrát - výborná věc. Zkusím tribulus - ten by mohl být co k čemu.
Pouze mé osobní zkušenosti!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 14, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 14, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Používal jsem ho v 17ti ve směsi bylin před tréninkem nohou. To, že to má i jiné efekty samozřejmě není k zahození:o)
K omezení chuti na sladké výborně pomáhá mít stabilní hladinu cukru - tj. nejíst žádné rychlé cukry, omezit i komplexní a stavět na maso / zelenina, samotné komplexní sacharidy apod. kombinacích. Osobně teď jím desetinu sladkého než třeba před měsícem a je to v pohodě. Jednou za čas si dopřeju, ale s mírou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 14, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Používal jsem ho v 17ti ve směsi bylin před tréninkem nohou. To, že to má i jiné efekty samozřejmě není k zahození:o)
K omezení chuti na sladké výborně pomáhá mít stabilní hladinu cukru - tj. nejíst žádné rychlé cukry, omezit i komplexní a stavět na maso / zelenina, samotné komplexní sacharidy apod. kombinacích. Osobně teď jím desetinu sladkého než třeba před měsícem a je to v pohodě. Jednou za čas si dopřeju, ale s mírou. |
To mě nepomáhá. Vyzkoušeno. Za ta léta žraní čokolády jsem si vypěstoval závislost jak na kokainu :-)
Jediné co mi omezí chuť na sladké je dlouhodobější únava. Když cestuji, delší dobu fyzicky makám, ..., nemám na sladké chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
BumbleBee

|
Zaslal: so leden 14, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Riesil som podobny problem, ale vyriesil som ho drasticky. Jedol som cokolady tolko az...
Teraz na nu samozrejme chut stale, ale potom si predstavim ten stav a dokazem sa v diete ovladnut.
Funguje to na mnoho potravin :D
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: so leden 14, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| BumbleBee napsal: | Riesil som podobny problem, ale vyriesil som ho drasticky. Jedol som cokolady tolko az...
Teraz na nu samozrejme chut stale, ale potom si predstavim ten stav a dokazem sa v diete ovladnut.
Funguje to na mnoho potravin :D |
Na alkohol bohužel ne :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 14, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
| BumbleBee napsal: | Riesil som podobny problem, ale vyriesil som ho drasticky. Jedol som cokolady tolko az...
Kez by...u me bohuzel s jidlem roste chut. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: so leden 14, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | BumbleBee napsal: | Riesil som podobny problem, ale vyriesil som ho drasticky. Jedol som cokolady tolko az...
Kez by...u me bohuzel s jidlem roste chut. |
tak tohle naopak o alkoholu platí, minimálně v průběhu toho večera... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
Ovládnout se v dietě není těžké, ale dieta je na pytel. Minimálně u mě. U mě jednoduše platí že tělo odráží životní styl a kdybych dietou shodil, mám to za pár týdnů zpátky.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|