45 minut powepump
- cvičení s činkou, hodně opakování v kuse (cca 100), různé rytmizace
dřepy
benchpress
přítahy v předklonu
clean and jerk
francouzáky
bic. zdvih
výpady s činkkou
mrtvý tah
45 minut indoorcycling
extenzivní intervaly - střídání kopců na 85% tepovky a oddechů na 65%
Přes týden jsem oddechoval s nějakou nemocí, dneska sem to už musel zase nahodit do normálu. 85 procent tepovky je u mě asi 175, co už. Jinak mě to bavilo.
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Jak ti neustále čouhá ta černá ponožka z pravé boty, zatímco levá tepláková nohavička je až dolů, tak to vypadá, jako by jsi měl umělou pravou holeň. Jakože kovovej bazmek, na kterém je nazutá bota
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
5 sérií
dřepy s předpažováním s činkou, 15x
výpady do strany s expanderem, 20x
5 sérií
shyby širokým nadhmatem, 10, 8, 8, 6, 4
4 série
přítahy těla k vč, 10x
kliky s výměnou medicimbalu pod rukama, 10x
4 série
francouzáky, 10x
kmity v tricepsovém kliku, 8x
4 série
variace na crunches, 30x
V pondělí lehčí trénink, potřeboval jsem se po tom dni předtím trochu srovnat.
Koubic: podle věku a toho, že na indoor cyclingu na tebe napíchají nějaký měřiče, který ti to vizualizujou na promítacím plátně, takže vidíš na kolik procent jedeš a kolik to je skutečná tepovka.
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
4 série
clean and jerk s kettlebells, 30s
skákání přes švihadlo, 60s
ručkování ve vzporu, 30s
4 série
tlaky s JR na prsa, oddělené ruce, 16x
4 série
military press, 10x
4 série
zdvihy noh na bradlech, 10x
crunches, 15x
4 série
zkracovačky, 15x
crisscross, 10x
Trošku mi tu chybí zápisky, ale jedu pořád dál. Včera jsem byl běhat, chodím plavat a už zase mám taneční sezónu, takže mi stoupá fyzička a dneska sem se na tréninku nezadejchal, což je paráda.
5 sérií
shyby na úzko paralel, 10x
výpady přes celou posilovnu
ručkování v kliku, 30s
5 sérií
swings s kettlebellem, 30x
výdrž v kliku, 30s
5 sérií
crunches, 20x
crisscrossy, 16x
Dneska milej víkendovej trénink, vypadá to jako pár věci, ale těch 5 sérií je hodně a 30 opakování na swings je samozřejmě masakr . Zítra jdu odpoledne zase, musím makat, v pátek letím trénovat s mistrem španělska do barcelony a nechci bejt jak prase .
Žiju si v únoru jsem byl povýšený v práci a tím se mi trošku smrskl čas na deníčkování, ale když sis tak hezky vzpomněl na mý narozeniny, tak tady doplním těch pár měsíců fotorománem
Nejdřív jsem trénoval abych mohl jet na závody.
Pak sem byl na závodech a vyhrál závody.
Pak sem byl zase na závodech a zase vyhrál závody.
Pak sem dělal klukoviny a skákal kalužema.
A když se někdo topil, tak sem na něho ukázal plavčíkovi, aby se nestalo neštěstí.
Trochu sem mlsal abych nebyl jak z Dachau
Ale někdy mi bylo i smutno že už sou prázdniny a nesoutěžím!
Naštěstí se vždycky objevila nějaká dáma a spravila mi náladu!
A tím jsme se dostali do dneška, začalo září takže se vracím ke crossfitu ve fitku, k tomu chodím na jazz a balet a chystám se na podzimní sezónu v latině, což mi komplikují rodinné nepokoje taneční partnerky. TH 94kg ... Z hlediska cvičení zatím nic zajímavého, protože přes prázdniny jsem jenom tancoval a plaval, takže to teď zase musím trochu učesat.
Pondělí 60 minut crossfit
hlavní cviky: dynamické dřepy s výskokem, shyby, sprinty do schodů, kliky s podkopáváním, přítahy kladky v sedě, skákání přes švihadlo, crisscrossy na břicho
Dech v pohodě, žádný velký klády po prázdninách jenom tak pro radost!
90 minut jazz
Součástí každého jazzu je cca 30 minut strechingu a posilování.
Úterý 60 minut balet 90 minut jazz
středa 150 minut balet
Tohle už je docela masakr, držet tak dlouho v kuse precizní postavení těla
čtvrtek 60 minut dynamická jóga
Na téhle józe jsem byl poprvé a je to spíš jak relaxačně meditační cvičení než něco jinýho, v podstatě dost nuda no..
60 minut latina
Jedu teď jenom udržovací tréninky, nečekám žádný zázračný zlepšení, ale díky baletu a jazzu se mi postupně zvětšují rozsahy pohybu a síla nártů a noh, takže čekám že když tohle tempo udržím cca 2 měsíce, tak ve finále to zlepšení přijde i tak.
Pátek-neděle jedu na hip hopový dance camp, takže očekávám docela dost pohybu, vracím se v neděli kdy plánuju bazén a latinu na zakončení celého týdne .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru