|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
digitalm
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
no ked sme pri steakoch... po dnesnom treningu som sa odmenil perfektnym bravcovym steakom (maso z billy, kvalitka-az sa cudujem  ) a k tomu celozrnna ryza... uzas  a este mi zvysilo na druhu porciu na olovrant
edit: nehodi sa to sice do tohto topiku uplne, ale snad ma neukamenujete _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jan_Marcell

|
Zaslal: po leden 03, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út leden 04, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
Ze zadniho steak neudelas ani kdyby ses rozkrajel..
Steak neni ani tak o priprave jako o mase...proste nektery typy hoveziho budou na panvi po 5ti minutach tuhe i kdybys je rozmlatil kladivem na atomy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Selina
|
Zaslal: út leden 04, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
Ze zadního to jde, ale musí být z mladého kusu.
Už při krájení a naklepávání poznám, jestli je to dost měkké a můžu jen tak orestovat, nebo je moc tvrdé a musí jít na dušení. I v syrovém stavu je rozdíl znatelný, stačí učinit pár zkušeností a máte jasno.
Někdy, když je tvrdé, tak ho mrsknu do hrnce, udělám vývar, maso vyndám, nechám vystydnout, studené krájím na tenké plátečky a je to stokrát lepší než nějaký šunky nebo salámy ze supermarketu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Čebyšev
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: út leden 04, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: |
Ze zadniho steak neudelas ani kdyby ses rozkrajel..
Steak neni ani tak o priprave jako o mase...proste nektery typy hoveziho budou na panvi po 5ti minutach tuhe i kdybys je rozmlatil kladivem na atomy.. |
soráč, měl jsem na mysli roštěnky (kráva i býk), falešný svíce, svíce.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po červen 13, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
Tak jo říkejte mi kretén, koupil jsem 350g falešný svíčkový a že to hodím na pánev jako steak, jenže jsem to tam hodil na ležáka po vláknech, takže se to zkroutilo do kuličky a měl jsem velký H, musel jsem to nakrájet na menší kousky a vzniklo hnusný spálený gumový cosi... dnes jsem vzal 20 dkg stejného typu masa, dal to po vláknech na kontaktní gril, sůl, pepř, rozpálil, 3.5 minuty a paráda, skvělej steak (ne tak moc syrový jako mají ostatní rádi)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:08 pm Předmět: |
|
|
:D aspoň že ten nůž je ošklivej
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
Mám krásnej steakovej s dřevěnou rukojetí, ale byl špinavej, což je nepřekonatelnej problém _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:12 pm Předmět: |
|
|
já ten svůj vždy omeju, protože když už takhle, tak to musí bejt perfektní...
s čím ten steak jíš? jestli teda vůbec přilohu dáváš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|