Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:
tak doufam ze se rany uz zahojily a jedes dal

Jeste par prochlastanejch noci, par dni na lexaurinu, par neuspesnych pokusu o obeseni se a bude zase ok
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
koubic napsal:
tak doufam ze se rany uz zahojily a jedes dal

Jeste par prochlastanejch noci, par dni na lexaurinu, par neuspesnych pokusu o obeseni se a bude zase ok

Náhodou ten debilní lexaurin na mě vůbec nepůsobí...Ale teď v tejdnu si musim nahradit praxi v psychiatrický léčebně:) tak se asi poptám co by mi mohli rovnou napsat

Teda doufám že si mě tam nenechaj, pár známek psychický poruchy na sobě pozoruju
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21/1 TRENINK c. 8 (home gym)

siroke kliky (I)
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20
-chtel jsem dat 5 serii jako obvykle, ale porad jsem si rikal jeste jednu, jeste jednu a tak jsem to rovnou zaokrouhlil na 10 :) Nejtezsi byly asi prvni 2 a posledni 2, jinak tak akorat.

trh s JR
27,5kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,15 (2x)
-takze opet pridano s tim, ze uz snizim pocet opakovani.Dokonce jsem uvazoval, ze pojedu 6ky, ale zacal jsem na 8kach a kdyz by to bylo moc tezke, tak snizim. Ovsem pocitove byla snad kazda dalsi serie lehci a lehci, byl jsem pekne soustredenej a sel do toho celym telem, i mam pocit, ze vice z nohou nez jindy, i kdyz kvuli kolenu samozrejme moc nelze. Kazdopadne slo to krasne i tempo nezvykle velke, po 9. serii jsem vedel, ze uz mam vyhrano :) , a tak jsem si rekl, ze tu posledni dam 10x, u 10. opakovani stale pocit rezervy, takze 12, i tady se mne zdalo, ze jeste muzu, takze 15 bylo jasny (nic mezi tim neberu :) ). Druha ruka - ta silnejsi, tam uz to bylo vice na krev, ale ta je vzdy tezsi hlavne proto, ze je druha v poradi, ale i tady jsem tech 15 dal.

kliky s nohama nahore (II)
20,15,15,15,15
-prvni zmena, co se tyka kliku. Nohy jsem si dal na zidli a je to celkem pekna zmena a trochu tezsi oproti klasickym. Snazil jsem se u kazdeho opakovani dotkout hrudnikem zeme, takze rozsah celkem velky a prsa to bralo snad jeste lepe nez kladicke kliky.

mrtvy tah s JR
45kg/45kg x 11,11,11,11,11,11,11,11,11,11
-uff, tohle je silena pecka, chtel jsem pridat alespon opakovani, ale radeji jsem to nechal na 11, protoze to bylo vazne celkem heavy, i kdyz jak ktera serie respektive zalezelo, kolik jsem do toho dal. Pumpuje to pekne, ale zahul je to veliky a byl jsem rad, ze to mam za sebou.

kliky s nohama nahore (III)
15,15,15,15,15
-tohle me velmi bavilo, takze jsem si dal jeste jednu varku, jen jsem ale vedel, ze je blbost davat to pred floor pressem, ale sere pes.

floor press s JR
28,5kg/28,5kg x 8,8,8,8,8,8
-pridano kilo, ale samozrejme se projevilo to, co jsem psal u predchoziho cviku, takze tezky jak prase, posledni opakovani vzdy na doraz a pravacka trochu o zuby. Navic jsem tam mel naskladano moc zavazi a matice uz drzela jen na jednom zavitu a obcas povolovala, takze taky trochu adrenalin

siroke kliky (IV)
20,20,20,20,20
-a tak teda jeste ty kliky, nejak se mne libi, i kdyz tady uz to bylo hodne tezke. Tentokrat ale klasika. Celkem dnes 450 kliku. Priste nebo v nekterem dalsim treninku pridam opet nejakou variaci, treba kliky s tlesknutim nebo uvidime...

pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,12 (2x)
-chtel jsem 5-6 serii, ale ten latissimusovy pumping je jak droga a ne a ne prestat, i kdyz je to celkem pekna zadychavacka. Tady bohuzel vahu pridat nemuzu, protoze kdybych si tam nalozil velke 10kg kotouce, tak by se mne to s tim moc dobre necvicilo, ovsem nejake male tam nejak pripevnit pujdou, neco vymyslim.

tlaky JR ve stoje
20kg/20kg x 8,8,8,8,8,8
-i tady jsem pridal, i kdyz je tento cvik ma velka slabina nebo spis ramena uz maji dost, tak neni takova sila. Bylo to hodne tezke, ale pokud mne nezacala jit sejdrem prava ruka a drzel jsem drahu pohybu, tak to bylo mnohem lepsi. Posledni serie rekneme ze byla 7 a pul opakovani :)

upazovani s kotouci v predklonu
5kg/5kg x 20,20,20,20,20
-klasika na domasakrovani ramen :)

bicepsovy zdvih JR
20kg/20kg x 8,8,8,8,8,8
-pridano ostatne tak jako dnes skoro vsude. Cekal jsem to tezsi, ale prekvapive to slo i kdyz vaha na posledni 2 serie tak akorat. Krasny pumping.

extenze JR ve stoje
30kg x 8,8,8,8,8,8 + 17,5kg x 20,20,20,20,20,20
-au au...tohle moc asi nepujde, pri tehle vaze uz loket bolel a to hodne. Sice jsem to dojel, ale docela jsem se bal. U tech serii se 17,5kg o nem vubec nevim. Jinak neni nad to, kdyz si nalozim jednorucku na kazdou stranu tri 5kg kotouce a zapomenu na uzavery a prudkym pohybem ze zeme se ji snazim dostat do vychozi pozice pro tento cvik, cili nad hlavu. Asi pri me stali vsichni svati, ze mne to minimalne nezmasakrovalo prsty na nohach

kolo
60 minut (44,71km, 44,71km/h, 54 minut na max zatez)
-dnes mam pocit asi takovy, ze jsem zabrzdil tak cca 10m pred hrbitovem V polovine lehce na 22km, takze motivace velika, nepolevil jsem ani vterinu drzel to mezi 44 a 45km/h a vysledek jen 200m za PR, coz je na potreninkove kardio naprosto pro me fantasticky vysledek.

-Luster dnes na vlnach assaultu, ja na vlnach Myo-blitzu (nebudu to psat znovu viz. https://forum.ronnie.cz/post913174.html?highlight=myo#913174 ) . Naprosto fantasticky trenink, pekne v tempu az na par vyjmek. U mnoha cviku pridana vaha, u kliku jsem zkusil novou variaci, kardio masakr na pokraji kolapsu, coz sice neni cim se chlubit, ale ja z toho mam radost Celkove vyborny trenink. Do nedavna jsem nechapal lidi jako treba Daymoona, ze je bavi cvicit doma, ale ted uz to plne chapu :))

-jinak jak uz jsem spal nedavno, nekolik let jsem nezral ovoce a ted jsem se s nim nejak rozjel, protoze si to micham do ovesne kase. Hlavne banany, hrusky a jablka a celkem dost, navic jeste k tomu prevazne vecer a v noci, takze snad to nepujde tam, kam to jit nema Jinak jsem pridal i nejake vlocky, protoze zacinam byt rozezranej, takze celkove sachry dost stouply.
Luster

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja myslim, ze i kdybys snedl celej jablonovej sad, tak ti to do pupku nepude, protoze s timhle skromnym treninkem se to fakt stat nemuze ani omylem
koubic

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me by zajimalo, jak se jmenuje takova ta svalova vydrz, ze vydrzis vysoky pocet opakovani a zaroven vysoky pocet serii... zapojuji se hlavne pomaly vlakna, nebo naopak? a kyselina mlecna ma s timto co spolecny? muze mi to prosim nekdo vysvetlit?
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:
me by zajimalo, jak se jmenuje takova ta svalova vydrz, ze vydrzis vysoky pocet opakovani a zaroven vysoky pocet serii... zapojuji se hlavne pomaly vlakna, nebo naopak? a kyselina mlecna ma s timto co spolecny? muze mi to prosim nekdo vysvetlit?

Odeme odpoved necekej, protoze je to teorie, ktera me nezajima. Jedine, co muzu rict, je to, ze to jde pekne natrenovat. Kdybych mel neco takoho delat v dobe par let zpet, zkolaboval bych typuji tak u druheho cviku
Luster

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me se k tomu taky nechce vyjadrovat drapere, mohl bys zavolat svyho nejlepsiho kamose eska, aby to vysvetlil
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten má ťažký chleba.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
me se k tomu taky nechce vyjadrovat drapere, mohl bys zavolat svyho nejlepsiho kamose eska, aby to vysvetlil

Turakam napsal:
Ten má ťažký chleba.

(sorry za spam Drape )

Naposledy upravil Draper dne so leden 21, 2012 9:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Tracey

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

kliky s nohama nahore (II)
20,15,15,15,15
-prvni zmena, co se tyka kliku. Nohy jsem si dal na zidli a je to celkem pekna zmena a trochu tezsi oproti klasickym. Snazil jsem se u kazdeho opakovani dotkout hrudnikem zeme, takze rozsah celkem velky a prsa to bralo snad jeste lepe nez kladicke kliky.

Ještě lepší je to na TRX, když ho zavěsíš na žebřiny, nohy zapřeš na čtvrtou pátou příčku odspoda a klikuješ, to je teprve mazec
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:

Ještě lepší je to na TRX, když ho zavěsíš na žebřiny, nohy zapřeš na čtvrtou pátou příčku odspoda a klikuješ, to je teprve mazec

jo neboj, ja to na ten Mendlak na nas spolecny trenink prijdu
Tracey

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tracey napsal:

jo neboj, ja to na ten Mendlak na nas spolecny trenink prijdu

Co zítra?
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne
Tracey

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ne

srabe
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: