Jedničku jsem na přemístění zkoušet nechtěl, ale nějak to vyšlo a víc bych asi stejně nedal. :)
JČ jsou v BG max 55ky, takže bych u nich chtěl vydžet alespoň do 6x55, ale bude to spíš podle toho, jak to půjde.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
U prvních dvou cviků jsem si připadal, jakobych nikdy necvičil.
veslo 3min (10)
bulharský dřep 5x10+10xbw
Že to se mnou bude taková tragédie, tak to jsem opravdu nečekal. Musel jsem se přidržovat stojanu, abych vůbec udržel balanc.
deficit dl (1 podložka) 5/ 60 - 90 - 120
5x5x145
Pár cm a už jsem se k tomu nemohl pořádně poskládat. Ze spodku hodně špatný.
bp 5/ 60 - 70
3/ 80 - 90 - 95 - 105 - 115 - 125 - 135 - 3.op malinká dopomoc
10/ 85
...nebo tak nějak to bylo. Příště už musí těch 3x135 padnout.
spodní kladka 8/ 75 - 85 - 95 - 105 - 115
Poslední sérka furt cheating, ale pomalinku se to lepší.
břicho
francie 10/ 20 +ez
6/ 30 - 35 - 40 - 45 +ez
3/ 50 +ez - to už by mohlo být taky lepší
břicho
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tuhle jsem cvicil s Bazzym, mel tam nalozeno 125kg a jistil jsem ho. Ptal jsem se, kolik opakovani planuje, on ze 3x vic ze neda, ja mu rikam, Madball by to ale urcite dal minimalne 5x a Bazzy na me ty hajzle... lehl na lavicku, vystrcil pupek a lup lup a 5 opakovani jak hovno. Vidis, jakej mas vliv (a to fakt pravda, co jsem ted napsal)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jen ho štengruj, ať maká a nefláká se. Dneska jsem ho tam zrovna potkal.
5x125 je zatím PR, ke kterýmu se vracím a je terpve v plánu jeho vyrovnání a u příštích 5tek. Ale to neva, hlavně, že zabral.
Keď dáš 140 x 3 a 130 x 5 potom dáme reč muhehehehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nedáme, protože pak se začneš ohánět bw.
Nedáme, protože pak se začneš ohánět bw.
hehe máš pravdu, to je vždy esíčko v rukáve
"Conor Bless"
Dneska byla nejaka silnejsi gravitace, vsechno tezky. Mozna jsem se trosku vystavil vcera u svihadla (cca 40min cistyho casu), ale nevim pripadalo mne to v pohode. Zkusim to zejtra nejak dozrat.
dosed na lavku + 1 podlozka pod nohama 5/ 60 - 90 - 120
3/150
6x3x170
bp jc 8/ 25 - 30 - 35 - 40 - 45
shyby podhmat bw
military + bruch
deficit dl (1 podložka) cca (asi určitě víc sérek) 6x3x170
Dneska mnohem lepší než minule, hlavně už to šlo od spodu líp.
bp 5/ 55 - 65 - 75 - 85 - 95 - 105 - 115 - 125 - 3. a 4. op. dopomoc, ještě unavený tricy.
bulharský dřep 5x10+10xbw
Už menší přidržování rukama, příště snad bez. Je to trága. :-)
spodní kladka 10/ 85 - 90 - 95 - 100 - 105
francie 10/ 20 - 25 - 30 - 35 - 40 +ez
O pauzách sedlehy.
Dneska gut, akorát mohlo padnout těch 5x125 na bp.
trh silou 5x5x50
Tahle váha by mohla být pro začátek ok. Břicho o pauzách.
deficit dl (1 podložka) 5x5x150
1. op. nic moc setup, 2.-5. už celkem ok. Už tam byly i lehký náznaky dynamiky, ale opravdu lehký. Ligo osa.
bp 10/ 55
5/75
3/ 95 - 105 - 115 - 125 - 135 - 3RM PR - 135 - 3.op s dopomocí
10/ 95 - nechápu, jak si někdo může dávat po těžkých sériích PRka ne reps.
U 1. 135ky byly sice ruce dopomoci na ose, ale s nulovou dopomocí, respektive, dal bych to sám. U PRkem samozřejmě nemám šanci to v druhé sérii zopakovat. Příští zastávka směr Turakamov. Možná pak ještě budu pokoušet 145ku, ale to nevím, každopádně už to bude chtít zas lehkou změnu a hlavně nějakej podsek.
bularský dřep 5x10+10xbw
Příště už bych snad mohl zkusit i nějaký pidi jč.
spodní kladka 10/ 70
5/ 80 - 90 - 100 - 110 - 120
francie 10/ 30 +ez
6/ 35 - 40 - 45 +ez
5/ 50 +ez - k*rva
O pauzách břuch.
fuj, ale toto sa mi vonkoncom nepáči, ešteže je nejaká tá suple na ceste.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru