|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zztop
|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:55 pm Předmět: vš obor - fyzioterapeut |
|
|
Chtel bych se zeptat na studium oboru fyzioterapeut, jestli to nekdo ze zde pritomnych ma jako praci , nebo studuje/ studoval, tak bych byl rad kdyby se podelil o sve zkusenosti,narocnost apod. A jestli se tam da zvladnout ucivo pro nekoho,kdo je na stredni skole v oboru,ktery s tim nema moc spolecneho. Napriklad moje kamaradka chodila na obchodku,moc ji to nebavilo a po mature sla na tohle a prej se ji tam dari. Prijmaci zkousky se delaji z fyziky,chemie a biologie + nejake fyzicke zkousky a myslim ze je tam i moznost pripravne zkousky k prijmackam.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnold Strong
|
Zaslal: st leden 18, 2012 12:55 am Předmět: Re: vš obor - fyzioterapeut |
|
|
| zztop napsal: | | Chtel bych se zeptat na studium oboru fyzioterapeut, jestli to nekdo ze zde pritomnych ma jako praci , nebo studuje/ studoval, tak bych byl rad kdyby se podelil o sve zkusenosti,narocnost apod. A jestli se tam da zvladnout ucivo pro nekoho,kdo je na stredni skole v oboru,ktery s tim nema moc spolecneho. Napriklad moje kamaradka chodila na obchodku,moc ji to nebavilo a po mature sla na tohle a prej se ji tam dari. Prijmaci zkousky se delaji z fyziky,chemie a biologie + nejake fyzicke zkousky a myslim ze je tam i moznost pripravne zkousky k prijmackam. |
tak tohle by mě taky zajímalo ,ale ty zkoušky co jsi napsal to je na ftvs protože normální obor tam nemáš fizický zkoušky nebo fiziku snad _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 12:53 am Předmět: Re: vš obor - fyzioterapeut |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | zztop napsal: | | Chtel bych se zeptat na studium oboru fyzioterapeut, jestli to nekdo ze zde pritomnych ma jako praci , nebo studuje/ studoval, tak bych byl rad kdyby se podelil o sve zkusenosti,narocnost apod. A jestli se tam da zvladnout ucivo pro nekoho,kdo je na stredni skole v oboru,ktery s tim nema moc spolecneho. Napriklad moje kamaradka chodila na obchodku,moc ji to nebavilo a po mature sla na tohle a prej se ji tam dari. Prijmaci zkousky se delaji z fyziky,chemie a biologie + nejake fyzicke zkousky a myslim ze je tam i moznost pripravne zkousky k prijmackam. |
tak tohle by mě taky zajímalo ,ale ty zkoušky co jsi napsal to je na ftvs protože normální obor tam nemáš fizický zkoušky nebo fiziku snad |
ty se hlavně modli,aby nebyl součástí přijímaček diktát:-)
Jinak zvládnout se dá všechno,znám kluka,kterej šel ze střední strojnické dokonce na medicínu a zvládl to.Ta fyzika,chemie a biologie je na fyzioterapii jenom takovej základ,ale samozřejmě pro člověka,kterej tyhle předměty neměl na střední, to může být trochu problém.Jinak myslím,že až uděláš přijímáčky,tak tyhle předměty můžeš pustit z hlavy,jelikož chemii už tam asi nemají a možná maximálně biofyziku,ale to taky nebude žádná hrůza.Takže k otázce odpovídám ano fyzio se dá studovat i bez gymplu,akorát s trochou větší počáteční investicí času do učení k přijímačkám _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
Zdar, mam dotaz ohledne VS. Udelal jsem prijimaci zkousky a prisel mi dopis at se dostavim k zapisu a ze jsem splnil podminky pro prijeti a na zaklade predlozeni maturitniho vysvedceni mi predaji ROZHODNUTI o prijeti. Ale porad mi vrta hlavou, ze me berou i presto, ze jsem se na kompinaci oboru hlasil jako JEDINNY. Hraje to vubec nejakou roli ? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|