|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Rád bych se dopracoval zhruba k tomu co měl na zádech Jouko Ahola
|
Dej pod triško dva bochníky chleba na ta správná místa a je to tam hned:o))
Ta záda jsou neuvěřitelná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koubic
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
nebudem si nalhavat ze jsme u CIZOPASNIKA zvykli na trosicku vetsi HC formu... ovsem tohle neurazi
ja si pro zmenu pripadam jak stahlej z kuze, ikdyz k tomu stavu to ma v realu velice daleko
187 / cca 120
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
Koubic - to je slušná forma. Kdybych měl tolik svalů jako ty (ovšem kde bych k nim jako skoro netrénující přišel), tak se mi zdá 120 kg v Tvé kvalitě lepších než mých možná zdechlých 100 kg v létě.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Koubic - to je slušná forma. Kdybych měl tolik svalů jako ty (ovšem kde bych k nim jako skoro netrénující přišel), tak se mi zdá 120 kg v Tvé kvalitě lepších než mých možná zdechlých 100 kg v létě. |
no já právě vůbec nechápu kam tím směřuješ a zda je to vůbec proveditelné
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Brutus včetně těch chlupů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
Kdybys mel ruku na brichu, tak reknu, ze si ji stahujes kuzu a sadlo, aby byly videt brisaky, jak to nekdo na fotkach dela, ale ty ji mas mimo  Six pack pri 120kg kua dobry _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
120kg a bez většího množství tuku, na den potřebuješ půl bejka, aby ses najedl? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
Koubic aka Kimbo Slice  je to fakt hodne dobry, dalsi hubnuti je imho zbytecny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:48 pm Předmět: . |
|
|
to je forma jako kámen, naprostá pecka, opravdu drsné celkově - tvrdé svaly, tetování, krk, pecka!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | Deadlift napsal: | | Koubic - to je slušná forma. Kdybych měl tolik svalů jako ty (ovšem kde bych k nim jako skoro netrénující přišel), tak se mi zdá 120 kg v Tvé kvalitě lepších než mých možná zdechlých 100 kg v létě. |
no já právě vůbec nechápu kam tím směřuješ a zda je to vůbec proveditelné |
Je to proveditelné - asi. V dorostu jsem měl víc svalů a vyrýsovaných 96,65 kg. Teď mám o dost méně svalů, tak si myslím, že bych se někde kolem 100 - 105 kg mohl motat. Důvod je čistě pragmatický-nemůžu si koupit nic jiného než velikost XL nebo XXL. V obleku mám docela problém a tím, že je to tak z poloviny času můj pracovní oděv- výběr není věru největší. Vážím víc než zbytek rodiny čítající tři členy dohromady:o))) Prostě pro pobyt ve většinové společnosti je pohodlnější vypadat více konfekčně. Jestli to je ovšem reálný cíl uvidím až za takové tři, čtyři měsíce. Zda tu hmotnost udržím - to bude asi větší oříšek.
edit - a taky , jezdi po Černé Hoře 60 km v terénu, choď po horách s takovou zátěží - to je o plíce:o)
Naposledy upravil Deadlift dne ne leden 29, 2012 9:51 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po leden 30, 2012 2:48 am Předmět: |
|
|
ty voe koubic vždyt jsi psal že jsi tlustej jak svině a né že vypadáš jak vin diesel na powerlifting už sereš ? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 30, 2012 3:16 am Předmět: |
|
|
Heh, tam je hmoty na dvoch Vinov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|