|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: st leden 25, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | LLLuke napsal: | | grogy napsal: | Takhle se ujíždět na cizím neštěstí, stejně jste to byly určitě vy 2 co mi to nepřáli....ale doporučuju přečíst si, krom tréninku, i ten text pod ním... tak by jste to třeba i pochopili
Uvidíme, asi vás v pátek dost naseru, až si to tady otevřete a zase tady bude červeně napsáno PR |
Já ten text pod tím četl, ale třeba u mě byl ten rozdíl při zkoušení, asi -300 gramů :-D. |
achjo...
fakt si musím rychle napravit reputaci |
to jo, aspoň 230 - první pokus - dyť je před závodama |
hele zase klídek, jo? nevím kdo zůstal sedět na boxu a musel čekat až ho někdo příde zachránit
Vy se budete divit, až vás přetahám všechny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RaptorMira

|
Zaslal: st leden 25, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | LLLuke napsal: | | grogy napsal: | Takhle se ujíždět na cizím neštěstí, stejně jste to byly určitě vy 2 co mi to nepřáli....ale doporučuju přečíst si, krom tréninku, i ten text pod ním... tak by jste to třeba i pochopili
Uvidíme, asi vás v pátek dost naseru, až si to tady otevřete a zase tady bude červeně napsáno PR |
Já ten text pod tím četl, ale třeba u mě byl ten rozdíl při zkoušení, asi -300 gramů :-D. |
achjo...
hele zase klídek, jo? nevím kdo zůstal sedět na boxu a musel čekat až ho někdo příde zachránit
Vy se budete divit, až vás přetahám všechny |
ten den byly kotouče nasáklé vlhkostí a větší přitažlivost, jinak se s 300 rozcvičuju
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st leden 25, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | LLLuke napsal: | | grogy napsal: | Takhle se ujíždět na cizím neštěstí, stejně jste to byly určitě vy 2 co mi to nepřáli....ale doporučuju přečíst si, krom tréninku, i ten text pod ním... tak by jste to třeba i pochopili
achjo...
Vy se budete divit, až vás přetahám všechny |
ten den byly kotouče nasáklé vlhkostí a větší přitažlivost, jinak se s 300 rozcvičuju |
samozřejmě, byly nasáklé, proto vážily dohromady o 100g víc...
tak co, maximálně snížíš základ....třeba na 260, to je taky dobrý.....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tah
5x90
3x130
3x150
1x170
Dres
1x240
1x265
0x285
Kurva. To je teda pěknej ojeb. Měl jsem to nechat na zítra, celej den mi to tak nějak předpovídal...Chyběla tomu šťáva, prostě sotva jsem to chytl, už jsem to pokládal...Udělal jsem několik chyb (ne jenom při provedení cviku, ale celkově, před tréninkem, atd.) takže jsem se s tím nakonec popral sotva po kolena.
Nicméně věřím, že v sobotu alespoň 285 padne určitě. 265 jsem počítal jako základ, přišlo mi to celkem lehký, nicméně...ještě uvidíme.
Videa mám, asi je sem hodím, když není na co dívat....
Tohle byl teda poslední seriozní trénink (možná ještě něco málo bude výkend/pondělí) Takže základy bych si představoval, něco jako (230-235)- (125-130)- (260-265)
Začínám si myslet, že na mých equipment intenzivních trénincích, možná přece jenom něco bylo......
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 6:36 pm Předmět: |
|
|
Je rozumné zkoušet něco jako maximálku týden před závodama??
To něco málo bude rozcvičení na závody příští týden, jinak už celkem nic nedělej, ať spočneš... oblast sice není důležitá, ale prosrat ju nemusíš, byl bys zbytečně zklamaný. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | Je rozumné zkoušet něco jako maximálku týden před závodama??
To něco málo bude rozcvičení na závody příští týden, jinak už celkem nic nedělej, ať spočneš... oblast sice není důležitá, ale prosrat ju nemusíš, byl bys zbytečně zklamaný. |
jo, týden je ještě dost času....uvidíme jak se budu cítit, ale pokud bych šel, tak nejpozději v pondělí a totálně lehce, takže se nemusíš bát
To je jasný, ale já stejně vypadnu na dřepu, takže je jedno, na čem to poseru
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
já vím, že když je někomu 16 a má týden před závodama, je mu jedno co mu kdo říká  hodně štěstí na závodech!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | já vím, že když je někomu 16 a má týden před závodama, je mu jedno co mu kdo říká hodně štěstí na závodech! |
Ale...to taky není úplně pravda...Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Tak vidím, že se úspěšně snažíš posrat si psychiku těsně před závodem...
jde ti to dobře?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 9:50 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | Tak vidím, že se úspěšně snažíš posrat si psychiku těsně před závodem...
jde ti to dobře? |
Nojo, stalo se..hold počítal jsem, že tohle zvládnu...ale to nevadí...alespoň mě to o to víc namotivuje v sobotu, snad
Co přesně myslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po leden 30, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x85
5x85
5x85
5x85
5x85
Tah
5x100
5x100
5x100
5x100
5x100
Bench
5x55
5x55
5x55
5x55
5x55
Toť vše. Ani jsem se moc nezapotil, i když se mi teda ani moc nechtělo. záda jsou ještě dost rozsekaný z pátka, hold na to nejsem zvyklej no...a ještě na mě něco leze, super....
od teď už regenerace,+ od středy začínám odvodňovat, to znamená 10+ litrů vody denně
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Už jsem zase dlouho nenapsal, tak to napravíme.
Momentálně odvodňuju, včera jsem do sebe nalil cca 12 litrů vody  takže docela sranda, dneska to je zatím slabší, ale minimálně na 10 se zase potřebuju dostat....no a zítra zase pro změnu bez vody, to bude taky paráda..
jen tak mimochodem, včera před spaním jsem stoupl na váhu a (s rybníkem v břiše) navážil jsem 112,3kg  to už je docela dost
Po dalším probírání materiálů sem si teda už ujasnil základy, a naplánoval i pokusy (i když to je fakt spíš teorie)
Dřep-230-245-255
Bench-130-137,5-142,5
Tah-265-280-285
Uvidíme podle síly, ale takhle by to mohlo vyjít, a to bych byl docela spokojenej...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 7:37 pm Předmět: |
|
|
v tomhle se nevyznám :D
odvodňuješ, nebo nasakuješ vodu?:D mohl by si to vysvětlit? 12 litrů vody je pro tebe asi hodně, takže se nějak zalejváš, aby si vážil na závodech víc - dal lepší total, tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | v tomhle se nevyznám :D
odvodňuješ, nebo nasakuješ vodu?:D mohl by si to vysvětlit? 12 litrů vody je pro tebe asi hodně, takže se nějak zalejváš, aby si vážil na závodech víc - dal lepší total, tak? |
nene, úplně jinak potřebuju se dostat do váhovky, tj pod 105kg (ze 107 zhruba) takže středa a čtvrtek do sebe cpu maximální množství tekutin (já normálně piju třeba 3litry denně, takže 12 litrů je na mě fakt dost) a v pátek nepiju (třeba do 0,5l) ani v sobotu, do vážení, už nebudu moc pít, takže se nakonec dostanu s váhou dost dolů...tělo si v podstatě zvykne na velkej příjem vody, tak začne hned všechnu vylučovat, takže když všechnu vyloučí a pak nepiju, tak budu odvodněnej...líp to vysvětlit neumím
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
aha pecka =) to zkusím na podzim v našem trojboji v posilce...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|