Mě to taky přišlo jako děsná kravina. Asi proto, že mám fóbii z těch všech amerických "něcomanů".
Mě to přišlo jako kravina proto, protože naopak "něcomany" miluju a tohle není jak "něcoman" film, tak ani parodie .
Přesně tak.
Ale k těm manům - až budu mít náladu, tak se odvážím k tomu Batmanovi, jak ho režíroval Nolan. To je PAN režisér, tak to snad přežiju.
Jestli jsi fanoušek "něcomanů", tak je to samozřejmě tvoje volba a tvůj vkus, ale já když vidím nějakýho kluka, jak mu všichni ubližujou, on se pak nějak stane nepřemožitelným, běhá v kostýmu a zachraňuje svět, tak to nezvládám. Ani se nedivím, že plno mladých Amíků je z těhle hrdinů tak vypláchnutých, že sami pak v reálu nosí pod oblečením trikot Supermana, Batmana apod. To už je na Chocholouška.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Immortals - bavilo, sice je to divný, vypadá to jako divadelní hra atd.
Anonymous - bavilo, historickej thriller, konspirační teorie ...
Just Go With It - typický Sandler, mám ho rád
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Immortals (valka bohu) - nejak mne ten film nechal ... stejnym? nevim jak to rict ... chtel jsem se pobavit, zapnul jsem film ... po xx minutách jsem film shlédl, a měl jsem stejný pocit jako na začátku filmu, že se chci podívat na film, abych se pobavil... tzn. jako kdybych koukal xx minut na bílou zeď.
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
No děti si hrajou a jako takovej znak kulturního úpadku národa to není. Někdo holt vyrostl na Majorovi Zemanovi, případně Rychlejch šípech (Širokko ?!) a někdo na komiksech o Supermanovi.
Měl jsem na mysli spíš případ obdobnej jako v Kick Ass, že by si nějakej adolescent navlíkl kostým a nechal si dát strašně do držky
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru