Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadnej rozhovor samozrejme nebude, vse co je treba vedet a s cim se chci verejne podelit, je tady v logu, zbytek nikoho zajimat nemusi

koubic napsal:
luster, draper: ja to pokazde ctu a predstavuju si ten trenink serii po serii a po prvnim cviku jsem totalne vycerpanej a to to jen ctu. jako nechapu to, ale kdyz to jde tak to jde... jen ne kazdymu
p.s. nepsal jsem to sem abych nebyl trapnej ale kdyz to napsal luster jako prvni tak co

Za to muzou tvoje jednorucky , kdyby nebyly, tak vsadim cokoliv, ze bych se do ty posilovny jeste nedokopal a uz bych nejspis pomalu zacal delat 3 hodinovky na rotopedu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jůůů rozhovor:)
koubic

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Zadnej rozhovor samozrejme nebude, vse co je treba vedet a s cim se chci verejne podelit, je tady v logu, zbytek nikoho zajimat nemusi

koubic napsal:
luster, draper: ja to pokazde ctu a predstavuju si ten trenink serii po serii a po prvnim cviku jsem totalne vycerpanej a to to jen ctu. jako nechapu to, ale kdyz to jde tak to jde... jen ne kazdymu
p.s. nepsal jsem to sem abych nebyl trapnej ale kdyz to napsal luster jako prvni tak co

Za to muzou tvoje jednorucky , kdyby nebyly, tak vsadim cokoliv, ze bych se do ty posilovny jeste nedokopal a uz bych nejspis pomalu zacal delat 3 hodinovky na rotopedu

ty jednorucky na tom nemeni vubec nic ale vsem bys to moc ulehcil jen kdyz napises ze si to cele uz roky vymyslis
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na rozhovor bych zvedavej nebyl,všechno je tu a dost popsaný
A video by muselo být sestřihanej záznam,protože kdo by vydržel koukat na nějakýho pošuka přes dvě hodiny..
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17/1

-dnes davam volno. Pocital jsem, ze za poslednich 62 dni jsem mel jen 1 den, kdy jsem mel komplet volno jinak kazdy den trenink a dnes se mne to i hodi casove, protoze mam nejakou praci. Navim myslim, ze to i me nohy oceni.
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18/1 TRENINK c. 6 (home gym)

siroke kliky (I)
20,20,20,20,20
-na zacatek gut a priprava na vylet do pekla :)

trh s JR
26kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (2x)
-uff. Takze pridano asi naposledy pri zachovani objemu 10x10, na 27,5kg uz asi nemam koule a asi snizim pocet opakovani na 8. Fakt peklo, hlavne vzdy ta druha ruka, protoze po te prvni byl stred tela hodne unavenej. Vse to bylo jen o tom, kolik do toho dam nejen fyzicke, ale i psychicke sily. Jinak imho jeden z nejlepsich cviku na brisni svalstvo.

siroke kliky (II)
20,20,20,20,20
-prvni tri serie celkem rychle a lehkey, 4. uz rapidne ztezkla a posledni nadoraz, ale kozy z toho citim pekne.

mrtvy tah s JR
45kg/45kg x 11,11,11,11,11,11,11,11,11,17
-tohle dnes tezsi nez kdy jindy.Od 3. serie jsem umiral a predstava dalsi 7 ve me vyvolavala divne depresivni pocity No ale tahla jsem a tahal az jsem to dotahal do konce a vubec nechapu, kde jsem vzal odvahu dat si tu posledni serii 17x, po ni jsem byl ovsem chvili ve stavu naproste nefunkcnosti :)

floor press s JR
27,5kg/27,5kg x 10,10,10,10,10,10,10
-po mrtvole opet problem, opet jsem tak kurevsky utahl matici, ze jsem s tim minimalne 10 minut bojoval, ale bylo to tam jak privareny. Mlatil jsme do toho kladivem, ruzne jsem s tim tocil a delal jsem vsechno mozny, ale proste se ne a ne hnout, uz jsem byl fakt nasranej hlavne proto, ze to bere strasne energie. Pak se to hura pohlo a mohl jsem pokracovat. Vahu jsem nechal jak minule ale jeste jsem z toho vymackl jednu serii navic, i kdyz ty posledni 3 byly na krev opet kvuli prave ruce. Jinak ale ok cvik.

siroke kliky (III)
20,20,20,20,20
-myslel jsem, ze po FP nebude na tohle sila, ale zkusil jsem. Prvni a druha 20ka hodne lehke, ale udelal jsem mensi zmenu a to, ze jsem nemel dlane na zemi, ale mej jsem je sevrene v pest, coz sice trochu bolelo, ale subjektivni pocit z toho mam celkem dobry a rekl bych ze jsem snad i lepe citil kozy a take mne u toho mene bolely slachy na rukach.Dnes celkem 300 kliku. Pokud jsou tu nejaci "klikari" a ctou tyhle slataniny :), tak by me zajimalo, jestli je v tom nejaky rozdil a take, jak si krome pridani zavazi na sebe kliky stizit. Napada me jedine kliky s tleskntim.

pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,12 (2x)
-uff, taky solidni zabiracka a jelikoz je to vse 2x, tak se to strasne tahne. Mozna ze tech serii bylo i vic, ale to je jedno. Kazdopadne laty pekne procviceny.

tlaky JR ve stoje
18,5kg x 10,10,10,10,10
-tak jsem se odvazil neco malo pridat. Tlaky jsou moje slabina, navic uz toho bylo dost za mnou, takze jen kilo. 5x10 jsem dal, coz jsem ani necekal, i kdyz ta 5. serie bylo ke konci uz takovy push press s jednoruckama. Jinak ale dobry :)

upazovani s kotouci v predklonu
5kg/5kg x 20,20,20,20,20
-klasika na domasakrovani ramen :)

bicepsovy zdvih JR
17,5kg/17,5kg x 10,10,10,10,10,10
-tady jsem vahu jeste nechal, ale uz to bylo o dost lehci nez to same 3-4 treninky zpet, takze priste pomalu pridam.

extenze JR ve stoje
27,5kg x 10,10,10,10,10,10 + 17,5kg x 12,12,12,14,16,18
-parada, loket si bolel, takze opatrne a ve spravne draze pohybu, ale dalo se to, i kdyz obcas mne to pripada jak ruska ruleta. Mel jsem tam nalozenou 17,5ku z predchoziho cviku, tak me napadlo dat si to po kazde tezke serii na dorazeni, takhle napumpovany tricaky jsem kvuli loktu uz dlouho nezazil

kolo
60 minut (44,60km, 44,60km/h, 54 minut na max zatez)
-psycho jizda opravdu jsem rad, ze jsem to vydrzel a ze jsem nezhebl, protoze to bylo tezky a tepovka take vyssi nez jindy (alespon podle pocitu). Posledni pulminut jsem to vytahl neco malo nad 50km/h, coz se mne jeste myslim nikdy nepovedlo, ale potom jsem byl uplne total mimo

-vcera bylo komplet volno a je fakt, ze jsem se vcera citil takovej nesvuj, i kdyz jsme mel dost prace, proste jakoby tomu telu neco, na co je zvykle, chybelo Takze dnes s chuti - nechuti jak se to vezme do toho. Trenink sedl vyborne, vse jsem dal, jak jsem chtel, nekde opet pridal, ale opravdu to byla makacka. Pomalu koncim s 10kama a budu snizovat objem a zvysovat vahu. Jsem ale zvedavej, jak dluho me tohle s JR bude bavit, uz si fakt musim nekde splasit tu velkou osu, coz mne opet otevre mnoho dalsich moznosti.

Naposledy upravil Draper dne st leden 18, 2012 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku si tu matku nebo závit namaž. Klidně postačí i tenká vrstva rostliného oleje, jestli máš. Nejlepší nějaký olej na mazání například na kola nebo šicí stroje.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus si dát nohy při klikách na židli, budeš mít jinej úhel a je to o dost jiný. Případně variace se šířkou nebo např. diamantový kliky, nebo těch variací je fakt hodně
Bombay

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ke klikům:

častá chyba je pohled (a skloněná hlava) dolů. Když se díváš vpřed, je to težší a lidi jsou tím celkem překvapeni.

Varianty na klik jsou různé:
nohy ve vzduchu (míč, postel)
nohy široce roztažené
na jedné noze (druhá přes kotník, nebo propnutá nahoru do vzduchu)

ruce naproti ramenům
velmi široké rozpažení
ruce blíže k pasu
špičky prstů k sobě a od sebe
kliky na špičkách prstů
kliky na jedné ruce

na dynamiku je dobré:
tlesknutí pod tělem
tlesknutí nad tělem
kliky na jednručních činkách a vždy když jdeš nahoru tak střídavě rukama (jednou L jednou P) ruku i s činkou dostaneč nad sebe a do vzduchu

Na kliky jsem ted docela najel a ukrutně mě baví.
Luster

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
častá chyba je pohled (a skloněná hlava) dolů. Když se díváš vpřed, je to težší a lidi jsou tím celkem překvapeni.
hlava ma byt v prodlouzeni tela, takze rozhodne ne nejak vylomena nahoru.. pohledem vpred (mysleno na zed) by byl zbytecne pretezovanej krk
Bombay

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to je jasné, já nemyslel zalomenou hlavu. Prostě jen upírat pohled vpřed a ne se skloněnou hlavou pozorovat drobky na koberci.
magion

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to uz mi jen z logickeho hlediska prijde jako blbost... je to jak rika Luster.. pater by mela byt v jedny lajne.. spis sou horsi chyby.. cely provedeni by melo tvarem pripominat sipku a ne T-cko kvuli ramenum.. takze zadny lokty v pravym uhlu s telem, ale zhruba 45st... stred tela zpevnen, dotknout se kozama zeme a pri pohybu nahoru jakoby tlacit lehce lokty dovnitr a u toho zatnout kozy.. a v horni fazi jit uplne nahoru, nejvic co to de, a rozevrit lopatky - to vetsina lidi nedela..
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, budu se inspirovat.

Jinak s tou hlavou, mam takovy zvyk, nevim jestli blby nebo neblby :) ze koukam doleva (nevim proc, ale treba i kdyz jedu na rotopedu, mam tendenci mit hlavu vytocenou mirne doleva a dolu a nebo i pri chuzi...). A je fakt, ze kdyz zvednu hlavu a koukam pred sebe, tak to trochu ztezkne jak psal Bombay.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19/1 TRENINK c. 7 15+ reps (home gym)

siroke kliky (I)
20,20,20,20,20
-gut, jeste jsem dnes zvolil klasiku, jinou variaci si necham az do tezkych treninku

trh s JR
20kg x 15,15,15,15,15,15,15,15,15,20 (2x)
-dva nejnarocnejsi cviky predmnou - trh a mrtvy tah oboji 10x15, coz byla hrozna predstava :). Vahu jsem nechal, hlavni bylo to udychat a zkousel jsem zkracovat pauzy. Silove je to ok, o neco horsi je to na fyzicku, ale uz mam tyhle cviky s vysokym poctem opakovani natrenovane, tak se to da prezit, i kdyz je to peklo. Do 5. serie to je vzdy ok, od 5. uz zacinam pekne funet a potit se a musim do toho dat vic psychicke sily :). Minule bylo 8x15, dnes jsem si dal 10ku a u posledni serie jsem se hecl na 20op.

siroke kliky (II)
20,20,20,20,20
-gut, takovy odpocinek pred pokusem o sebevrazdu :)

mrtvy tah s JR
40kg/40kg x 15,15,15,15,15,15,15,15,15,20
-fuj..Nic jineho k tomu netreba psat, i kdyz neco malo preci jen napisu :) Od prvni serie jsem citil, ze to nebude takova sranda jako minule, kdy se mne ty 15ky nezdaly az tak uplne tezke. Je mozne, ze stred tela je unaveny a take citim docela namozene predlokti, ale i tak jsem do toho sel a 10x15 jsem si musel dat, i kdybych u toho mel zdechnout. Prvni cca 4 serie jsem se snazil valit, abych toho mel co nejvice za sebou,coz pomuze psychicky, pak jsem pauzy postupne natahoval, ale primerene, abych u toho nestravil pul dne. Bylo to tezke, ale taknejak to slo, opet to bylo jen o tom, kolik do toho dam. Tady se zapojuje spousta svalu a kdyz jsem se na to zapojeni celeho tela soustredil a dal do toho i trochu dynamiky, tak to slo mnohem lepe a take dalsi vec, ktera mne pomaha a to porad koukat primo pred sebe a ne jinam (samozrejme do zrcadla:) ). Posledni 8. a 9. serie uz byly na krev a predstava, ze bych tu posledni mel dat 20x byla totalne scifi. Ale hecl jsem se, soustredil jsem se co nejvice to slo a i kdyz jsem uz u toho 20. opakovni mel pocit, ze mne to urve ruce, tak jsem to dal. Ale opravdu pekna vystavnovacka.

siroke kliky (III)
20,20,20,20,20
-tak kdyz jsem vcera dal 300 kliku, tak prece dnes nedam jen 200. Ten cvik se mne fakt libi a krasne z nej citim prsa a vlastne i ramena a ruce. Posledni 2 serie nadoraz

floor press s JR
22,5kg/22,5kg x 15,15,15,15,15,15
-minule to bylo hodne na krev, dnes o neco malo mene (krome posledni serie), ale jel jsem to vic vybusneji, coz take udela sve. Jinak porad me ten cvik bavi a uz jsem si na nej zvykl, takze dobry.

pritahy JR
32,5kg x 15,15,15,15,15,15,15,15 (2x)
-po FP celkem odpocatej, takze tady jsem se zase mohl krasne unavit. Luxusni pumping a aerobka zaroven.

predpazovani s JR
10kg/10kg x 15,15,15,15,15
-tohle je, i kdyz to tak rozhodne nevypada, asi ten nejvrazednejsi doplnkovy cvik, co znam. Nevim proc, ale tohle me vzdycky zabiji a u casto u toho ke konci serie doslova rvu

upazovani s kotouci v predklonu
5kg/5kg x 20,20,20,20,20
-klasika jako vzdy. Ramena opet po obou cvikach totalne zmasakrovany

bicepsovy zdvih JR - kladivo
15kg/15kg x 15,15,15,15,15
-bicaky na sracku

extenze JR ve stoje
25kg x 15,15,15,15,15 + 15kg x 20,20,20,20,20
-jiny cvik na triceps krome kick backu nemuzu a tohle me hodne bavi a hlavne uzasne bere tricepsy. Nemuzu jit do vah kvuli loktu, tak si to alespon okorenuji tim, ze se po kazde "tezke" serii dojizdim lehci. Mozna je to i lepsi nez tam rvat vahy a tricepsy z toho vubec necitit.

kolo
60 minut (44,57km, 44,57km/h, 54 minut na max zatez)
-viz. minuly, predminuly, predpredminuly atd.. trenink, proste masakr a total na krev

-minule me ten 15 reps workout strasne bavil a druhy den jsem ty svaly citil pekne namozene, lepe nez po 10kach. Nebyly znicene, ale takovy ten pocit kvalitniho procviceni, takze jsem si to dal i dnes. Navic po vcerejsku nemelo cenu davat neco tezsiho, to si necham az po dni volna. Opet luxus a i kdyz jsem chvilema citil krchov tak to byl paradni trenink. Uz se tesim na dalsi. Zitra nebude cas snad jen aerobka, pokud se vzbudim brzy, coz je dobre, protoze nema cenu cvicit na ukor regenerace a frekvence 2 treninky s cinkama po sobe bude dostacujici (1 vzdy tezce - tezsi vaha, mensi objem, druhy lehce, nizsi vaha, vetsi objem).

Behem treninku jsem se parkrat vyfotil, takze tady prikladam nejake fotky aktualni formy. Je to porad trochu vysekanejsi diky aerobce :) na ukor objemu, ale to mne vubec nevadi. Zadne pozy atd, bylo to behem treninku a nebyl cas na saskarny

kubaz

PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole uklid si to je hnus

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: