vš obor - fyzioterapeut

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vš obor - fyzioterapeut  Úvodní stránka -> Ostatní -> vš obor - fyzioterapeut
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zztop

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 10:55 pm    Předmět: vš obor - fyzioterapeut Odpovědět s citátem

Chtel bych se zeptat na studium oboru fyzioterapeut, jestli to nekdo ze zde pritomnych ma jako praci , nebo studuje/ studoval, tak bych byl rad kdyby se podelil o sve zkusenosti,narocnost apod. A jestli se tam da zvladnout ucivo pro nekoho,kdo je na stredni skole v oboru,ktery s tim nema moc spolecneho. Napriklad moje kamaradka chodila na obchodku,moc ji to nebavilo a po mature sla na tohle a prej se ji tam dari. Prijmaci zkousky se delaji z fyziky,chemie a biologie + nejake fyzicke zkousky a myslim ze je tam i moznost pripravne zkousky k prijmackam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: st leden 18, 2012 12:55 am    Předmět: Re: vš obor - fyzioterapeut Odpovědět s citátem

zztop napsal:
Chtel bych se zeptat na studium oboru fyzioterapeut, jestli to nekdo ze zde pritomnych ma jako praci , nebo studuje/ studoval, tak bych byl rad kdyby se podelil o sve zkusenosti,narocnost apod. A jestli se tam da zvladnout ucivo pro nekoho,kdo je na stredni skole v oboru,ktery s tim nema moc spolecneho. Napriklad moje kamaradka chodila na obchodku,moc ji to nebavilo a po mature sla na tohle a prej se ji tam dari. Prijmaci zkousky se delaji z fyziky,chemie a biologie + nejake fyzicke zkousky a myslim ze je tam i moznost pripravne zkousky k prijmackam.

tak tohle by mě taky zajímalo ,ale ty zkoušky co jsi napsal to je na ftvs protože normální obor tam nemáš fizický zkoušky nebo fiziku snad
Broken

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 12:53 am    Předmět: Re: vš obor - fyzioterapeut Odpovědět s citátem

Arnold Strong napsal:
zztop napsal:

tak tohle by mě taky zajímalo ,ale ty zkoušky co jsi napsal to je na ftvs protože normální obor tam nemáš fizický zkoušky nebo fiziku snad

ty se hlavně modli,aby nebyl součástí přijímaček diktát:-)

Jinak zvládnout se dá všechno,znám kluka,kterej šel ze střední strojnické dokonce na medicínu a zvládl to.Ta fyzika,chemie a biologie je na fyzioterapii jenom takovej základ,ale samozřejmě pro člověka,kterej tyhle předměty neměl na střední, to může být trochu problém.Jinak myslím,že až uděláš přijímáčky,tak tyhle předměty můžeš pustit z hlavy,jelikož chemii už tam asi nemají a možná maximálně biofyziku,ale to taky nebude žádná hrůza.Takže k otázce odpovídám ano fyzio se dá studovat i bez gymplu,akorát s trochou větší počáteční investicí času do učení k přijímačkám
Foresten

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, mam dotaz ohledne VS. Udelal jsem prijimaci zkousky a prisel mi dopis at se dostavim k zapisu a ze jsem splnil podminky pro prijeti a na zaklade predlozeni maturitniho vysvedceni mi predaji ROZHODNUTI o prijeti. Ale porad mi vrta hlavou, ze me berou i presto, ze jsem se na kompinaci oboru hlasil jako JEDINNY. Hraje to vubec nejakou roli ? Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: