Spánek-intr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Spánek-intr  Úvodní stránka -> Trénink -> Spánek-intr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Budou ty 3 roky na intru nekvalitního spánku mít nějaké následky?
Ano
38%
 38%  [ 8 ]
Ne
61%
 61%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 21

Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Já jsem na intru lehl a spal, nejlepší byl takzv studijní klid 2 hodiny absolutního klidu. Ale když jsem byl KO, tak jsem došel lehl a klidně u nás mohlo být 5 lidí na pokoji a bylo mi to jedno

Ja byl na intru pul roku a s tim hlukem je to tam vazne hrozne, zvlast kdyz nejste ten typ cloveka, ktery lehne a spi a nevzbudi ho ani zbijecka. A navic ohleduplnost ostatnich taky skoro zadna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Wojtkingson napsal:
Já jsem na intru lehl a spal, nejlepší byl takzv studijní klid 2 hodiny absolutního klidu. Ale když jsem byl KO, tak jsem došel lehl a klidně u nás mohlo být 5 lidí na pokoji a bylo mi to jedno

Ja byl na intru pul roku a s tim hlukem je to tam vazne hrozne, zvlast kdyz nejste ten typ cloveka, ktery lehne a spi a nevzbudi ho ani zbijecka. A navic ohleduplnost ostatnich taky skoro zadna.

To věřím, mně tohle nevadí naštěstí a intr byl nic oproti kolejím, ale je fakt, že když na kolejích nějakej kokot vezme něco železnýho a ve 2 ráno začne mlátit do rádiatoru, tak bych dotyčnýho pověsil za koule do průvanu
Matheus

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byla doba kdy jsem trpěl totální nespavostí... 15hodin spánku týdně nebylo nicvyjímečného, ale šlo to. Cvičil jsem jak divý, žral a cpal suplementy a rostlo to. Trošku mi pomohl "melatonin" nebo jak se to jmenovalo. Prý zlepšuje kvalitu spánku, je fakt že jsem se s tím cítil líp. Dá se to koupit i na netu, já to bral ze slovenska, ale už nevím kde... zkus prohledat fórum (hledat spánek, melatonin atd.) Šlofík po obědě taky dost pomáhá.

ale co se týče spánku, tak mi nejvíce pomohl sex. Vážně, co spíme s mladou v jedné posteli a pravidelně si zadřem, tak spim jak zabitý.
lukinobr

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus tento přípravek.Četl jsem o tom samou chválu.
Název: RESURRECT-P.M.
Výrobce RONNIE COLEMAN SIGNATURE SERIES
L@dis

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

radimbr - někde jsem četl, že když se v noci budíš, tak je to dokonce pro růst svalů lepší, že to startuje anabolické procesy, nebo co ....bylo to ohledně vstávání a pití proteinu v noci. Já se taky vyspím asi až v důchodu, dělám na směny a po noční spím třeba jen 3 hoďky
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je naprosto absurdni resit to, jestli tim, ze se v noci vzbudis, narusis nebo nenarusis anabolicke procesy v tele.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radši se pořádně v kuse vyspím 8 hodin, než 4+4 s tím, že si dám za 4hodiny spánku protein a pak jdu zas spát.
A osobně si myslím, že v rámci růstu, regenerace a energie to mému tělu dá mnohem víc.

Btw. a je už vcelku fylozofání se pak bavit jestli budem žít do 60ti, 80ti 100vky let díky tomu, že spíme denně o 1 2 nebo 4 hodiny víc.
Ale rozhodné je dokázaný, že těch 6-8 hodin je v dlouhodobém horizontu (asi až na vyjímky) potřeba, kórt u sportovců, v rámci zdraví.
radimbr

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak většinou těch 6 hodin na intru spím, ale vyjimečně (1-3krát za měsíc) se stane, že spím tak 4 hodiny. Vždycky jsem měl zato a i mi to všichni říkali, že bych měl spát minimálně 8-9 hodin. A proto se právě bojím, že až v létě půjdu z toho intru a začnu spát normálně, tak že to stejně nenapravím.
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

radimbr napsal:
Tak většinou těch 6 hodin na intru spím, ale vyjimečně (1-3krát za měsíc) se stane, že spím tak 4 hodiny. Vždycky jsem měl zato a i mi to všichni říkali, že bych měl spát minimálně 8-9 hodin . A proto se právě bojím, že až v létě půjdu z toho intru a začnu spát normálně, tak že to stejně nenapravím.

A to je prave ten nejvic stresujici faktor, protoze je to blbost a kdyz budes spat mene, tak ti to nijak zasadne vysledky nezkazi. Pokud budes v nejakem spankovem deficitu delsi dobu, tak si stejne jednou za cas telo rekne samo a dospis to.
BumbleBee

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som na internate 4tym rokom a tiez sa nechodi spavat skor ako 01-02. Do prace vstavam pravidelne 7:00 a vecer este trenujem (volejbal, beh, posilovna) Treningova zataz je 6x do tyzdna a 6hodin je znacne malo spanku. Stavalo sa mi preto ze som casto zaspal aj v metre.

Posledny mesiac si vzdy poobede (nemyslim po jedle) okolo 15-17 dam 30minut spanku, nie menej nie viac. Nechce sa ti sice vstat po 30minutach ale po chvili je telo perfektne oddychnute.

Navyse pri uceni na statnice mi to pomahalo lepsie si pamatat ucivo :)
radimbr

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
radimbr napsal:
Tak většinou těch 6 hodin na intru spím, ale vyjimečně (1-3krát za měsíc) se stane, že spím tak 4 hodiny. Vždycky jsem měl zato a i mi to všichni říkali, že bych měl spát minimálně 8-9 hodin . A proto se právě bojím, že až v létě půjdu z toho intru a začnu spát normálně, tak že to stejně nenapravím.

A to je prave ten nejvic stresujici faktor, protoze je to blbost a kdyz budes spat mene, tak ti to nijak zasadne vysledky nezkazi. Pokud budes v nejakem spankovem deficitu delsi dobu, tak si stejne jednou za cas telo rekne samo a dospis to.

Mě nejde o nějaké výsledky teď, nejde mi ani o nárůst svalů. Ale jde mi spíše o dlouhodobé zdraví, růst atd.
Draper

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

radimbr napsal:

Mě nejde o nějaké výsledky teď, nejde mi ani o nárůst svalů. Ale jde mi spíše o dlouhodobé zdraví, růst atd.

Dnes si zase tak moc lidi nemuze dovolit spat denne 8 hodin a funguji normalne. Jak jsem psal, kdyz si behem tydne vytvoris nejaky spankovy deficit, tak to pak treba o vikendu dozenes.
radimbr

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
radimbr napsal:

Dnes si zase tak moc lidi nemuze dovolit spat denne 8 hodin a funguji normalne. Jak jsem psal, kdyz si behem tydne vytvoris nejaky spankovy deficit, tak to pak treba o vikendu dozenes.

Dobře tak děkuji za reakce, budu se to tedy snažit dohnat doma, třeba 2krát 9-10hodinovým spánkem.
Trhanec

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si kup špunty do uší, já je měl na intru celý 4 roky a spokojenost.. Jestli ti vadí i světlo z lampiček, tak si musíš trochu vydobít toleranci ostatních a říct, že chceš prostě spát, případně bejt trochz agresivnější a oni si postupně zvyknou.. Nebo si kup i klapky na oči :)
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BumbleBee napsal:
Posledny mesiac si vzdy poobede (nemyslim po jedle) okolo 15-17 dam 30minut spanku, nie menej nie viac. Nechce sa ti sice vstat po 30minutach ale po chvili je telo perfektne oddychnute.

Amen

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Spánek-intr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: